- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
Rics87 #12404 üzenetére
? én keverem?
A mozgóképfelbontás azt jelenti, hogy egy időegység alatt hány sort tud frissíteni a készülék. Az interpolálással ezt az értéket tudják javítani köztes képkockák beszúrásával.
Egy plazma alapból tud olyan mozgóképfelbontást (800-900 sor) amit egy LCD-vel csak interpolálással sikerül elérni. Tehát az elektronika már belenyúl a képbe.
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
Rics87 #12398 üzenetére
Nem érdekel? Jó neked.
Engem igenis zavar, hogy jó képhez az elektronikának bele kell nyúlnia a képbe, és köztes képkockákat generálnia.Ez egyrészt természetellenes, másrészt rengeteg hibalehetőséget nyújt, egy rosszul megírt algoritmus rengeteg hibát tud okozni a képen.
A plazma mindezt alapjáraton nyújtja mindenféle képjavító nélkül.
-
tomyka74
senior tag
válasz
Rics87 #12398 üzenetére
így van , a szemednek hiddj ne a számoknak! ha tetszik a képe kell ha nem tetszik a képe nem kell ennyi! hogy mit írnak a tesztek az nemsok mindenkit érdekel sztem mert nem az alapján veszel tv-t.
hanem elmész a boltba és megnézed melyik képe tetszik a legjobban,hogy aztán annak milyen teszteredményei vannak az meg senkit nem érdekel! -
blakey
titán
válasz
Rics87 #12375 üzenetére
Az értelme nem érdekel, csak számok, de valószínűleg jelentenek valamit, a valódi 200Hz már számít és az ideiek között még nem találtam, valószínűleg nem a 6xx-nél kell keresni.
Fail3D!
Nyilván minden parasztvakítás, a két említett tv-t nem láttam egymás mellett így erről véleményt nem tudok mondani, tavalyi 659-es képe jobban bejön, mint az idei 6xx-eseké, talán a 7xx-es tetszene, de az ára horror, szerintem. Mindenkinek más tetszik, de van az a pont ahol minden tv-nek meg kell felelni és itt állapítható meg, hogy melyik a jobb. -
syler123
veterán
válasz
Rics87 #12362 üzenetére
Azt veszem észre, hogy látványos eltérés van az lg és samsung mozgókép felbontása között, a samsungoknak még a belépőszintnek is magasabb a felbontása. Mondom ezt úgy, hogy mind2 típus van itthon. Meg lw5500-at is láttam élőben.
Ennek ellenére lg párti vagyok, már csak a passzív 3d miatt is, ami nagyon jó húzás volt az lg-től.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
- Motorola G72 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest