Hirdetés
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Pici telefon, óriás akksival?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
pool46
csendes tag
Szeretném felrakni a TWRP 3 as cuccot de amikor kicsomagolom elfogy a tudás mert nincs nem találok semmilyen bat. indító filet szóval nem tudom hogy kell installálni
2.8 as fentvan a telefonon -
törölt tag
válasz
sexymusprime #998 üzenetére
Nem tudom en nem kiserletezgetek
Ha egyszer a 3. as twrp az ajanlott a romhoz akkor azzal rakom fel nem agyalgatok mi lenne ha .....
wipe data, wipe dalvik/ART, wipe cache, installEs igy utolag is nagy koszonet Tibcsinek a jo megalinkert!
-
sexymusprime
tag
Üdv!
Az a TWRP amivel a 005-ös BB72 romot felraktam megfelel a 015-ös romhoz is? Szóval csak wipeok, és mehet is az új?
Mindig úgy voltam vele, hogy minek új rom ha egyszer szépen működik ami rajta van, de a Marshmallow izgatja a fantáziám :/
-
pool46
csendes tag
1 kérdésem lenne még ha tudnátok segítteni a 6.- os androidos letv x600 as romot csak TWRP 3.0 X600-al lehet felrakni vagy jó az előző TWRP 2.8.6.0 X600 is ? Mert a 2.8 as fentvan a telcsimen a 3-as ban meg nem találok semmilyen bat. indító filet
Sajna rettenetesen amatőr vagyok
-
smithsys
aktív tag
Itt a BB72-es EUI ROM,
Itt pedig a TWRP recovery ami majd ahhoz kell, hogy a ROM-ot le tudd cserélni.
Metódus a következő:
TWRP letölt, kicsomagol, ROM letölt, marad ZIP-ben!!!
Telefon kikapcs, majd hangerő le + power nyomvatart addíg míg a bal alsó sarokban meg nem jelenik egy nagyon kicsi "fastboot" felirat.
Lehetőleg a gyári kábelével csatlakoztasd a pc-hez ( ha asztali akkor alaplapi USB portra!!! ).
A TWRP könyvtárban kell lennie egy runme.bat file-nak amit elindítassz és követed a terminál ablakban megjelenő utasításokat ( ez jellemzően 2-3 billentyűnyomást jelent, ha jól emlékszem ).
Jellemzően újra is indul immáron az új recoban. Ha nem, akkor a kikapcsolt készüléket Hang fel + powerrel indítod és bejön a TWRP. Itt keress egy "keep ready only" feliratú gombot és nyomd meg.
Újra kell indulnia recoveryben. Bootold be a rendszert, és a gépről másold át a ROM zip file-t a telóra, majd kikapcs és ismét recoban indít.
Mostmár látni fogod a különböző menüpontokat amik közül neked először a wipe kell. Ezen belül lesz egy advanced wipe amiben ki kell jelölnöd az art/dalvik illetve a cache-t és elhúznod a csúszkát jobbra.
Ha ez megvan akkor vissza a főmenübe és install menüpont, amiben be tudod tallózni a telefononon lévő ROM zip file-ját és elhúzva a csúszkát elindítod a telepítést.
Ha végez újraindul, és készen vagy.
Remélem nem hagytam ki semmit. Ha valami nem tiszta kérdezz nyugodtan.Ja.. és még valami: a Windows Android driverek legyenek rendesen feltelepítve! ( már amennyiben windowst használsz!!! )
-
pool46
csendes tag
válasz
smithsys #985 üzenetére
Igazándiból szépen működik csak hát gondoltam az Andrid 6 os verzió mégi csak ujabb és biztosan jobb is. 1 problémám van csak hogy bármilyen QR codot adok hozzá a Google Cardboardos VR es megjeleníttéshez nem müxik csak fél lép van vagy még annyisem vagy teljesen eltolódik rajta minden össze huzza a képet stb mindegy milyen codot adok hozzá a régi vacak telcsimen simán az eredeti google cardboard tökéletes szóval úgy gondolom ez a rom miatt lehet talán. A google vr code wiever https://vr.google.com/cardboard/viewerprofilegenerator/ nem ismerte vel a képernyő ppi sürűséget az antutu 480 at ír ki rá az Aida64 403 at akkor most mennyi mert amit csináltam QR codot az nem lett ez miatt jó és most azt már nem is tudom ujra beállítani mennyi legyen a képpont sürüség. Amúgy rendesen működik de persze kiváncsi is vagyok és persze az is motívál hogy az eredeti softvere lenne és nem írna ki xiaomi dolgokat stb.
-
smithsys
aktív tag
válasz
tbillHUN #980 üzenetére
Amint lesz egy kis időm utánakavarok hogy van e más módja dolognak.
@pool46
Csinálj légyszi 1 képernyőmentést a telón lévő rom adatairól! Egyébként a Grossoshopos romot BB72 csinálja, de az nem MIUI alapú hanem a gyári EUI kigyomlált változata és az egyik leghasználhatóbb romm erre a készülékre.
-
pool46
csendes tag
Szép napot.
Elnézést hogy zavarok de nagyon kezdő vagyok sőtt még annál is kezdöbb.
Vettem a napokban 1 LeTV x600 as telefont és MIUI8 android 5.0-ás rom van rajta találtam hozzá való romot ami eredeti EUI és 6.0 ás Marsmallow 5.8 as EUI rommal. Csak hát gőzőm sincs hogy mit csináljak mert soha nem bűvészkedtem még ilyensmivel ha kaphatnék pár tanácsot és egy szályba rágós leírást hogyan rakjam fel és persze hogy ez a rom valóban jó és nem valami kínai nyelvű számomra értelmezhetettlen rom.Itt találtam és ez lenne a szóban forgó rom https://devs-lab.com/download-letv-official-stock-rom.html#LeTV_LeEco_Official_Stock_ROM_USB_Drivers. Valami GROSSUGROUPOS MIUI fejlesztői változatos rom van a telefonon jelenleg. legalább is gondolom mert töltött le valami heti frissítést és recovery modban újra indult a telefon és akkor írta ki a telcsi. viszont nem tudtam hogy mit kell a továbiakban csinálni így kiléptem belőle. Köszönöm a figyelmet és remélem kapok választ. További szép napot. -
KERYgsxr
tag
Sziasztok!
Melyik a legjobb eui amit próbáltatok? -
tbillHUN
tag
Sziasztok.
Segítségeteket szeretném kérni.
Az alábbi bénázásomból a következő lett:
TWRP-ben sikerült letörölnöm a internal data teljes tartalmát
recovery módba sem tudom tenni a telefont gép sem ismeri már fel.
Twrp sincs már rajta.
Köszönöm előre a választ
-
Snakeiboy
aktív tag
válasz
smithsys #972 üzenetére
Sajnos neked a hangero le es powergombra csak remeg egyet madj kis ido mulva elindula telefon. Probaltam tobszor is, tartottam a gompot tovabb a remeges utan akkor kis ido mulva megint remeget aztan megint egesz addig mig el nem engedtem akkor meg csak siman elindult a telefon. Ha hangero fel + powert nyomtam akkor meg sima recovery ket lehetoseggel: update system, clear data.
A rom amugy meg ilyen verzio: 5.5.892S
-
smithsys
aktív tag
válasz
Snakeiboy #970 üzenetére
No elballagtam a telóért hogy ki tudjam próbálni.
Hangerő le + power, itt bejött egy kínai teszt mód néhány soros menüvel.
Ezután a rayglobe recovery runme.bat elindít teló rádug, nyomsz 1 gombot, berakja fastbootba és felteszi a recot. Nálam legalábbis így működött. Gyári rom volt rajta stock recoval. -
Snakeiboy
aktív tag
Valaki segitsen, nem tudom felrakni a TWRP sehogy sem. A telefon sosem indul el FastBoot modeban es igy nem tudom feltelepiteni a TWRP mar probaltam tobb gepen, windows 8.1 es 7essel is semmi. ugyanaz. A gep lassa minden ezetbena telefont, adb device paranccsal is lassa a telot. egyszeruen nem ertem mi lehet
. Valakinek esetleg valami otlet?
U.I.: Ezt a videot hasznaltam segitsegnek, koszonet erte tibcsi0407-nek
[link] -
KERYgsxr
tag
Köszi szépen a gyors választ. Twrp3-al raktad föl?
-
KERYgsxr
tag
Sziasztok!
Érdemes föltenni a Miui V8-at, nem baj hogy a note2 csak 2g ram, az x600 meg 3.A bt és az otg működik? Köszönöm. -
dknyzo
újonc
Sziasztok!
Tudtok valakit javasolni aki javit ilyen telefont olyan áron ami nem drágább mint az új készülék?
A teló tökéletesen működik,csak wifi jel akkor van ha közvetlenül a router mellett van a készülék.
Előre is köszi az ötleteket. -
smithsys
aktív tag
válasz
Snakeiboy #959 üzenetére
Amennyiben azt látod hogy a ROM Grossoshop-os, akkor nem muszály cserélned, azt BB72 csinálta.
Ha nem az, akkor én a helyedben lecserélném annak ellenére hogy kigyomláltnak tűnik.
A Letv.re oldalon megtalálsz hozzá mindent. Én annak idején a Rayglobe recovery-vel kezdtem a műtétet ha jól emlékszem, és abból minden gond nélkül felment a BB72 féle ROM. -
Snakeiboy
aktív tag
Sziasztok,
Megjott a telefonom gearbesttol masfel het alatt. Eddig minden nagyon jo es jol nez ki. Viszont ugy nez ki hogy ez valami kialitott darab lehetett mert a muanyag tokon van egy ket karc e s a telefon hatuljan is, bar 127 dollaert vettem szoval en nem olyan nagy gond csak gondoltam szolok hogy masok sem leodjenek meg hogy lehet nem zsir ujat kapnak. A telefon minden tekintetben zsir. minden smooth es fasza. egy kerdesem van, kigyomlalt rommal erekezett. Meg tesztelem hogy minden frankon e mukodik mert ha nem kell nem piszkalnam a szoftvert. kerdes hogy mindenkepp monyjak ra mas romot vagy nem kell felni a gearbest altal rahegesztett romtol? EUI verzio 5.5.892S
Valaszokat elore is koszi -
smithsys
aktív tag
válasz
Atomcsirke #957 üzenetére
Sajnos a fotózás nem a fő profilom, ezért erről nem nagyon tudok nyilatkozni. Annál is inkább mivel kölcsönadtam a telót, és így még kipróbálni sem tudom.
Viszont a P1 5000-es akksijával nem tud versenyezni. -
-
Atomcsirke
aktív tag
Én is nézegetem, mióta elég rendesen lement az ára, nem rossz kis készülék ez.
OIS-t pl. alig raknak ebben az árkategóriába mobilba, de e nélkül is vállalható a kamera.
Az akkunak van valami gyorstöltési fícsörje? MTK PumpExpress, mittomén?Tartozékok - tok, fólia - mennyire vannak még hozzá? Belpiacos 2/16-os Lenovo P1-et láttam még hasonló árban, ami ennyire "best buy" lenne, ott a 5000 mAh-s akksi a fő vonzerő, de a kamra nekem harmatosabbnak tűnik.
-
Snakeiboy
aktív tag
Nyugtassatok meg hogy ebbol nincs CN es US verzio mint az x800-asbol?
-
smithsys
aktív tag
válasz
Snakeiboy #950 üzenetére
[Itt megtalálod szinte az összes létező romot hozzá. ]
Az RN3Pro üzemidőben verhetetlen az X600-hoz képest. A Letv szerintem szebb készülék mint a Redmi, de ez szubjektív. Egyébként számomra más jelentős különbség nincs a kettő között. Nekem bejön a MIUI is meg az EUI is, mindkettő elég jól testreszabhatóvá teszi a telót.
4G-m egyiken sincs mert Vodás vagyok. 3G folyamatosan bekapcsolva ha nem vagyok itthon, ha meg igen akkor wifi is ( mindig elfelejtem kikapcsolni a mobilnetet). 2 mail fiók szinkron, Viber üzik meg kb. egy-két óra telefonálás. Kijelző mindkettőnél kb. 50%-on. Néha (ritkán ) egy kis navi, ebben a Xiaomi jobb.
Momentán a Redmit használom, az X600 vészhelyzetre tartalékolva.
Nagy vonalakban ennyi.Szerk. Egy fontos dolog kimaradt! Éjszakára mindig repcsiben vannak a telóim.
-
Snakeiboy
aktív tag
válasz
smithsys #949 üzenetére
Latom van redmi note 3 prod is, Szemelyes tapasztalatod szerint melyik miben jobb a masiknal? Mikent hasznalod a telefont amivel 3-4 ora kijelzoido kijott? 4G, mail sinkronizacio, Wifi bekapcsolva egesz nap meg ejjel is? Koszi az infokat. esetleg egy link honnan tudom letolteni a Romot amit emlitettel.
Ezer hala es koszonet -
smithsys
aktív tag
válasz
Snakeiboy #948 üzenetére
BB72 bármelyike. Nekem a 10S van rajta mióta megcsinálta. Gyári alapú rom kipucolva, optimalizálva és a tibcsi0407 ill. Keeperv85 által készített magyar fordítással kiegészítve.
@Atomcsirke
Nálam 3-4 óra között teljesített. PE+-t biztosan nem tud, de valahogy megspékelték a töltést mert nekem 0-100 viszonylatban 1h 40perc volt az átlag.
-
Snakeiboy
aktív tag
válasz
Atomcsirke #947 üzenetére
Sziasztok!
Melyik a legproblema mentes ROM erre a telefonra. Tegnap rendeltem en is egyett es szeretnem csak hasznalni es nem mergelodni hogy ez sem megy az sem megy. Elore is koszi a valaszokat
-
Atomcsirke
aktív tag
Urak, mennyi SoT-ot lehet kicsikarni a kicsikéből, két SIM-es, aktív 4G-s mindennapi használat során (=semmi game, mail szinkron, böngészés, egy kis navi, fotózás esetleg)?
Jól látom, hogy ebben mégsincs benne az MTK PumpExpress gyorstölés, mint az X500-as kis-nagytestvérben?
-
törölt tag
Holgyek Urak, ha van koztetek szegedi egy privatban ha megkeresne megkoszonnem
-
szabi94
csendes tag
esetleg valakit érdekel egy eladó x600-as?
-
smithsys
aktív tag
Tekintve hogy az Apollo Lite még nem kapható, így nem tudok nyilatkozni arról hogy jobb e a le 2-nél. Annyit biztosan mondhatok hogy a Le telefonok minőségi készülékek, viszont mivel nem európai piacra készültek ezért a szoftveren módosítani kell hogy jól használható legyen. Ez az X600-nál megvolt. A Le2-nél jelenleg folyamatban ( gondolom olvasod a fórumát ).
A Vernee még mindíg sötét ló számomra. Nekem a Thorral nem volt komoly problémám, sőt az árához képest nagyon jól teljesített, viszont néhányan panaszkodnak erre-arra. Nehéz eldönteni hogy túlzott elvárások, a hozzáértés hiánya vagy valós gondok vannak a háttérben.
Jelenleg én is vacilálok hogy rendeljem e az Apollot, de azt hiszem még várok némi felhasználói tapasztalatot.
A kamerához nem nagyon tudok hozzászólni mivel számomra sosem volt szempont. Ennek ellenére a Thorral lőttem néhány fotót, amit megtalálsz a fórumában ha rákeresel a hozzászólásaimra. -
t3tv3s
tag
-
smithsys
aktív tag
Nálam tökéletes a mikrofon is, hangszóró is. Nemrég érkezett egy Thor, kb. másfél hónapig használtam mert tervben van egy Vernee Apollo Lite és az volt az elképzelés hogy az x600 megy a piacra, a Thor meg marad tartaléknak ha beütne valami krach, de úgy döntöttem hogy a Thor megy. Nem mintha nem volnék megelégedve vele, de a kettő nem egy kategória. Ilyen megbízható kínai telóm még nem volt, pedig megfordult nálam néhány az elmúlt években.
Ha ahogy említetted 130-ért meg tudod venni, akkor szerintem érdemes ebben gondolkodnod. -
t3tv3s
tag
válasz
smithsys #940 üzenetére
Igen arról tudtam, hogy b20-as frekvenciát nem tudja. Nálam ez nem tényező. Le 2-t láttam ezüstbe de drágább volt, mint a rózsa-arany kb 20dollárral. A 200 dollár+ egyéb költségekkel kb. Nexus 5x közelében lennék. Többek között, ezért írtam, hogy jelenleg ennyit nem ér nekem. Biztos sokat javult az elmúlt években az MTK ,ezért próbálnám ki egy effektív olcsó telefonnal. A mikrofon minősége mennyire jó a telefonnak?
-
smithsys
aktív tag
Nagyon szívesen. Annyit még fontos megjegyeznem, hogy a B20-as frekit nem tudja (le2 sem). Le 2-őt valaki már kapott ezüstben. Topikjában olvastam.
Egyébként nincs semmi baj az mtk-kal, én évek óta használom ezeket és szvsz barátságossabbnak találom őket mint a snapikat.
Azért a rom flashtől sem kell nagyon megijedni, nem olyan nagy pukkanás csak egy kis kutakodást és odafigyelést igényel. Én feldobtan rá egy Rayglobe recot, meg egy 10S BB72 rom-ot mindösszesen 15 percet vett igénybe, és azóta csak használom. -
t3tv3s
tag
válasz
smithsys #938 üzenetére
Akkor esélyes, hogy picit kutakodok a piacon. Bár ennyi pénzért jó lett volna rootolásra. LE 2-vel szemezgettem még de 200dollár közeli összeget nem szívesen adnék egy kínai telefonért aminek mtk-s a belseje ( +az a fránya rózsa-arany kombo..). Ettől függetlenül köszi a választ.
-
smithsys
aktív tag
Én is így indultam neki tavaly novemberben, és még mindig megvan a teló. Sajnálom elkótyavetyélni. Jó kis cucc ez.
Viszont ha nem érzel késztetést egy kis romolásra akkor ne vedd meg. Kínai piacra készült, ezért muszáj egy normális szoftot rávarázsolni, viszont azzal jól teljesít.
Kijelzőt nem tudom hogy sharp e, de nekem tetszik. A kamera átlagos, nappal ok, sötétben sz@r.
Sot kb. 4 óra. Az EUI szokható, elsőre egy kicsit idegen volt, de mára már inkább kifinomultnak mondanám.
Google cuccok mennek (kivéve Tv Go). Nálam most 5.0.2 van. -
t3tv3s
tag
Sziasztok!
Szeretnék ideiglenes telefont áthidaló megoldásnak és most kb.130 dollárért hozzá lehet jutni a LETV Leeco One X600-hoz. Szimpatikus, hogy 5.5 col ellenére csak 14,78cm x 7.42-es dimenziókkal bír a készülék. A kijelzőről olvastam, hogy Sharp. Ez valóban így van? A telefon 13mp-es kamerája milyen minőségű képeket készít? Találtam olyan videót amibe volt kb. 10-15db kép amit ezzel a készülékkel csináltak de ezek elég csalókák voltak. A 3000mah-s akksi mennyi sot-ra elegendő? EUI felület mennyire használható, google áruház+ letöltött alkalmazások gond nélkül működnek? Szoftver megragadt 5.0-án vagy lehet frissíteni?
-
szabi94
csendes tag
sziasztok próbálta már valaki az új eui 5.8-at, ha igen vélemények? akku hogy bírja vele?
-
sexymusprime
tag
Üdv,
bizarr problémába ütköztem.. Xiaomi Piston 3-al gond nélkül megy minden, de HyperX Cloud-ot rádugva a telefonra maga a telefon hangszórója szól :| ugyanez történik egyébként akkor is ha egy sima 4 szegmenses (?) jack/jack kábellel próbálkozok. A HXC működik rendesen egyébként más forrásokról, és más telefonról is, sőt, még az enyémről is, ha közéjük rakom az erősítőm. -
szabi94
csendes tag
válasz
Biggeszkij #933 üzenetére
ismételten köszönöm a segítséget!
-
szabi94
csendes tag
sajnos a TB azt írja hogy nincs elég szabad hely miközben 6GB szabad helyem van :S
-
gombasm
aktív tag
A MIUI V8 nagyon jó, már második hete használom. A LeTv.re -ről a vazarg féle változat a Xiaomi Redmi Note 2 portolt változata (ez a készülék hardveresen teljesen egyezik az X600 -al) és így a teljes magyar fordítás is benne van, amit a magyar fejlesztők követtek el.
A rendszer nagyon jó, hiba nélkül működik, nekem nagyon bejön, ajánlom mindenkinek! (Egy kipróbálást mindenképpen megér. Természetesen alapból rootolt is.)
-
Biggeszkij
aktív tag
Azt nem tudom, hogy az X600-assal mi a helyzet, de az X500, meg az idei típusok (LE 2-esek) elvileg holnap kapják meg az EUI 5.8-ast, ami a 6-os Androidra épül, augusztusra pedig az EUI 6.0-át ígérték.
Ha új romot akarsz feltenni, és szükséged lenne a felhasználói (értsd: általad feltelepített) appok és azok minden beállításának mentésére, akkor nem létezik jobb, mint a Titanium Backup nevű progi. Sajnos fizetős és nem is túl olcsó, de én pl ezt a progit vettem meg először, mert annyira alap és annyira sokat tud.
Új rom telepítése előtt le szoktam futtatni egy kötegelt app-mentést (értelemszerűen a rendszer appok kivételével, hiszen azokból az újat akarod éppen feltenni
) Ezt (a gyökérben lévő TitaniumBackup mappát és annak teljes tartalmát) elmentem pl a laptopra, vagy pendrive-ra. Új rom feltesz, TB mappa visszarak, TB újratelepít a Play áruházból, majd a kötegelt visszaállítással minden ugyanolyan lesz, mint a régi romon.
A TWRP.-s és egyéb hozzá hasonló mentések inkább arra valók, ha valami miatt vissza kell állítanod a JELENLEGI rendszered.
-
szabi94
csendes tag
sziasztok ezt már próbálta valakit esetleg?
nem tudja valaki hogy érkezik-e még hivatalos frissítés a készülékre vagy ilyen sokáig dolgoznak az android 6.0-on?
illetve abban kérném a segítségeteket kérni hogy hogyan tudok minden le menteni ROM telepítés előtt.
Előre is köszönöm! -
hargitomi
tag
Ismerősőm LeTV készülékének képernyője sikeresen betört, mivel leejtették. Műkődik minden, de pókhálós a kijelző. Ezt országon belül valahogy lehet orvosolni? Köszi előre is.
-
tbillHUN
tag
Sziasztok.
Egy ideje már olvasom a fórumot.
Segítséget szeretnék Tőletek kérni x600 -as készülékem van január óta.
Eddig még nem foglalkoztam vele de egyre zavaróbb a sok kínai app. (cleaner master pl.).
Nem mertem még twrp-be bele kezdeni. Létezik olyan leírás amely segítségével kicsi az esély arra ,hogy téglásítom a telefont?Előre is köszönöm.
-
gombasm
aktív tag
A videó alapján az 500 -as sorozaton (LeTv 1S) működik, típusnak x507 van kiírva a rendszer adatoknál.
Szóval ez az x600 -ra nem lesz jó...Rendszernek ajánlom a letv.re fórumáról a hetente frissülő MIUI V7 -et (vazarg féle), amit a Xiaomi Redmi Note 2 rendszeréről portoltak át. Nálam tökéletes, meg én eredendően MIUI rajongó vagyok, szóval nagyon bejön...
A legutóbbi verzió már ötös android alapú és hamarosan lesz a Xiaomikra új, V8 -as miui is, ami idei is "begyűrűzhet", szóval akit érdekel egy jó rendszer, próbálja ki!Nemzetközi, így a magyar nyelv is választható, a fordítás tökéletes, mert a magyar miui közösség fejlesztéseként került át az eredeti romból.
-
szabi94
csendes tag
ez tényleg működik x600-on is? esetleg próbálta már valaki? android 6.0 rom
-
Neza
csendes tag
válasz
Biggeszkij #916 üzenetére
végigment! Viszont több mint egy órát tartott..
-
Gigoka72
csendes tag
Az X600 ba miért nincs FM Radio ?
Lehet e esetleg szoftveresen varázsolni bele ? Vagy valami root-talMert megmondom, hogy már árulom a telómat és ez is az okok között van.
Eddig nagyon elégedett voltam vele, de amióta megkaptam nem hagy a gondolat nyugodni, hogy egy ilyen jó telefonból miért spórolják ki ezt. Amikor a beépített chip tudná ezt is.Sajnos amikor rendeltem elsiklottam az FM Radio hiánya felett.
(Van egy LG tv annak az USB-je is csak szerviz funkciókat tudott. Megheckeltem azóta lejátszik zenét videót, mindent. Tehát a készülékben benne volt a hardveres része. Csak a gyár butítottan adta el. Gondolom ennek oka volt, de ez lényegtelen a felhasználónak.)
-
Neza
csendes tag
Sziasztok!
Rootolva van a telefonom, sajnos csak flash tool-al ment rá custom rom de szeretnék frissíteni, tekintve, hogy a S6-os ami fenn van már igen elavult..
TWRP nincs, se buhera sem gyári, a telefon nem hajlandó ilyenbe indulni, kis zörgés és gondolkodás után egyszerűen csak bekapcsol.
Valakinek ötlet? Kellene nagyon egy új ROM mert már fagyogat rendesen
Üdv:
Oli -
csori23
aktív tag
válasz
potrohosjoco #908 üzenetére
-
potrohosjoco
csendes tag
Helo
A legfrissebb bb72 honnan tudom letölteni? -
Norcsika
csendes tag
Üdv! Egy kis segÍtségre lenne szűkságem. Valami okból a LeTV X600 hátsó kamerája a BB72 frissÍtésétől számÍtval kb rá 2-3 hónapra elkezdett furán viselkedni. Fixen áll a fókusz, de hallom ahogyan erőlködik és próbálkozik, de semmi(Erősen melegszik is). A kép meg hullámzik és ha próbálok valamire rábökni kézzel piros kör lesz(Álló helyzetben hullámzik a kép és keresi a fókuszt, fekvő helyzetben áll a kép és nem keresi a fókuszt). Cseréltem közben kijelzőt gondoltam magamban biztosan valami elrontottam, ezért egy másik kamerát rendeltem. De ugyan az nem változott semmi. Próbáltam másik appal is, de semmi. Viszont elől a kamera az tökéletes. Mellékelek egy kisebb videót, hogy mit takar a probléma. Bezvarhat-e ilyenkor a BB72?
[Videó] -
zizike22
tag
válasz
zeuszeus85 #900 üzenetére
Szoval flash tool al flash elem minden ok le fut ki irja hogy ok es nem reagal a bekapcsolasra semmi csak vilagot a kis led pirosan ennyi nem tudom mit tehetnek meg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest