Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• sempronnn07

csendes tag

válasz .Szaki. #28 üzenetére

S22U: Zenevezérlésre aktívan és néha prezentálásra is használtam a tollat (benne vagyok az 1%-ban), imádtam a lekerekített szélét a jó fogása miatt (túlélem nélküle), a szinte kamera-kitüremkedés nélküli hátlapot (tok nélkül szeretem hordani a telefonokat, de Qi miatt megalkuszok egy átlátszóval), a gyönyörű burgundy színét (tudom, ez végképp szubjektív). Szerettem, ha egy telefon valamiért különleges vagy szép. Az S24 összes frissítését is megkapta még anno, szoftveresen semmit nem éreztem, hogy le lennék maradva.

Ezekből számomra semmi nincs az S25-ben (ráadásul csak semmitmondó színekben kapható). Előnyként amit fel tudnék hozni mellette, a teljesen lapos kijelzőt ahogy néztem, jóval nagyobbnak tűnt, mint a lekerekített. (Vagy csak elfelejtettem már.) :)
    Az erős processzor is azért kell, mert legalább jobban vissza tudom húzni és mégkevesebb áramot fogyaszt úgy. Nekem az akksi és a töltési sebessége is elég, általában csak vezeték nélkül töltöttem amúgy is.

Nyilván patthelyzetben vagyok, valami teló kell, és az ára miatt nagyon racionális így is ez. De azért erősen balanszozott a saját szempontjaim alapján a többi is ár/értékben, nehéz a döntés. Akkor már a lehető legjobbat várnám el a pénzemért. :(

Új hozzászólás Aktív témák