- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- 8300 mAh, maradhat?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
creation
senior tag
válasz
villamos #215 üzenetére
Meglepő ez a jelenség nálad, mert gyakorlatban kevés nyomkodással 3 napot is elfut ez a tablet (esti youtube, némi böngészés és társai).
Ha haza érek (elméletben vasárnap), akkor én is utána nézek neked a dolgoknak, de nyaralok, így most a "sz@r0ml3" mód aktív
Illetve asszony már most is vonszol el a gép elől.
-
Csáky7
tag
válasz
villamos #215 üzenetére
Szia
üdv a fedélzeten.szerintem nem azzal lesz ott probléma mivel az enyémen az jelenleg 4%on áll,egyébként külföldi fórumokon volt erről szó ami elvbe egy elinduló majd háttérben stagnáló program akar lenni.Se kommunikációt se semmilyen tevélkenységet nem tesz,és nem is kém program! Szerintem nézd meg még mi futhat a vason. És mióta van hogy gyorsabban merül?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Mini 6 / A17 Pro Smart folio hibátlan
- Kompakt Gamer Erőmű: Lenovo Legion Y700 Tablet +3db tok.
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest