Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Oldalról rápillanthatunk a Vivo X300-ak kameráira
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
updog
őstag
Hát nem tudom, külföldi, (euró)sokmilliós projektekben is láttam már olyan hegesztéseket, hogy jó esetben stackoverflow, rosszabb esetben lopott kód volt, de full világított róla, hogy köze nincs a kontextushoz (de legalább sz*rul is működött). És bevallom, én is raktam már stackoverflowrol copy-paste dolgokat a kódomba (és nem egy nem két fejlesztőt láttam aki szintén). Honnan tudjam hogy az nem valahonnan jött? Hogyan licenszelem én vagy a megbízó akinek fejlesztettem? Miben különbözik attól, hogy ezt a kódot a chatgpt mondta meg nekem vagy a stackoverflow?
Félre ne értsd, amennyire baromi érdekes, ugyanennyi problémát látok én is az ai-s tartalomgyártással kapcsolatban, de pl. most megy a hiszti valami stockfotós oldalról is hogy mekkora infringement mert azon tanult a stable diffusion.
Aha, vagy hirtelen nem lesz szükség stockfotós oldalakra (full lehúzós az összes amúgy is) aztán most megy a hiszti
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 1 i5-10310U 16GB 256GB 1 év garancia
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G1 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest