- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
snooze
veterán
válasz
huncutka1029 #20731 üzenetére
van egy "összerakott" 160gigás 2.5"-os noti hdd,azzal jo..
-
snooze
veterán
válasz
silver-pda #20696 üzenetére
ez nyilván tipusfüggö,mert az asus 2.5"-os 500gigás vinyot nem látja a tv..viszont elindul,mert hallatszik hogy forog..laptopon pc-n jo
-
snooze
veterán
válasz
Watt25 #20684 üzenetére
én is igy tudtam..de az lg üfsz azt irta;hogy azért nem kezeli le a tv a vinyot,mert 3.0as..
Tisztelt Ügyfelünk!
Köszönjük, hogy levelével ügyfélszolgálatunkat megkereste!
A készülék nem támogatja a 3.0-ás usb merevlemezeket csak a 2.0-ás szabványt.
További információért készülékeinkről, szolgáltatásainkról forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz a 06 40 54 54 54-es telefonszámon (H-P: 8-18, SZ: 9-17).
Tisztelettel:
LGE Ügyfélszolgálat -
snooze
veterán
hali!
egy kérdés..usb 2.0-as a tv..3.0-as vinyot lekezeli?köszi.. -
snooze
veterán
válasz
yanagawa35 #20580 üzenetére
megnéztem pontosan 2.2G fájl után ujat nyitott a felvételnél .ts-ben..szóval pont a 4G felénél..
-
snooze
veterán
sziasztok!
adott egy asus 2.5"-os 500gigás külsö vinyo 3.0-as usb-s..sajnos nem látja a tv,sem a 669,sem az ls570s..mi lehet a gond?találkozott valaki ilyennel?pc látja..ntsf és fat32 is probálva lett..köszi! -
-
snooze
veterán
sziasztok!
olyan kérdésem lenne,ha egy külsö vinyot leformázza a tv,azt utána már nem lehet semmiképpen visszaformázni fat32 vagy ntsf-re?köszi! -
snooze
veterán
válasz
huncutka1029 #19545 üzenetére
oké,köszi..azt tudtam,hogy nem kapcsol be a tv,de itt anno panaszkodtak,hogy a nem külön tápos vinyo nem indult el mindig a felvételkor..
-
snooze
veterán
-
snooze
veterán
hali!
olyan tapasztalatokat szeretnék kérni 2,5" külsö hdd-vel kapcsolatban,ha erre vesztek fel,a beprogramozott adást felveszi rendesen,vagyis elindul a hdd,mert régebben valaki emlitette,hogy ezekre nem szerencsés felvenni idözitve kikapcsolt tv-vel..várom a hsz-eket.. -
snooze
veterán
nálam frissités elött a ddezer a smart world-be van,a fuso meg az eurosport meg a prémiumba..
prémium tartalma: origo,hbo go,index,skype,startlap,videa,filmbox,fuso,youtube,eurosport,mtv videotár,facebook,dailymotion,picasa,iconcerts,port.hu,accu weather,museum.vtuner,aupeo..
az mitöl van,ha az lg smart world-nál és a game world-nál azt irja,hogy a szerver kapcsolatot bontott..404..
-
snooze
veterán
nekem megjelent a fuso és az eurosport,viszont a deeser megmaradt..és természetesen még nem lett sw frissitve..azért tényleg érdekes hogy kerültek oda?
-
snooze
veterán
-
snooze
veterán
hali!
egy kérdésem lenne..ezekhez az lg okos tv-khez lehet olyan külsö hdd-t csatlakoztatni,amihez két usb csatlakozás kell?elsösorban felvételre használnám..köszi! -
snooze
veterán
válasz
Impair1980 #19186 üzenetére
ez a tipus nem szerepel sehol az lg.hu oldalon..vagyis ott a keresö nem adott semmit rá..ez régebbi tipus lehet?
-
snooze
veterán
az uj sw-vel gyorsabb lett a menü?
-
snooze
veterán
válasz
lucifer0013 #19046 üzenetére
"A mostani LM660S tévém gyári száma
42LM660S-ZA.BEEWLJP"ez nem gyári szám,hanem termékkod..ugy is tüntetik fel,hogy product code..
az én 42ls570-en ez van: 42LS570S-ZB.BEEDLJG -
snooze
veterán
válasz
huncutka1029 #18586 üzenetére
ugy látom nem érted,mit akarok,akarunk erröl mondani..de ez a te dolgod..
csak ugye sok felhasználo nem bujja a forumokat,nem ül a net elött,hanem egy ilyen funkcio alapvetö lenne..erröl ennyit..téma részemröl off.. -
snooze
veterán
válasz
huncutka1029 #18572 üzenetére
johogy bosszankodnak,de te sem gondolsz arra,hogy nem mindenki tudja ezt megcsinálni,vagyis sokan csak a tv-t kimondottan arra használják,amire valo,vagyis nézésre..
meg azért egy árban ilyen nagyságrendünél elvárhato lenne..
nehogy már pc-n kelljen csatornalistát szerkeszteni..
-
snooze
veterán
válasz
rokefeller #18336 üzenetére
sajna többen panaszkodnak a beépitett vagy az ilyen gyári stickekre..ha tudsz szerezni probára egy wifis routert,lannal csatlakoztatva a tv-be,akkor azzal probáld meg,hogy azzal fent állnak-e ezek a gondok..de szerintem azzal jo lesz,legalábbis nálam minden oké,igaz ls570-em van..
én eleve nem vettem meg a gyári kütyüjét,mert már itt régebben is panaszkodatk rá.. -
snooze
veterán
válasz
#20844032 #18145 üzenetére
te valamit nagyon félre értesz ám..
a wifis routert be lehet állitani hogy a bejövö internetet wifis részröl vegye,és továbbadja lanon..ha viszont lanon jön be,akkor meg lehet wifis hálozatra kiadni..vagy nem?na az ap-t meg nem lehet csak wifis vevö,és lanos kimenet..igy érthetö?
a másik meg,hogy még nem láttál olyat,hogy wifis internet?pedig van,csak nem olyan elterjedt..
-
snooze
veterán
sziasztok!
lehetséges-e olyan,hogy a kábeltv és a földi digitális csatornákat egyszerre tárolni a csatornalistában? -
snooze
veterán
válasz
OldMike #17933 üzenetére
szerintem bárhol jobban lehet használniaz mr-t,mert csak ráirányitod a nyilat,és kattintasz ,mig a hagyományossal a le fel gombbal kell irányitani,ami szeintem nehézkesebb..
"Az MR-nél kell egy kattintás, hogy feljöjjön a virtuális távirányító, ahol megnyomhatod a számbillentyűket."
felesleges,mert görgetövel pillanatok alatt oda lehet a megfelelö csatihoz jutni..
-
snooze
veterán
válasz
yanagawa35 #17783 üzenetére
mi az sw száma?
-
snooze
veterán
válasz
zenoka #17303 üzenetére
sajna iphone-nal nekem sem megy,de van androidos,és azzal sem akar..legalábbis nálam..
nekem jön a kábeltv analogon és digitálisan is,és van hd adás is..ég és föld a különbség a kettö között..de a legtökéletesebb a hd..viszont a digitv müholdas adásai is hagynak kivánni valot maga után..nálam kockás.. -
snooze
veterán
válasz
xcsaba1975 #17287 üzenetére
milyen tv?mert nekem is ilyen megoldásom van..milyen androidos progi kell hozzá?köszi!
-
snooze
veterán
sziasztok!
van olyan ls570s tv tulaj,akinek androidos teloval sikerült vezérelni a tv-t,vagy a telo képeit,fájlait nézni a tv-n?köszi! -
snooze
veterán
ezt az emailt kaptam az lg-töl a garival kapcsolatos kérdésre:
Tisztelt Ügyfelünk!
Köszönjük, hogy levelével ügyfélszolgálatunkat megkereste!
Lg termékre csak abban az esetben tudunk garanciát vállalni, amennyiben azt az Lg Electronics Magyar Kft hozta forgalomba. Ezt a jótállási jegy tanúsítja, mely boríték méretű, 4 lapból (decembertől 6 lapból) álló kizárólag magyar nyelvű füzet, ennek főlapján importőrként az Lg Electronics Magyar Kft (1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 3/A) van feltüntetve.
Ha rendelkezik ezzel a dokumentummal, mely a kereskedő pecsétjével van hitelesítve, két év jótállás jár a készülékhez, ez magában foglalja a készülék kiszállásos javítását, amennyiben nem gazdaságos a javítás, csereigazolás kiállítását.
További információért készülékeinkről, szolgáltatásainkról forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz a 06 40 54 54 54-es telefonszámon (H-P: 8-18, SZ: 9-17).
Tisztelettel:
LGE Ügyfélszolgálat -
snooze
veterán
sziasztok!
nálatok az uj sw (4.10.37)lejön?nekem 5%-nál megáll.. -
snooze
veterán
válasz
Yogibear974 #15691 üzenetére
jo az a pip..azzal tuti nem maradsz le semmiröl ha érdekel,mert látod a kis képben..én nekem van,és használom is..két tuneres változat..
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Háztartási gépek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- Windows 10
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen videókártyát?
- War Thunder - MMO Combat Game
- További aktív témák...
- Amazfit GTR Mini okosóra / Számla / Garancia /
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest