- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Elindult a One UI 7 béta program
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Felminősítettek több Pixel telefont
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
Így nem lehet elkezdeni a tanévet. Hogy mutatkozzon az egyszeri diák tavalyi telefonnal?
-
Meg kellene lépnie az iPhone-nak is az éves számozást, ez lehetett volna iPhone 24 Pro Max, és akkor tudod hol tartól. Lehet írok is nekik.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.]
-
nylontacsko
senior tag
Soros
"Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, mindenképp igazad lesz."H.F
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
DrBubo77
veterán
-
Ricardo
titán
Sajnos az.
Androidot öregek használnak, a sima iPhone használattal nem lehet kítűnni, mert az már nem a menő faktort mutatja, hanem hogy nem vagy Boomer.
Csak úgy tudod megmutatni ki vagy, hogy villantod az újat. Sajnos most muszáj a régit vinni év elején.[ Szerkesztve ]
-
Segal
veterán
Kínából biztos lehet már valami klónt rendelni a 15 Pro Max-ból
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
senior tag
Szerintem későbbre kéne tenni az iskolakezdést.
Új S23 / S24 / S24+ / S24 Ultra rendelhető! /// People with passion can change the world for the better |||
-
válasz LurkerSheik #10 üzenetére
Vagy előbbre hozni a cumót.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.]
-
bollokcs80
Korrektor
Ez jutott eszembe, ide illik: [link]
B.Cs.
-
BoneDragon
veterán
Azért remélem páran túlélik.
-
hankock
tag
Közhely amit írok, de szeptember közepén lesz a 15 széria bemutatója, tehát mindegyik (nem csak a pro) lekési az iskola kezdést.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Remélem a 3x zoom kamera mellé jön egy legalább 5x periscope és nem helyette lesz egy szintén 3x.
Ha így lesz, végre felzárkózik zoomban is az Apple.Red Magic 9S Pro Frost White, Leading Version Eladó..!!!
-
őstag
Mindig is így volt...
-
Hallosz
senior tag
Megértem őket, én is sokkos állapotban voltam minden tanévkezdésnél. Úgy, hogy még a legújabb iPhone sincs a zsebben pláne gáz. Aztán nehogy diáklázadás legyen belőle. . . .
-
SkyLine3000
addikt
Gyanítom, itthon a legtöbb családnak iskolakezdésre nem az új ájfón hiánya lesz a legégetőbb probléma.
#2 DrBubo77: Igen, az amerikai diákok ritka kötsög sznobok. Akinek androidos telefonja van, azt is képesek akár kiközösíteni is. Pont nemrég olvastam ezzel kapcsolatban egy cikket. Ritka betegek.
[ Szerkesztve ]
-
Segal
veterán
válasz Felesbandi #23 üzenetére
Kell a kattintasszam
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
janeszgol
félisten
válasz Felesbandi #23 üzenetére
Edzeni kell a bemutatóra.
-
senior tag
válasz SkyLine3000 #22 üzenetére
Szerencsére a magyar gyerekek tök szolidárisak és a divat ipar is remegő kézzel mer árazni forintban mert rendkívül tudatosak is!
Új S23 / S24 / S24+ / S24 Ultra rendelhető! /// People with passion can change the world for the better |||
-
SkyLine3000
addikt
válasz LurkerSheik #27 üzenetére
A mai magyar diákokról inkább nem nyilatkjozok. Én a 80-as években voltak ált isk diák. Szal ez már teljesen más világ. A gyerkőcnek megveszik a legújabb, legdrágább mobilt, miközben kilóg a segge a gatyából és egy 7-8 ezer ft-os cipőre nem telik.. Ezt saját magam tapasztaltam.
-
judas13
addikt
Inkább tolják el azt az iskola kezdést szerintem is, de tavalyi szégyennel ne kezdjünk már tanévet! Na.
Kezdődik az iskola!
[link][ Szerkesztve ]
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
kchris78
veterán
válasz SkyLine3000 #28 üzenetére
85-93 alt isk. Akkor is megvoltak a kulonfele dolgok, csak talan nem volt ennyire kiugro mint most.. Pl ki tud elmenni mekibe otthoni szamitogep, nyugati cuccok stb... (normal gyerekek, vagy akiknek a szulei mar butikolnak gmkznak stb vagy normal munkas..)
[ Szerkesztve ]
-
Xiaomiuser
újonc
-
válasz Xiaomiuser #32 üzenetére
Persze.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ukrajnai háború
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Jól fut a legtöbb VGA-n, de eléggé memóriaigényes az új Indiana Jones
- Politika
- Fusion Pro 4 Wired Xbox kontroller teszt
- Profildömpinget hozott az új GeForce driver
- Okos Otthon / Smart Home
- Házimozi haladó szinten