Hirdetés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 90 - modellalkat
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
pasquale
tag
Én azt hazsnálok,
Úgy csináltam hogy parafa ráragazstva szinte mindenhova a házban, majd erre hangszigetelő szivacs. Az eleve halk alakatrészek igy még halkabbak, de még hallatszódik ha fülelek, de pár ezer forintot mindenképpen megért, illetve büszke vagy rá hogy te csináltad. -
flegos
senior tag
Coolinket ( 12cm) szemely szerint nem ajanlom, nekem rendkivul rossz tapasztalatom van veluk kapcsolatban! Rosszabb mint egy Glacial!
Lehet hogy rosszakat fogtam ki de furcsa lenne, hogy epp kettot is.
NorthQ ventik iszonyat halkak, csak kicsit keves a legszallitasa.
Noctuak nagyon jok, viszont a legerzekenyebbek abbol a szempontbol, hogy se elotte se utana ne legyen a levego utjaban (a ventitol szamitva kb 5 cm tavolsagban) semmi mert akkor valami turbolencia zaj keletkezik es hangos lesz.
Zalman asszem ZM-F3 jo de 1200RPM felett mar elegge hangos.
Noiseblockerek is elvileg jok lehetnek nem hallottam meg öket.
A Cooler Master 12cm SAF-S12-E1 13dB szintén jo lehetne tobb a legszallitasa.
Silentmaxx-ok is jok lehetnek elvileg, nincs tapasztalatom.
Glacial Silent Blade is arahoz kepest jol teljesit es ha gumibakokra rakod nem fog rezonalni de mex fordulaton mar zajos lehet.
Egyebkent tapasztalatom, hogy a ventik amik 1-1,5m tavolsagbol hallatjak a hangjukat az nekem mar hangos, lehet túl nagyok az elvarasaim a leghutessel kapcsolatban, vagy baromi jo a hallasom
Röviden ennyi.''A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!'' - William Petersen
-
AstraCDX
senior tag
-
Eagle16
addikt
Miért szállít több levegőt: talán a 12cm-es ventinek máshogy vannak kialakítva a lapátjai, bár nemtudom, ez csak tipp.
Nekem egy ilyesmi venti van gyárilag beépítve a házamba (14cm-es - átlátszó), 12V-on elég szép szélzaja van, viszont átszellőzteti az egész házat szinte. 9V-ra kéne kötni, és úgy szépen elhalkulna szerintem.Megnéztem, a 12cm-es 9 lapátos, míg a 14cm-es 11 lapátos.
[ Szerkesztve ]
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
bezgo
csendes tag
válasz sgergi #10397 üzenetére
Ezt megcáfolnám
...és a felbújtóMellesleg most, hogy röpködnek odakint a 35 fokok (idebent 28), 700-as fordulaton végzi a dolgát a venti (rendszer terhelve) és táp-olvadásnak semmi jele... SŐT! Még mindig langyos a kifúvott levegő!
Azóta is éltetem Crushert, hogy rábeszélt!
Hozzáteszem, hogy rendesen szellőztetett a ház, tehát nem a táp viszi ki a mindenhol felgyülemlett hőt.Hozzászólásom remélem építő jellegű volt!
Üdv, bezgo
mitmikókivelhova
-
Viktoár
addikt
válasz sgergi #11413 üzenetére
Köszi,akkor nézek valamit helyette.
Henk: Köszi a linkeket,viszont a tx2-t is szabályozza a lap.Noctua ventik vannak a gépben,lehet hogy igazad van és átver a gyártó de nem csak én tartom halknak és jónak.A lényeg hogy lecseréljem a proci hűtőt halkabbra,bár így sem mondhatom hogy hangos de ugye a gépet nem csak idle-ben használja az ember. Most kénytelen voltam betenni egy régebbi 12cm-es ac-t is,fogalmazzunk úgy hogy csak azt hallani. Köszi a segítséget mindkettőtöknek.
Üdv:Viktor
-
z00li
senior tag
válasz sgergi #16919 üzenetére
Elsőre én is arra gondoltam, csak ahonnan be tudnám szerezni ott majdnem 5e Ft.
Még azt lehet, hogy megpróbálom, hogy megfordítom a komplett procihűtőt, meg rajta a ventit hogy átszívja a bordákon a levegőt. Kérdés, hogy így vajon romlana-e a teljesítménye? (valószínű így már elférnék a házban is)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest