Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Így készül egy Earfun headset
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi Mi 11 - értékesített büntető
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
imroid
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy vásároltam egy Thermaltake Házat [link] aminek az oldalára vettem egy hűtőt [link]. Namost elvileg 20cm es hűtő megy rá én olyat is választottam erre mikor kibontom látom hogy még csak a közelében sincs a méretnek ami oda illik. Na most ilyenkor mi a helyzet? Én voltam béna vagy alapból nem is jó rá a 20 cm-es az oldalára vagy csak nem látom át a dolgot?
-
imroid
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy szeretnék egy hűtőventilátort venni a ház [link] oldalára de nem tudom hogy az oda jó lesz e amit kinéztem. Erről lenne szó: [link] . 1 hónapja vettem rá egy thermaltake [link] hűtőt de az furcsa mód kicsi lett pedig az is 20cm es. Remélem tudtok benne segíteni, válaszokat előre is köszönöm!
-
imroid
tag
válasz HollyBoni #24682 üzenetére
Üdv!
Nem rég vásároltam CM Megaflow 200 -at piros színű leddel elég halknak bizonyult számomra is. Ezt a ház oldalára raktam és alig hallom a hangját. Ami alapból a Házon van 2* 20 cm -es ventik szerintem még azok is hangosabbak Először ugyan ilyen szín váltós ventiket szerettem volna mint amik gyárilag rajta voltak de sajnos sehol nem találtam ilyet így esett a CM re a választás és nem bántam meg, szóval ajánlom mindenkinek. A ház tetejére is valószínűleg ilyet fogok venni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kés topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Diablo IV
- Milyen autót vegyek?
- ASUS ROG Ally
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest