- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
ataman
aktív tag
válasz
mr. lacafaca #243 üzenetére
Szerettem volna személyesen intézni és max. a pécsi Metro-ig utazni Notebook ügyben (merthogy a November 1-től érvényes akcióban is hírdetik a TY06VHL-t). De ha nem lesz, maradnak az internetes boltok. Kösz a linket, hetek óta gyűjtöm és rendszerezem az infókat Core Duo-s notebook-ok ügyében...
-
Trianrta
aktív tag
válasz
mr. lacafaca #231 üzenetére
Hát, ha nem lesz C100-as Sulinetben, akkor úgy néz ki megmarad a pénzem. Ezenkívül egy gépet semtaláltam ebben az árban, ami tetszene.
-
djdee
tag
válasz
mr. lacafaca #232 üzenetére
Itt is korrektnek tűntek és bennem sem merült fel ilyen jellegű kételkedés, mivel gondoltam ha vmi nem stimm 72 óra és no problem! Sajnos, egyelőre úgy fest tévedtem. Mindenesetre, ha továbbra is zavarónak fogom érezni és nem tudom velük megoldani a gondomat, akkor asszem csúnya ''beszámoló'' fog róluk készülni!
Egyébként pedig, tényleg lehet teljes életet élni így is, de szerintem nem kell. Főleg nem egy vadi új géppel. Előtte egy Toshibám volt, azzal semmi gondom nem volt soha! Ráadásul, engem qrvára zavar az a fehér pötty!!!!
Tényleg nincs vmi módszer, hogy ha már van rajta egy pixel hiba, akkor gyorsan legyen több is, hogy gariztathassam???? -
Trianrta
aktív tag
válasz
mr. lacafaca #228 üzenetére
Sulinetre lehet még valahol venni C100-ast?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen videókártyát?
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Milyen egeret válasszak?
- Apple MacBook
- Kuponkunyeráló
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest