Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zrek

csendes tag

Sziasztok!

Minap vettem egy ilyen LG KP260-ast, a képességei alapján pont ilyen kellett nekem és olcsó volt.
    Két dolog fura benne:
    1: A kijelzőn semmi nincs várakozó állapotban (billentyűzárral pl.). Eddig minden mobilomra ki tudtam tenni órát, itt is meg lehet csinálni valahogy? Nem találtam "képernyővédő" vagy hasonló menüpontot.
    2: A Pannon mindenféle vicikvacakot rátett: képeket, hangokat, csengőhang-letöltő linkeket, és ezek nem kellenek nekem. De eltávolítani csak azokat a hangokat/képeket tudom, amiket én raktam fel; olyan, mintha a Pannon "read only" jelet tett volna a fájljaira. Van rá mód, hogy ezeket mégis letörölhessem?

A gépet micro SD-vel lehet bővíteni (még nincs ilyen kártyám, de nemsoká veszek) és USB kábelt lehet rádugni.
    Ha veszek USB kábelt, akkor azzal le lehet törölni az ilyen "read only" fájlokat? (Ha a számítógéppel összekötöm, akkor el tudom képzelni, hogy a belső memóriáján lévő fájlokat is láthatom a PC-vel és tudom manipulálni esetleg, vagy firmware frissítést lehet rátenni talán).

Köszi az infókat, tippeket!

Új hozzászólás Aktív témák