Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
Mauzes #64932 üzenetére
Egy dolgot kihagytam:
Azt viszont nem írtam és szerintem Throme sem, hogy ez meglepő vagy egyedi lenne.
(Sőt, ha engem kérdezel én azzal értettem egyet már 10 éve is, hogy kb. ide érkezünk meg a 2008-as (meg azutáni) válságból majd egyszer.)
Minden drágul, sok dolog ennél is jobban és sokkal fontosabbak is. Vannak komolyabb gondok. Itt nálunk meg hatványozva, ami szerintem helyi probléma 100%-ban, végképp nem a Lego generálja. De ebbe az irányba felesleges a vitát elvinni.Ami ezeken felül függetlenül kijelenthető, hogy azért nagyot emelt a Lego, nem a lista végén kullognak és hogy korábban is drágának számítottak, a fejlett régiókban is. Ezt szerintem ki lehet jelenteni, innen majd mindenki eldönti jó-e ez és hol a határ - amit talán épp azért könnyű átlépni mert nem musthave a Lego. Könnyebben sülhet el visszafelé.
De a többi tényleg teljesen felesleges szájtépés, hogy mással és főleg itthon hasonlítgassuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Nők, nőügyek (18+)
- Ukrajnai háború
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Linksys WRT54G/GL/GS router
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest