Új hozzászólás Aktív témák
-
djdee
tag
Ja, a pécsi Média az mindenben ilyen. Ismerem a számtek osztályvezető srácot és ez az alapfilozófiája. Én paprít szállítottam be hozzájuk, azon is min. kétszeresét akarta keresni, mint a pesti Médiák! Egyszerűen, úgy tűnik Pécsen így is el lehet adni a dolgokat. Egyébként más ottani üzletben is tapasztaltam, hogy lényegesen magasabbak az árak a pestieknél...
-
Lenovo
tag
''Vajon várható, hogy novemberben lejjebb megy az említett típus ára, vagy/és hasonló árkategóriában újabb/jobb összeállítású N100-as jelenjen meg? Pl. nagyobb memória.''
Van egy rossz, meg egy jó hírem. A rossz: jelenleg kifogyott a gép. Elvétve, egy-egy darab még fellelhető, de esetleg sokat kell érte telefonálni. A jó: kb. jövő hét környékén újabb szállítmány érkezik. Az ára és kiépítettsége nem változik. Már csak azért sem lehet olcsóbb, mert közben a memória árak 15-30%-kal feljebb mentek! Van egy összeesküvés elméletem: szerintem a memória gyártók a Vistára készülnek ... -
tmiki
csendes tag
Köszi megnéztem csak azért kérdeztem mert a furkó eldó olyan hülye mint a tök a géphez. kérdeztem tőle, hogy van e benn V: nincs . Mondom szerintem van. V: akkor van. Na az ilyen miért nem kenyeret árul vagy valami hasonló komoly dolgot? Lehet, hogy inkább az usanotebook-nál veszem meg. Van erről valakinek tapasztalata és ha igen mi? Előre is köszi.
-
GodHeart
senior tag
szerintem valami kis ventillátor mindig megy benne, de lehet ez csak én hallom így. de az is iszonyat halk. A hűtése.. hát igen..
Egyszer 2 órán keresztül úgy hallgattam rajta zenét, hogy benn volt a táskába, csak a kábel jött ki belőle.. mire kapcsoltam, hogy hoppá megfő szegény.. everestet elindítottam, és megnéztem hány fokosak benne a dolgok, és max 5-10°-al voltak melegebbek az átlagnál... szóval szerintem a hűtése kitűnő.
meg tom ez nem jön ide, de a billentyűzete valami fantasztikusan jó... ennyire sosem szerettem még írni valamit, mint ezen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Eredeti játékok OFF topik
- SSD kibeszélő
- iPhone topik
- Több mint 1 milliárd dollárnyi részvényüket adták el az NVIDIA belsős emberei
- További aktív témák...
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 7440 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe gar
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 27% Számlával! HP EliteBook 845 G8! Ryzen 5 PRO 5650U, 16GB RAM, 256GB SSD
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged