Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kihívót kap a Red Magic?
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeuszeus85
újonc
Sziasztok! Szóval megsértettem a forum szabályzatot, mert nem lehet reklámozni meg semmi, igy letörölték a hozzáoszlásom. így roviden: (bocsi) A lényeg hogy minden reklám nélkül akinek gondja van az x600- al nyugodtan kereshet hardver es szoftver ügyben, segítek. Nem tudom hogy lehet e emailcímet megadni, de ha kell privátban keressetek.
-
csori23
aktív tag
válasz
zizike22 #833 üzenetére
sziastok nagyon kéne a segitségetek el szlt a renszere a telefonnak csak a logo jön be nem megy tovább probáltam le formatálni ugyse segitett és az usb-t se ismeri fel a gép már 3 gépen volt probálva most akkor kuka a teló?
Itt azt irtad, hogy leformátoztad a telót. Leirnád mégis hogyan? Flashtoolsal? Én nem nagyon értek hozzá, de ha igy tetted, akkor törölted az nvramot meg mindent, amiről mentést kellett volna csinálni....Majd rögtön irtad utána ezt:
fel raktam a miui minden sikerült de utánna valami miatt ujra indult a telefon és azota nem ismeri fel a gépem az usb-t az irja ismeretlen usb.Szerény tudásom alapján a kettő üti egymást... mégis hogyan sikerült?
Jó lenne ha pontosan leirnád mit tettél a telóval. -
zizike22
tag
válasz
tibcsi0407 #893 üzenetére
hát köszönöm
-
zizike22
tag
válasz
tibcsi0407 #891 üzenetére
a piros ledecske eddig is égett tehát nem tudom elvileg fent van rom de semmi
nem kapcsol be csak a led világit -
zizike22
tag
szoval sikerült a flah tool lement 3 perc volt a flash ki is irta hogy ok flash de még mindig piros led világit akkor szerintem más baja lessz vagyén nem tudom már
-
tibcsi0407
félisten
válasz
eladogeppc #888 üzenetére
Nagyon magyar.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
eladogeppc #885 üzenetére
-
zizike22
tag
válasz
eladogeppc #885 üzenetére
-
eladogeppc
veterán
válasz
tibcsi0407 #884 üzenetére
Szerintem de. A Flashtool-al mehet rá akármi. Akkor csak TWRP kellene.
Tudnál adni egy linket ?
Köszönöm szépen ! -
tibcsi0407
félisten
válasz
eladogeppc #883 üzenetére
TWRP sem jön be? Nem tudod elkapni a loop-ban?
Ha van lehetőség, egyből mehet egy TWRP fel. -
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Olvasgatom a fórumot, olvasok én mindent.
Egyet áruljatok el nekem.
A telefon padlózott teljesen, bootloop.
A kérdés az, hogy ilyenkor menjen fel egy stock kínai, és arra TWRP-vel menjen fel a BB72 által készített magyarított 011S ROM ?Köszönöm szépen !
-
zizike22
tag
válasz
tibcsi0407 #880 üzenetére
hát rá iortam de nem tudom hogy válaszol e egyáltalán
-
zizike22
tag
most meg ezt irja a flash tool -
zizike22
tag
vagyis csak com 4 van de az is csak 5-6 s ig hát nem tudom mi lessz velem
-
zizike22
tag
hát nem tudom amikor rá csatlakoztatom akkor csak com4 com5 ilyesmiket hoz létre rejtettként
-
zizike22
tag
nem ezt amikor nincs rá dugva
-
zizike22
tag
válasz
tibcsi0407 #873 üzenetére
igen a speciális meg volt de ugy kell el inditani hogy abba leygen tehát nem csak a driver közbe kell ezt tenni amikor telepitem??
-
zizike22
tag
válasz
tibcsi0407 #871 üzenetére
Már ezt irja ez igy jó és akkor most elvileg mehet vagy mi -
tibcsi0407
félisten
válasz
zizike22 #870 üzenetére
Akkor így rakd fel a drivert. Spec újraindítás is kell majd.
-
zizike22
tag
válasz
tibcsi0407 #869 üzenetére
win10 pro 64bit
-
zizike22
tag
válasz
tibcsi0407 #867 üzenetére
ez jelenik meg ha rá csatizom és nyomom a gombokat a legalso ami halványabb de csak 5s ig -
zizike22
tag
válasz
tibcsi0407 #865 üzenetére
oké de irtam hogy minden gombot meg nyomok akkor csinálja a gép hogy érzékeli ez is jó?a másik hogy 5s és akkor utánna mi utan érzékelte roktön indtisam el a flash toolt?
-
zizike22
tag
válasz
tibcsi0407 #863 üzenetére
az a baj hogy szerintem avval csak szerencsém volt de most ez igy hogy teljesen semmi kicsit nagyobb munkának tünik vagy nem tudom arra nem emlékszem hogy ugy kell hogy rá dugom meg nyumom a gombokat és akkor nyomom meg a dowload gombot vagy elöbb
-
tibcsi0407
félisten
-
zizike22
tag
válasz
tibcsi0407 #861 üzenetére
oké ez rendben van de recoveryt hogy tegyek rá ha csak 5s ig jó a csatlakozás én ez annyira nem értem hogy hogy kell csinálni elolvastam azt amit kültél de ezt nem irta le
-
tibcsi0407
félisten
-
zizike22
tag
igy vissza térve a tegnapira nem ment viszont ha az összes gonbot be nyomom azaz a hangerő fel le és a powert akkor a gép érzékeli kb 5s ig gondolom ez nem jelent semmit
-
zizike22
tag
válasz
tibcsi0407 #858 üzenetére
jo rendben
-
zizike22
tag
válasz
tibcsi0407 #856 üzenetére
de ezt miért csinálja én azt hittem csak akkor tölt a képernyőn is meg jelenik a kis akumlátor jelecske.csak azt nem értem hogy a gép nem látja a led pirosan világit mi a francot érez ilyenkor a teló vagy mit csinál??
-
zizike22
tag
válasz
tibcsi0407 #854 üzenetére
ugyse csinál semmit sajnos nem tudom mi lehet a gond de hogy ennyire lemerüljön az egy kicsit már ilyesztő
-
zizike22
tag
válasz
tibcsi0407 #852 üzenetére
igazából csak a led világit pirosan semmi mást nem csinál és a gép nem ismeri fel ezek szerint kuka a teló??
-
zizike22
tag
hát nem tudom mi van de szerintem meg halt a telo
ugyhogy nem tudom mi lessz
-
zizike22
tag
válasz
tibcsi0407 #849 üzenetére
tehát tegyem rá a gépre és várjak.mert a piros led világit de a power gomb nem reagál
-
zizike22
tag
válasz
tibcsi0407 #847 üzenetére
és ez mitől lehet kezdek letteni a telóról kicsit félek hogy nem lessz jó
-
zizike22
tag
sziasztok megint van egy kis problémám ma lemerült teljesen a telo és amikor haza értem fel akart tenni töltöre és csak a kis piros led világit de nem kapcsol be ilyenkor most mi van?
-
Norcsika
csendes tag
Sziasztok, egy kis segitségre lenne szükségem! kb 3-4 hónapja sajátkezüleg cseréltem kijelzőt a telón(X600). Sajna a touch screenek a csatlakozójának a rászoritóját eltörtem és ezután simán becsúsztattam majd kis szalaggal tedtem rá, de igy is müködött tökéletesen. A probléma 1 hete kezdődött, amikor hirtelen a hátsó kamera elkezdett hullámozni és a fókusz nem reagál. Tegnaptól pedig a touch screen 50% nem reagál. Ezért ma szétszedtem hátha valami kimozdult. De mindenn a helyén, amikor meg újra próbáltam már semmit se érzékel a touch screen. BB72 van rajta, találkozott valaki már ilyesmivel, esetleg valami jó szerviz?
-
zizike22
tag
válasz
tibcsi0407 #843 üzenetére
jo hát köszönöm.probáltam irni a leeco-nak de nincs válasz még mindig
.de mégegyszer köszi
-
zizike22
tag
és még egy utolagos kérdés ha szabad.a kérdés az hogy gondolom az eui csak 2 honaponta jön tehát s12 es verzió csak április 28 csütörtökén jelenik meg nem ?
-
zizike22
tag
válasz
tibcsi0407 #840 üzenetére
köszi sikerült ujra élesztenem hála neked
-
tibcsi0407
félisten
válasz
zizike22 #839 üzenetére
Az SP Flashtool és Vcom driver a NeedROM-on van, de lehet megtalálod a LeTV ROM-ot is.
Korábban Keeperv mester linkelt itt a topikban Flashtool ROM-ot, szóval lehet meg is találod, ha visszaolvasol, de el is kérheted Tőle.
Ha esetleg Windows 10-ed van, akkor itt a Vcom driver.
Szerintem itt is megtalálsz mindent.
Itt pedig egy kis Flashtool okosítás
Nagyon alaposan olvasd át, mert nem játékszer!
Legközelebb pedig olyan recovery-t telepíts, amin van MTP és ADB kapcsolat is és akkor nem kerülsz ilyen helyzetbe.( A BB72 recovery-ben nincs, ha jól tudom)
-
zizike22
tag
válasz
tibcsi0407 #838 üzenetére
és honnan tudom ezeket beszerezni?
-
tibcsi0407
félisten
válasz
zizike22 #837 üzenetére
A Flashtool nem MTP és nem is ADB-n kereszül kommunikál, hanem Mediatek Vcom porton. Egy pillanatra a Vcom kapcsolódik, amikor bekapcsolod a telefont.
Nem szeretnék belemenni az elméleti részbe, mert tőlem sokan jobban tudják, de nem is az a lényeg.
Szükséged lesz MTK USB Vcom driverekre, SP Flashtool-ra és egy Flashtool alapú ROM-ra, vagy legalább egy TWRP-re, amihez van scatter és kompatibilis a telefonoddal. -
zizike22
tag
válasz
tibcsi0407 #836 üzenetére
de az hogy hogyha nem ismeri fel az usb-t
?? és lehet hogy?? és mivel?? -
zizike22
tag
fel raktam a miui minden sikerült de utánna valami miatt ujra indult a telefon és azota nem ismeri fel a gépem az usb-t az irja ismeretlen usb.igazábol csak a miui-t akartam használni mert az jobban bejön ennyi de recover i bejön de ott se ismeri fel az usb-t ugyhogy nem tudom mit tegyek nem akartam elrontani de ugylátszik sikerült
-
zizike22
tag
sziastok nagyon kéne a segitségetek el szlt a renszere a telefonnak csak a logo jön be nem megy tovább probáltam le formatálni ugyse segitett és az usb-t se ismeri fel a gép már 3 gépen volt probálva most akkor kuka a teló?
-
tibcsi0407
félisten
válasz
sexymusprime #831 üzenetére
Van az olcsóbban is. EU Express-szel vámmentes. Kuponom is van hozzá, de azt inkább privátban.
X501-ből pedig már 64GB-os is van. Elején voltak gondok a ROM-okkal, de már megoldottuk. -
sexymusprime
tag
válasz
francia2003 #829 üzenetére
Üdv!
Hirtelen tinydealnél találtam csak 32GB-osat, bár tény, nem kerestem túl szenvedélyesen:16GB-os X500 / X600 van egy csomó helyen, gearbest-en is láttam, & coolicool-on is... de végignézegetheted őket, lista az EU raktáras webshopokról itt az összefoglalóban. Mindenesetre igen, tanácsos a 32-eset venni, a 16 (ami a valóságban ~12 talán) nekem pl. bőven kevés lenne.
A többi kérdés megválaszolására nem vagyok felhatalmazva, de rosszul egyikkel sem dönthetsz :xui.: devicespecs összehasonlítás ha esetleg érsz vele valamit.
-
gombasm
aktív tag
válasz
francia2003 #829 üzenetére
.....
-
francia2003
csendes tag
Szia
Van Szombathelyen egy bolt, mégpedig a PRCdigital.
Uránia udvarban van a Frei Caféval szemben.
Nagyon segítőkészek, és jófej a srác.
Meizu, Xiaomi, Letv, Lenovo, Asus, Doogee, Cubot, Elephone, Umi telefonokkal foglalkoznak.
Én már voltam bent náluk, bármi kérdésed van, bármelyik telefonról, elmondanak mindent.
A srác pl Letv X600-ast használ, meg van vele elégedve. Ahogy említette, elég megbízható rendszer van rajta, nem tudom, melyiket használják. Nem fagy, szinte minden magyar rajta, de van pár angol(vagy kínai) benne, ami olyan helyeken van, amit pl soha nem használsz.Én most telefonvásárlás előtt vagyok. Sok telefon nézegetek.
Itt Szombathelyen is van ez a X600-as 84900-ért, 1 év jótállással. 32 gigás van 100 körül.
Kérdésem, ők ezt forgalmazzák: Letv Le x608
Valaki írta, hogy van 609-es??
Ha külföldről érdemes rendelni, melyik az az oldal, amelyik Eu-s raktárból küldi vám nélkül?
Ahogy nézegetem, jobb lenne 32 Gigást vásárolnom, több tárhely miatt.
Más:
Az X500-as mennyivel másabb, mint a 6000-as??
Írjátok, kb ugyan az mindkettő, kicsit gyorsabb az 500-as! Inkább rendeljek azt?
Vagy olvasgatom, hogy van a Letv Le One PRo, 4 gigás. Arra rakható rá magyar rom?
Valaki használ azt?
Elnézést a sok kérdésért""""
1 év jótálláson kívül, saját fejlesztésű "romokat" is gyártunk és a készülékekhez alkatrészellátást biztosítunk a garanciaidő alatt és azon túl is. Mi nem csak a nálunk vásárolt készülékeket javítjuk, hanem a már meglévő eszközöket is, akár hardveres, akár szoftveres problémád van
"""" -
tibcsi0407
félisten
Mire számítasz? Egy teljesen átszabott rendszerről van szó. A Helio-s telefonokra most kezdtek el szállingózni a MM ROM-ok. Mire egy EUI-t ráhúznak az több idő. Különbséget pedig csak akkor fogsz látni, ha a Letv jobban átszabja a saját felületét is. A doze az egyetlen funkció a 6-os droidban, amit az X600-on kihasználhatsz, de az EUI agresszív akku-kezelése miatt az sem fog sokat a konyhára hozni.
Max annyi lesz, hogy elmondhatod, hogy Marshmallow van a telefonodon, de igazából nem fog látszani semmi belőle. -
gombasm
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #826 üzenetére
Köszönöm!
Elég széles az idősáv....
-
gombasm
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #824 üzenetére
Köszi!
És a 6-os EUI -t mikorra ígérték?
-
jonhny
csendes tag
Sziasztok! Van egy ilyen telefonom ezzel a rommal 5.5.010S(Stabil). Érdeklődöm, más is tapasztalt olyat hogy a magyar nyelv esetén a fájlkezelőben ha egy fájl részleteire vagyok kíváncsi akkor a Részletek megtekintése kattintva A(z) Fájlkezelő alkalmazás sajnos leállt üzenetet kapok ? Angol nyelvnél ezzel nem találkoztam. ez esetleg már az újabb romban javítva van? A másik, hogy nem találtam a gesture funkciót. Ötlet esetleg ?
-
gombasm
aktív tag
válasz
zizike22 #819 üzenetére
Hát az jó lenne, de a gyári honlap alapján eddig csak az X500 kapott 12S -t, az összes többi modell a 11S -en rekedt. X600, X800, X900 frissítése eddig sehol.
Valakinek van információja az X500 - X600 romok közötti átjárhatóságról?
Az X500 -nak most indult xda topikja is, az itteni fóruma is eléggé élénk. Szóval: teljesen más a két modell szoftveresen? -
zizike22
tag
sziasztok mi van a s12 frissitésel nem lesz x600 ra nem úgy van hogy minden hónap végén utolsó csütörtökön adnak ki frissités?
-
Katatonia666
aktív tag
válasz
sexymusprime #817 üzenetére
Plusz az x600-ban van gyroscope. Viszont az x500 erősebb, de nem csak a plusz 200 mHz miatt. A kamerával vitába szállnék, szerintem jobb a Samsung ISOCELL, mint a Sony x600-ban lévő megoldása. (Személyes vélemény)
Egyébként mindkét telefon nagyon jó választás, főleg ennyi pénzért. Mindkettő szép, erős, "okos". Talán az x500-nak jobb a hőelvezetése a fém ház miatt, ez nem elhanyagolható szempont. -
sexymusprime
tag
hát, nem tudom aktuális-e még a kérdés, de:
- x600-nak műanyag a hátulja, x500 teljesen fém
- x500-ban van ujjlenyomatolvasó
- elvileg az x600ban valamivel jobb a kamera és az audio teljesítmény (gizchina review szerint)
- x500 gyanús, hogy szoftverileg támogatottabb lesz a jövőben, de remélem minket (x600) sem hanyagolnak el :x- szerintem az x600 szekszesebb (még a fényes műanyag hátlappal is), főleg a kamera pozíció miatt, de ez már csak személyes preferencia
-
fnatic
tag
Sziasztok
Vásárláson gondolkodom...
Mi a különbség az x500 és x600 között?Előre is köszönöm.
-
zizike22
tag
viszont az még még mindig nem tudtam kideriten hogy tudok 1080p 60 fps el fel venni mert elvileg támogatott
-
zizike22
tag
válasz
tibcsi0407 #813 üzenetére
oké oké azóta bb72 vel komunikálok ezekről
-
zizike22
tag
válasz
tibcsi0407 #811 üzenetére
rendben és s12 mikor várható a x600 x800 x900 as modellekre?.itt most a x600 as a fontos hogy mikor érkezik rá
-
zizike22
tag
válasz
tibcsi0407 #809 üzenetére
és miért nem tettek bele hisz ez vissza lépésnek számit nem
-
zizike22
tag
válasz
tibcsi0407 #807 üzenetére
és most végülis amit irtok hogy nincs giro azt mire értitek vagy hogy?
-
zizike22
tag
válasz
tibcsi0407 #805 üzenetére
köszi és bocsi az irás miatt
. még egy dolog miért van az 1s hez ki jött 24 én s12 az összes többihez meg nem. Csak s11 van.itt a hivatalos oldalt értem [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest