- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- LTE frekvenciák
- Négy modellből áll a Xiaomi idei rolleres kínálata - bemutató
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Impressa
őstag
Szia!
Nem lesz hosszabb az élettartama az akkunak, ha nem használod. Havonta 2x ajánlott az akkut lemeríteni, és feltölteni. Nyugodtan benne hagyhatod a gépedben, nem véletlen találta ki a Lenovo, az akkuvédelem üzemmódot. Így csökkentve az elhasználódás mértékét.
"Tehát ne is legyen benne amikor áramon van? Mert majd beszerzek egy hűtőt és azért lesz néha az ölemben. És ha elszáll pl. az áram akkor nem vágja tönkre a gépet?"
Itt had idézzem Dell XPS gondolatát: "Akkumulátor nélküli használatkor lemondasz egy fontos védelemről, mert az akkumulátor "simítja" a bemeneti feszültséget és az átmenetileg megnövekedő terhelést is kompenzálja."
Nekem korábban HP volt, és 3.5 évig használtam bármiféle akkuvédelem módot használva, és folyamatosan töltőn volt Ennyi idő eltelte után is 1-1,5 órás üzemidővel bírt. Csak az akku kalibrációra figyeltem oda.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS Zenbook UX3405M (i7 ultra 155h, 16GB, 1 TB, 3k 120Hz) ! AkciÓÓ!
- Újszerű Lenovo Thinkpad X270 laptop (12,5FHD/I5-G7/16GB/256SSD/Magyar/Win11)
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD) + ceruza
- Lenovo G710 laptop (17,3HD+/intel/8gb/128ssd/Magyar)
- Ryzen 3 7320U/8GB DDR5/512GB NVME SSD/Radeon 610M/ Notebook.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest