- Telekom mobilszolgáltatások
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
Aktív témák
-
Papa-Georgo
senior tag
Wazz én nem ragaszkodom hozzá, csak kérdem mi a pálya , mert nem vagyok benne. a Videoton régi hangfal meg ilyesmik nem jönnek be, mert sok a gond velük. Szétfoszlik az a gumi a szélén vanb és meghal az egész oszt lehet fizetni....ez van most is az audioton autóhangfallal, megpusztuzlt a széle és serceg receg röcög meg minden. Élvezhetettlen már! Msot már vmi minőségit akarok!!!!!
Volt nálasm két Jamo kis hangfal, hát vmi isteni hangjuk volt!!!! Mert jók voltak!!!
Nos, továbbra is kérdem ki mit ajánl a fenti feltételek ismeretében???? Esetleg van vhol vmi akció most, minek keretében lenne?? Esetleg Metroban ott régebben voltak Jamo akciós hangfalak elég jók, csak balga nem vettem.....
Noss??? :F
Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- Monitor hiba topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen routert?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Végleg leállnak az Anthem szerverei
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest