Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
badzsoneangi
csendes tag
Üdv!
A baj már ott kezdődik, hogy nem is tudom download módba rakni, egy pillanatra beugrik, de azonnal lila lesz a kép és megint err fatal...fent van minden ami kell, de ha mégis nagy nehezen elindítom a flash toolt a fájlok kicsomagolásánál ledobja az egészet... Rákeresek erre, hátha mégis találok más oldalon...Ha nem lesz siker beviszem szervízbe -jó pénzért... Amúgy nem tudom mi lett vele, gyerek a lovastáborba ezt is meglovagolta valszínűleg
-
robi64
aktív tag
Ha nincs .kdz ROM-od tölzsd le innen,beirva a teló IMEI számát,az aksi alatt megtalálod.
Tölzsd le az LG Flash Tool 2014.zip,csomagold ki.
Az LG Flash Tool 2014 mappába bemásold a .kdz ROM-ot.
Telepisd az LG meghajtókat (ha nincs telepitve).
A kikapcsolt telót tartva a HANGERŐ FEL gombot rádugod az USB-re.
Elinditod az LGFlashTool2014.exe Beállitások:
SelectType: CDMA
PhoneMode: DIAG
Select KDZ file:választod a letöltött kdz ROM-ot
És elinditod Normal Flash majd START igy medmaradnak az adataid csak elszáll a ROOT.Ha valami okból ne menne akkor az állitásban a
PhoneMode: DIAG helyett vállazd PhoneMode: EMERGENCY ez adatvesztésel jár. -
mojinjo
csendes tag
Ahhh.... segítség!

Szóval az tötént, hogy amikor kiírta a telefon hogy van egy szoftverfrissítés, akkor letöltöttem, és utána a telepítés most-ra(?) nyomtam, újraindult a telefon, de az lg lógó után a TWRP-t töltötte be... Gondoltam najó, akkor reboot->system, de ugyanaz történt. Megpróbáltam visszaállítani eredeti állapotba, mert volt egy backupom az alap androidról,, restore-oltam, újraindult, de ugyan az történt, csak az idő elállítódott. Namost hogyan tudok kiszabadulni ebből az ördögi körből? (ja, és eddig is ebből a backupból volt a teljesen stock android (4.4.2) feltelepítve)... -
robi 64
tag
Nem mert utánna flesheled a TE .kdz-es ROM-odat.
De először kell hogy sikerüljön a particiók visszaállitása hogy a teló birjon download módba kerüljön -
robi64
aktív tag
Vagy itt az angol vátozat L70-re az eljárás egyforma.Csak LGD325.zip HELYETT az LGD280n-es Loader.img kell.(Maj ha valaki csinál és linkeli)
-
robi64
aktív tag
Szia.
Ha DBI Err Fatal ! ir ki vagy az eMMC memória hibásodott meg (akkor annyi) vagy valamely patició.
Ha az a második akkor próbálkozzatok ezzel a megoldásal:4PDA ez L65 két SIM-esre van.
A DBI Err Fatal! nem csak az L65-ön jelentkezih,hanem L70,L90.G2,G3s...is.(nézetek után,mivel ott formátozzák a memóriát és újrairják a particiókat vagy használják a .tot szerviz ROm-ot)
Valakit,D280n kasználót kérjetek meg,hogy csináljon "Loader.img"-et,mivel nekem L70-esem van.
Hozzá ROOT-olt GYÁRI ROM,telepitett Busybox,Terminal Emulator kell.
T.Emulatorba beirn:
su
dd if=/dev/block/mmcblk0 of=/sdcard/Loader.img bs=1024 count=168960Vagy ADB-ból:
adb shell
su
dd if=/dev/block/mmcblk0 of=/sdcard/Loader.img bs=1024 count=168960A mentett Loader.img kb. 168 Mb,belső memórián lessz,vigyázni előtte hogy elég szabadhely legyen számára.
-
Pizzu
aktív tag
válasz
badzsoneangi
üzenetére
akkor bizonyára ami nekem is van...
mennyi idős a telefonod kb?
mi lett rajta csinálva?olyan fura nekem hogy így egyszerre vagyunk érintettek
-
badzsoneangi
csendes tag
Üdv! Kiver a víz, annyit olvastam, de nem jövök rá a problémára.
LG D280N, lila képernyőn DBI ERR FATAL! Az előttem sokak által leírt módon leszedtem drivert, flash toolt, meg kdz-t, de a folyton ledob, azzal az üzenettel, hogy próbáljam újra az egészet.
Indok nincs. Mindenhol ezt a módszert írják, meg néztem videót is róla, de nem megy rá semmi. Szeretnék segítséget kérni... 
a kütyüm tmobilos volt- egykor. Hálás lennék ötletekért...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Gitáros topic
- Kompakt vízhűtés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- BeQuiet! GAMER alap! i9-14900K / Z790 / 32GB 6000MHz / 2TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
- AKCIÓ! Gigabyte Gaming RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
- AKG K371 professzionális stúdió fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Indok nincs. Mindenhol ezt a módszert írják, meg néztem videót is róla, de nem megy rá semmi. Szeretnék segítséget kérni...