- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Indiant
addikt
Érdekel valakit privátban egy vadiúj LG 55UH8507 ?
-
Indiant
addikt
UH8507-es tulajoktól kérdezem:
Ezzel találkoztatok? Egy vásárló véleménye.
"1 hete Vásároltam, 3 napon belül vissza is vittem. első ránézésre tökéletes a kép, de valójában szellemcsíkos. Focimeccsek nézhetetlenek. Több db-ot leellenőriztem, és mindegyiknél ugyan az a súlyos probléma áll fenn. szerintem ez szériahibás kiadás.Fátyolos, szellemcsíkos kép, nyeklő nyakló panel, már bontatlan dobozból kivéve is a legtöbb db felső szegélye görbe. Érdemes a saját példányokat is ellenőrizni."
Vajon a UH950V jobb mint a UH8507? Nem mintha az lenne...
-
Indiant
addikt
válasz
huncutka1029 #78309 üzenetére
Ezzel csak az a baj, h. mint kiderült az lg szeret kamu infót kiírni a készülékről.
-
Indiant
addikt
-
Indiant
addikt
válasz
Klara_ #78198 üzenetére
A weblapjukon rendeltem a bolti átvétellel, mert csak ott lehet megkötni vásárláskor az extra biztosításos garanciát.
"A Garancia Plusz Gold és Garancia Plusz Platina biztosítása csak áruházban vásárolt vagy online rendelt és áruházban átvett készülékekre köthető a vásárlással egy időben." -
Indiant
addikt
Most voltam az MM boltban. Letelt a 2 hét a rendelés óta. Erre a hétre ígérték 100%-ra a tv-t.
Ezt már személyesen letagadták. Most azt mondják a 11.12-én megrendelt tv-t 12.08-ára illetve azon a héten lehet "várni". Azaz 1 hónappal a rendelés után. ..és persze a web MM teljesen más mint a bolt MM, ők elhatárolódnak. A FB-os MM, a boltba küld, a bolti MM az online MM-hez..... szóval kergethetem a .... amíg tetszik. NE VÁSÁROLJATOK A MEDIA MARKT-ban.
Iszonyat pipa vagyok, két hete nincs tv-m és még legalább 2 hétig nem is lesz. -
Indiant
addikt
válasz
[CS]Blade2 #78103 üzenetére
Nekem meg egy xbox one-t 49e-ért , de megvenni már nem engedte.
Tegnap óta már két helyről nem hívnak a tv-m miatt.( MM, LG)
-
Indiant
addikt
A 12-én rendelt tvmből még mindig nincs semmi. (MM) Nem tudom leírni a csalódottságot és az elvonási tüneteket.
-
Indiant
addikt
Olyankor mi van, ha MM-ben megveszem a tv-t, megkötöm rá a +3év gart. és esetleg 60 napon belül visszaviszem.
-
Indiant
addikt
Nem tesz jót az ilyen várakozás közben, ha az ember ilyet olvas: [link]
Többek között:" ...Többet nem vásárolok a MediaMarkt Online-on. Mert hülye azért nem vagyok...." -
Indiant
addikt
Most már tényleg aggódom. A 55UH8507 nem is található a MM-ban.
-
Indiant
addikt
emagon 320e megint az 55uh8507
-
Indiant
addikt
válasz
#94529552 #77689 üzenetére
Én már tegnap reggel meg is rendeltem.
Nem is tudtam ,h. van 2.0-s HDMI. ...pedig a 4K-s tv-hez majd az kell.
Itthon horror árak vannak. Szerintetek ez a switch tud 4K-t? (illetve vajon a CEC mit szól hozzá?)Nospa: én nem vagyok a tv-n való böngészés híve. Szerintem a smart sokkal feleslegesebb egy tv-ben, mint a 3D. De egy magic hangbemondásos keresést el tudok képzelni használhatóan.
-
Indiant
addikt
válasz
dave0825 #77654 üzenetére
Ahogy mike1334-nak is javasolva lett, legjobb az új. Abban igazad van, h. ki van próbálva, de esetleg hamarabb megy tönkre. Szerintem a bemutató darab mindig olcsóbb. Már csak azért mert ki volt bontva.
Pumma: Tegnap ért vissza a boltba a tv és este megjött az ára is. Nem mertem bevállalni másikat.
Elvileg árulnak újat is, de azért max. személyesen megyek el. De igazából elgondolkoztatott a -120e-s árkülönbség. -
Indiant
addikt
válasz
sirály69 #77630 üzenetére
De az csak az elsőre igaz. A másik kettőt a vásárláskor kell megvenni.
"A Garancia Plusz Gold és Garancia Plusz Platina biztosítása csak áruházban vásárolt vagy online rendelt és áruházban átvett készülékekre köthető a vásárlással egy időben."
ui.: most olvasom, h. kiszállítást nem írnak. Viszont ha a boltban kapom meg, attól még a vásárlás nem ott történik meg. (pl. ha bankkártyával fizetem online)
Még egy kérdés: mekkora összegről beszélgetünk? (Garancia Plusz-t gondolom megkérdezted)
Vajon az első kettő után hogy lehetett eljutni a harmadikig, mint újítás: (???)
vond: ok, de a hanyattegér miért nem fönt van?!
-
Indiant
addikt
Azt tudja valaki, h. a MM-ben az extra garanciát miképp lehetne megvenni online a tv-vel?
-
Indiant
addikt
Sírva kérdezem, h. egy 4k-s tv-nél (LG 55UH8507) miért kell hátrafelé kivezetni a csatlakozókat???
-
Indiant
addikt
-
Indiant
addikt
Megjött a tv-m. Nem kapcsol be.
-
Indiant
addikt
Na akkor majd meglátjuk. Kibontani tuti ki lehet. (bár nem fogom tudni egyedül kivenni) 55"
Köszi mindenkinek!nokia123: Nekem ez jön be.
-
Indiant
addikt
Tudom,h. nem szorosan témába vág, de LG led tv-ről van szó.
Futárszolgálat általi kiszállított tv esetén van lehetőség rá, hogy kibontsam és megnézzem a csomagot aztán hogyha mindent rendben találok utána fizessek?
Tudom, naivság de esetleg be is kapcsoljam a tv-t?! -
Indiant
addikt
Vajon LG 55UF850 1év garral újonnan még meg "szabad" venni?
-
Indiant
addikt
Vagy a LG 55LF652V amit a MM már nem árul.
Hátrafelé vannak a csatlakozói?!Miért kell butulni.
-
Indiant
addikt
Tegnap találtam pár jó Lg tv-t 200e körül, de már mindet kivonta az LG, vagy a MM.
..ezek szerint ami jó és jó áron lenne, azt nem árulják, -
Indiant
addikt
Miért nincs jelenleg jó LG tv 170e és 250e között?
..ami mondjuk tudja a 3D-t. -
Indiant
addikt
-
Indiant
addikt
Megtaláltam a nekem való tv-t LG 55EA970V. Erre nem kapható. Ami jó azt befejezik.
Mint kiderült már több mint 2 éves modell. -
Indiant
addikt
válasz
generic #77114 üzenetére
Szia! Igen sajnos közben én is rájöttem, h. ez egy belépő készülék.
Én a jelenlegi 42LM640S-el teljesen meg vagyok elégedve, de esetleg nagyobbra váltanék.
Pláne, h. el tudom adni. Nekem elég lenne a fullhd, de gondoltam azt már nem érdemes venni.
...hiszen már a hajlítható kijelző is kint van.A tv smart része teljesen felesleges, a fullhd tv 3D-vel abszolút jó megoldás lenne. A gyerekek szeretik a 3D-t.
..viszont az árak?! ..6,8 millióért is találtam tévét, ami azonnal átvehető...horror -
Indiant
addikt
válasz
#94529552 #77103 üzenetére
Köszönöm válaszod!
oldmanoka is azt írja ,h. a 3-as gyorsabb mint a 2-es. De akkor majd megnézem magamnak.
Nem olvasok jókat a 4K-s tv-k képminőségéről, a fullhd-nál rosszabbnak írják páran.
(tv adásról beszélek)
Az 1080p-s filmet fel kell skálázni, hogy nézni lehessen? -
Indiant
addikt
Gratula! Te látom képben vagy a mostaniakkal.
A Webos 3 is olyan lassú mint a 2?Illetve mi a vélemény erről?
LG 49UH610V -
Indiant
addikt
válasz
SkyLine3000 #77056 üzenetére
Az új tv-ken lehet használni a frissítést?
Az enyém idejében le kellett tiltani, mert minden egyes frissítéssel eltűnt egy funkció a tv-ről. -
Indiant
addikt
42LM640S-em van. Imádom, de hátha le tudom cserélni egy újabbra. (film és xbox-ra van használva)
A mostani max. 200e alatti tv-kben nem találok 3D-t, illetve nem tudom UHD vagy OLED-ben érdemes-e gondolkodni.
Tudom, h. az összeg nem sok, de nem is ismerem az elmúlt pár év modelljeit.
Szívesen fogadnék tanácsot a témában. -
Indiant
addikt
LM szériánál szeretném a csatorna listát kinyerni és vissza.
In-Start menübe miképp tudok belépni? Programozható távirányítóm nincs.
Help.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Battlefield 6
- Napelem
- Xbox tulajok OFF topicja
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One mobilszolgáltatások
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2052
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- 48 GB-os AMD Radeon PRO W7900
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest