Hirdetés
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
updog
őstag
Hát nem tudom, külföldi, (euró)sokmilliós projektekben is láttam már olyan hegesztéseket, hogy jó esetben stackoverflow, rosszabb esetben lopott kód volt, de full világított róla, hogy köze nincs a kontextushoz (de legalább sz*rul is működött). És bevallom, én is raktam már stackoverflowrol copy-paste dolgokat a kódomba (és nem egy nem két fejlesztőt láttam aki szintén). Honnan tudjam hogy az nem valahonnan jött? Hogyan licenszelem én vagy a megbízó akinek fejlesztettem? Miben különbözik attól, hogy ezt a kódot a chatgpt mondta meg nekem vagy a stackoverflow?
Félre ne értsd, amennyire baromi érdekes, ugyanennyi problémát látok én is az ai-s tartalomgyártással kapcsolatban, de pl. most megy a hiszti valami stockfotós oldalról is hogy mekkora infringement mert azon tanult a stable diffusion.
Aha, vagy hirtelen nem lesz szükség stockfotós oldalakra (full lehúzós az összes amúgy is) aztán most megy a hiszti
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Gaming notebook topik
- Disney+
- Házimozi haladó szinten
- Gumi és felni topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest