- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
426os
őstag
-
DonMaster
addikt
válasz
csajszi29 #10034 üzenetére
nem csak oylan program kerülhetet rá amit sándékosan akrtál rárakni , kerülhetet oylna is amit szándéknélkül de mégis települt tudtodon kivül és azok is bezavarhatják, futtas egy spyware és virus keresést, ha semmit nem talál akkor abill-re nincs más ötletem, ha talál valamit akro leeht az, még max probálhatod a rendszer vissza álitását egy régebbi diöre modnjuk amikor jo volt hátha bejön,
-
ferike36
tag
válasz
csajszi29 #9643 üzenetére
Az elanban nincs semmi, az eszközt mutatja írja ki, meg le tudom tiltani, meg milyen ikont jelentessen meg az elan, ennyi, semmi görgetés funkció állítás nincs, egyik almenüben sem, az elan alatt sem, nem görget sehogy, se vizszintesen 2 újjal, se lefele, se felfele, semmi, sehogy, megőrülök..
-
ferike36
tag
válasz
csajszi29 #9638 üzenetére
A lenovo weblapjáról igen, a g580-ashoz a win 8.1-hez töltöttem le igen a synapticot, DE nem települt fel, kitömörítés után nem talált synaptic eszközt, meg hibát írt ki, ekkor ajánlott itt valaki a g480-ashoz is meg ehhez is jó drivert, azt feltettem, és ebben már sokmindent lehet állítani, csak a görgetést nem, de lehet nem is kell ilyen beállításnak lenni a driver szoftverében, hanem egyből görgetne vele az ember, de a két újjad egymás alá rakod, vagy egy más mellé+ ennek mi értelme, nem érzékelni a touchpad az egy újjat, a vénkony vonalra rárakva? MIért kell két újj? Egy más mellett van a két újj, vagy egymás alatt? Ezt írja ki a synaptich-ra: "No Appropriate Driver to be Installed" Meg ilyet is irt ki, hogy nem található synaptich eszköz..azóta a másik drivert használom, de ott görgetés beállításnak nyoma sincs
-
ferike36
tag
válasz
csajszi29 #9636 üzenetére
írtam, hogy win 8.1 van fent, nekem ami felment egyetlen egy driver, ott nem lehet görgetést bekapcsolni vagy állítani sem benne, minden mást igen, lehet, hogy menne? MIt csináljak, mit kell két újjal csinálni? Még sohanem görgettem két újjal, bár akármit csinálok a függőleges vonalon a toucpadon két újjal, semmit nem csinál
-
ferike36
tag
válasz
csajszi29 #9634 üzenetére
G580, fentebb írtam, hogy a gyári amit a lenovo g580-hoz le lehet tölteni 8.1-hez, fel se ment, mert kiírta nincs is synaptic eszköz a notiban, mondom ez hülye...aztán egy másikat szedtem le itt valaki írta, az 480-hoz való, és az felment, de görgetés beállításnak nyoma sincs benne, csak dupla kattintás meg sebesség stb. tehát megint csak nincs görgetés, nem hogy egy két újjas se, semilyen. +ogy görgessek két újjal, mi ez az idióta új dolog?
-
-
426os
őstag
válasz
csajszi29 #9627 üzenetére
Egyébként ha neten rendeled, akkor 8 napon belül bármilyen indoklás nélkül elállhatsz a vásárlástól
de viszont:
1. a boltnak 30 napja van visszautalni a pénzed, így rögtön nem is tudsz mást venni helyette.
2. eredeti állapotában csomagolásában kell visszaküldened, ezzel nincs is gond, viszont amire figyelni kell az az előre telepített oprendszer, ha azt legyalulod, módosítod (legyen az DOS, Linux, Windows) akkor abba beleköthetnek -
taip
senior tag
válasz
csajszi29 #9627 üzenetére
Majd később fejlesztem még egy kicsit
Csak az a baj, hogy utólag már csak cserélni tudsz, nem tudod "hozzárakni" az SSD részt, hiszen a 8GB az a hibrid rendszer része, a vinyó házán belül van.
Az egy más kérdés, hogy lehet-e olyat csinálni, hogy a HDD megtartása mellett, az optikai meghajtó helyére megy egy önálló SSD, ami nyilván sokkal nagyobb lenne, mint 8GB, szóval valószínűleg sokat számítana. -
taip
senior tag
válasz
csajszi29 #9625 üzenetére
Pedig nagyon nem mindegy, hogy van-e vagy nincs. Akár döntési szempont is lehet.
Arról nem is beszélve, hogy olyanra is kíváncsi lennék, hogy milyen gyártmányú a HDD benne. (Kíváncsi lennék, melyik kereskedő tudna erre válaszolni.)Most tényleg csak úgy működik, hogy megrendelem neten, megkapom, megnézem és ha nem jó, visszaküldöm?
Edigital meg elég érdekes laptop vonalon... 2. és 3. generációs procival szerelt laptopokat még kínálnak, de egy rakás 4. generációsra meg azt írják, hogy kifutott, már nem forgalmazzák.
-
DonMaster
addikt
válasz
csajszi29 #9523 üzenetére
szia
letöltöd a touchpad programját driverét a lenovo oldalárol , telepited ujra indit és azonbelül belehet álitani a görgetést én is ugy használom a 3ujjas is vagy meg 4ujjas meg nagyitás emg sok minden de csak a görgetést használom, jah és itt megjegyezném a z500és z510-nél is pont ott van, csak nem a win8-vagy win8.1 féle drivereket érdemes használni mert abban nincs csak ha a lenovosat felteszed és azonbelül betudod álitani is. -
426os
őstag
válasz
csajszi29 #9523 üzenetére
Hogy hány sort görgessen, az már a Win98-ban is volt szerintem
Esetleg még egy próbát megérhet, hogy a Synaptics honlapjáról szeded le a drivert és nem a Lenovo.com-ról, de ezt csak saját felelősségre, mert nálam a HP-nál utána nem működött tökéletesen a touchpad, vissza kellett tennem a HP-féle drivert. -
426os
őstag
válasz
csajszi29 #9521 üzenetére
Szerintem a Lenovokban nincs ilyen fícsör. Én is szerettem, az előző HP laptopomnál belehetett állítani, de a Z510-nél sehol nem találtam ilyen opciót..
tibbike01: Neten sok helyen írnak a problémáról, keress rá. Én hirtelen ezt találtam, nem tudom segít-e a problémán.
-
-
DonMaster
addikt
válasz
csajszi29 #9408 üzenetére
szia
az uj lapost vennék faromon láthattad nekem irták, ez hajol tudom müanyga boritásu, az i3-mas nem fémpalmrestes, mint az i7-es verzio , a laptop teljesen jo kialakitásu akkumulátorrol irtam fennébb az persze az i7-esre van számolva de az i3 kevesebbet fogyast ergo kicsivel több az akkuidö, játékra a 8570m elmegy , viszont a dualcore -os pentiumok is az i3 szintjén vannak sőt van amelyik jobb is, eben az árban viszont jobbat nem igazán találsz mint amit linkeltél, a g500-at a z500és z510hez szokták hasonlitani , léynegében különbség a z500-z510 fém boritásu, és nem szétszedhetö könyen, ellenben a g500 2csavar és bövithetö és kilehet szedni az akksiját a g500-nak a z500ész510-el szemben, amivel azért jobban lehetkimélni az akkut ha csak heti 1-2x használod mintha benne van és töltöröl használod . de biztos vagyok benne van akinek az i3-mas van és fog irni neked hogy milyen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- Bontatlan Apple 96W USB C hálózati adapter (töltő) eladó
- ASUS ROG Strix Scar 16 G634JZR i9-14900HX, 32GB DDR5, RTX 4080 (2027.08-ig garis)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest