- Motorola G86 - majdnem Edge
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Egy ponton visszaléphet a Z Fold8
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Android szakmai topik
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
Új hozzászólás Aktív témák
-
feket663
tag
Köszönöm mindenkinek a válaszokat! Megnéztem a Legion gépeket is, de amit én találtam, ott egy Ryzen 4600H processzoros gép, egy kicsivel jobb videókártyával több mint 100 ezerrel olcsóbb. Mivel nem akarok mostani játékokat futtatni rajta max részletezettséggel, nekem nem nagy szükségem van ezekre a pluszokra, a valósághű színű, ultragyors frissítésű képernyő sem életbevágó. ami fontosabb lenne, hogy hosszú távon is megbízható legyen inkább a gép, illetve azért legyen teljesítménytartalék is egy kicsi.
-
feket663
tag
Sziasztok! Egy újabb gépet szeretnék vásárolni a mostani MSI GP60 helyett. Olyat szeretnék, amiben a processzor viszonylag erős és van benne egy tűrhető videókártya is. Ezek alapján találtam meg a Lenovo L340-Ideapad Gaming jönnének szóba. Azt viszont nem tudom eldönteni, hogy maradjak az Inteles vonalon, vagy válasszam a számomra teljesen ismeretlen AMD Ryzen processzoros verziókat. A lényeg az lenne, hogy nagyságrendileg kitartson addig, mint a már 6 éves MSI gépem, úgy, hogy ha már beinvesztálok egy nagyobb összeget, akkor érezhetően gyorsabb legyen, mint a még most sem kibírhatatlanul lassú i7 4700MQ processzoros, geforce GT740M videókártyával ellátott gépem (van a környezetemben egy core i7 6600U procis Geforce 930MX kártyás Dell Latitude 5480-as gép, ami érezhetően nehézkesebb minden téren). Hardveres felszereltségben ezen kívül nincsenek nagy igényeim, ha lehet, legyen benne egy nagyobb HDD is egy legalább 128 Gbyte SSD mellett. Ehhez az igényszinthez találtam is megfelelő gépet: [link] . Az lenne a kérdésem, hogy vajon ennél a modellnél sikerült úrrá lenni a Ryzenek kicsit melegedősebb hajlamán? Nem szeretném, ha az alkatrészek kiforrasztanák magukat a hőterheléstől. Válasszak inkább Inteles gépet? Ezen kívül ha valami információt kaphatnék a Lenovo szervizekről, úgy általában, azt is megköszönném... Kérlek segítsetek, ha tudtok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest