- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Magisk
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
Aktív témák
-
PeliScan
addikt
válasz
Papa-Georgo #4 üzenetére
Nem vagyok annyira otthon a hangfal-témában, kérdezd Szalmát mailban talán; mondjuk ő nem kedveli a Jamokat, szerinte inkább bútorok mint hangfalak. Nem tudok nyiltkozni, nem volt még lehetőségen tüzetesen Jamokat hallgatni, de biztos nem rosszak, csak lehet h tényleg drágábbak azok is mint amennyit szólnak. :F
-
Papa-Georgo
senior tag
Wazz én nem ragaszkodom hozzá, csak kérdem mi a pálya , mert nem vagyok benne. a Videoton régi hangfal meg ilyesmik nem jönnek be, mert sok a gond velük. Szétfoszlik az a gumi a szélén vanb és meghal az egész oszt lehet fizetni....ez van most is az audioton autóhangfallal, megpusztuzlt a széle és serceg receg röcög meg minden. Élvezhetettlen már! Msot már vmi minőségit akarok!!!!!
Volt nálasm két Jamo kis hangfal, hát vmi isteni hangjuk volt!!!! Mert jók voltak!!!
Nos, továbbra is kérdem ki mit ajánl a fenti feltételek ismeretében???? Esetleg van vhol vmi akció most, minek keretében lenne?? Esetleg Metroban ott régebben voltak Jamo akciós hangfalak elég jók, csak balga nem vettem.....
Noss??? :F -
PeliScan
addikt
válasz
Papa-Georgo #1 üzenetére
Nekem személy szerint nem jönnek be a Magnat cuccok. Nem rosszak, de közel sem elég jók az árukhoz képest. Tesómnak ilyen rendszere van (80Wos front, és 40es hátsó) és tényleg nem vagyok tőle hasraesve. Ha vmi nagy akció van, akkor talán.
Inkább keress használt Videoton hangfalakat, pl. -
Papa-Georgo
senior tag
nupp...
-
Papa-Georgo
senior tag
Nah, szal gyün a karácsony, és leszeretném cserélni, a jó kis Audioton autóhangfalaimat, vmi ütős, jobb hangfalra. Vhogy ezek nem illenek a JVC házimozi erősítőmre... :))
Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Hálózatokról alaposan
- Magisk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Mobil flották
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Latitude 5450 27% 14" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vibill gar
- Új Steelseries Arctis Nova 4 Wireless gamer fejhallgató 1 év garanciával
- Urmet Dialog PA3120 180 wattos digitális erősítő 1 év garanciával
- Lenovo Thinkpad USB-C dokkoló
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest