- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vackor1
tag
válasz
tindisco #79869 üzenetére
Szia,
köszönöm a hozzászólást, nem elég, mert 8 készülékem van, de a szolgáltató csak egyhez ad boxot/kártyát, a többiért fizetni kell havonta és természetesen nem vettem mindhez, van egy kártya, amit egyikből átteszem a másikba, amikor éppen abban a helyiségben akarom nézni a műsort és/vagy arra Tv-re akarok rögzíteni műsort.
Tökéletes megoldás volt eddig, hogy ha nem tettem bele a kártyát, akkor a digitálisról azonnal tudtam váltani analógra, még csak nem is kellett a listából kiválasztani, a Film+ pl. nem jön digitális kártya nélkül elsőre a digitálist akarja behozni, de ugye írja, hogy nincs CI-modul és ha másodszor is megnyomtam a csatornaszámot azonnal adta az analóg képet, most viszont ismét a digitálist próbálja, ami ugye nincs...Remélem érthetően írtam a gondot, az kiderülhetett , hogy nem vagyok egy mágus ebben a történetben..
Üdv. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Linux Mint
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- BestBuy topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest