Hirdetés
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Az akkumulátorkímélés lehet a One UI 6.1 ütőkártyája
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- DIGI Mobil
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 5 IV - házon belüli siker
- Xiaomi 12 - az izmos 12
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
Így nem lehet elkezdeni a tanévet. Hogy mutatkozzon az egyszeri diák tavalyi telefonnal?
Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512 GB zöld, iPhone 15 Plus 256GB zöld
-
Meg kellene lépnie az iPhone-nak is az éves számozást, ez lehetett volna iPhone 24 Pro Max, és akkor tudod hol tartól. Lehet írok is nekik.
Samsung Galaxy S9 Plus & Xiaomi Mi 10T 8/128 GB 5G Cosmic Black & Mi 11 Lite 5G 6/128 :)) Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB
-
nylontacsko
senior tag
Soros
"A tett halála az okoskodás" /Az ember tragédiája/
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz
nylontacsko #5 üzenetére
ELÁGAZÁS NÉLKÜLI!!
-
DrBubo77
addikt
-
Ricardo
félisten
Sajnos az.
Androidot öregek használnak, a sima iPhone használattal nem lehet kítűnni, mert az már nem a menő faktort mutatja, hanem hogy nem vagy Boomer.
Csak úgy tudod megmutatni ki vagy, hogy villantod az újat. Sajnos most muszáj a régit vinni év elején.[ Szerkesztve ]
-
Segal
veterán
Kínából biztos lehet már valami klónt rendelni a 15 Pro Max-ból
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
LurkerSheik
senior tag
Szerintem későbbre kéne tenni az iskolakezdést.
People with passion can change the world for the better |||
-
válasz
LurkerSheik #10 üzenetére
Vagy előbbre hozni a cumót.
Samsung Galaxy S9 Plus & Xiaomi Mi 10T 8/128 GB 5G Cosmic Black & Mi 11 Lite 5G 6/128 :)) Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB
-
bollokcs80
Korrektor
Ez jutott eszembe, ide illik: [link]
B.Cs.
-
BoneDragon
veterán
Azért remélem páran túlélik.
-
hankock
tag
Közhely amit írok, de szeptember közepén lesz a 15 széria bemutatója, tehát mindegyik (nem csak a pro) lekési az iskola kezdést.
[ Szerkesztve ]
-
Remélem a 3x zoom kamera mellé jön egy legalább 5x periscope és nem helyette lesz egy szintén 3x.
Ha így lesz, végre felzárkózik zoomban is az Apple.Eladó.!! Sony Xperia 1 Mark V Szilver/Black, Razr 40 Ultra Magenta, Xiaomi 13T Pro Zöld eladó...!!!
-
Mindig is így volt...
-
Hallosz
senior tag
Megértem őket, én is sokkos állapotban voltam minden tanévkezdésnél. Úgy, hogy még a legújabb iPhone sincs a zsebben pláne gáz. Aztán nehogy diáklázadás legyen belőle. . . .
Mert lakni, muszáj.
-
SkyLine3000
addikt
Gyanítom, itthon a legtöbb családnak iskolakezdésre nem az új ájfón hiánya lesz a legégetőbb probléma.
#2 DrBubo77: Igen, az amerikai diákok ritka kötsög sznobok. Akinek androidos telefonja van, azt is képesek akár kiközösíteni is. Pont nemrég olvastam ezzel kapcsolatban egy cikket. Ritka betegek.
[ Szerkesztve ]
-
Segal
veterán
válasz
Felesbandi #23 üzenetére
Kell a kattintasszam
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
janeszgol
félisten
válasz
Felesbandi #23 üzenetére
Edzeni kell a bemutatóra.
Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512 GB zöld, iPhone 15 Plus 256GB zöld
-
LurkerSheik
senior tag
válasz
SkyLine3000 #22 üzenetére
Szerencsére a magyar gyerekek tök szolidárisak és a divat ipar is remegő kézzel mer árazni forintban mert rendkívül tudatosak is!
People with passion can change the world for the better |||
-
SkyLine3000
addikt
válasz
LurkerSheik #27 üzenetére
A mai magyar diákokról inkább nem nyilatkjozok. Én a 80-as években voltak ált isk diák. Szal ez már teljesen más világ. A gyerkőcnek megveszik a legújabb, legdrágább mobilt, miközben kilóg a segge a gatyából és egy 7-8 ezer ft-os cipőre nem telik.. Ezt saját magam tapasztaltam.
-
judas13
addikt
Inkább tolják el azt az iskola kezdést szerintem is, de tavalyi szégyennel ne kezdjünk már tanévet! Na.
Kezdődik az iskola!
[link][ Szerkesztve ]
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
kchris78
veterán
válasz
SkyLine3000 #28 üzenetére
85-93 alt isk. Akkor is megvoltak a kulonfele dolgok, csak talan nem volt ennyire kiugro mint most.. Pl ki tud elmenni mekibe otthoni szamitogep, nyugati cuccok stb... (normal gyerekek, vagy akiknek a szulei mar butikolnak gmkznak stb vagy normal munkas..)
[ Szerkesztve ]
-
Xiaomiuser
újonc
-
válasz
Xiaomiuser #32 üzenetére
Persze.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Szeptemberben mutatják be, de csak később kerülhet a polcokra.
- Apple notebookok
- Filmvilág
- Ukrajnai háború
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lalikiraly: Jó és Rossz Indulatú komment (Youtube)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Jövedelem
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest