- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
Hirdetés
Aktív témák
-
EG0
aktív tag
TR2 M1-et ajánlok. Én 2500-as Bartonra vettem, utánaolvasás után. Olcsó és halk. Az M2, M3 elvileg hangosabbak, és neked felesleges is.
Ha magad választast bordát és ventit, akkor potméter nem éri meg, ha a cooler árának 20-30%-át is kiteszi, inkább egy jobb, halkabb ventit válassz rá. -
Freddy TNT
őstag
Az én procim egy 2600-as barton magos Athlon. Ezt egy ilyen réz talpas (réz mag van besüllyesztve) 8 centis venti hűti. Alapjáraton (netezés....stb) 1400-as fordulatszám mellett 45 fokon tartja. (terhelve nem tudom mennyi) A max fordulatszám az 1900
Ebből kiindulva egy 1600-as nem lehet gond egy ilyen hűtőnek.
[Szerkesztve] -
ggx
tag
válasz
Freddy TNT #2 üzenetére
ez elég jól hangzik, lehet megpróbálkozom ezzel.
elvileg akkor egy 2000-et pörgő 8cm-es ventivel elmehet a cucc? a bordám lehet hogy meg is maradghat, egy TITAN D5TB-ből? -
Freddy TNT
őstag
Bemész boltba, kérsz egy 8 centivel ellátott RÉZ talpú alu hűtőt és veszel hozzá egy potit a szabályozáshoz. (mások azt mondják nem találtak normálisat,de nálunk gyári 100Ohm-os potitadnak 500Ft-ért csatlakozókkal és szép tekerőgombal)
Úgy össz-visz 2500-3500 lehet. Ezt beszereled,majd valamilyen monitorozóval belövöd a hőmérséklet/fordulatszám arányt. (az enyémben a CPU-n a 8 centis csak 1900-on pörög,de mégsem hallom,mert a vincsik hangosabbak) vincsik nélkül sem igazán....érdemes venni rá mondjuk egy zalmant,mert néhány db-el halkabb.(na és tovább bírják) -
ggx
tag
Hello!
Nem igazán találtam ennek témát, ha valamelyik mod tud neki konkrét helyet, akkor segítsen ki pls.
Szóval ha az én esetemben a proci egy Athlon XP 1600+, akkor milyen olcsó ventit tud valaki ajánlani, amitől nem melegszik túl, és a lehető leghalkabb?
Aktív témák
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Suzuki topik
- USB Type-C port is van az ASUS ProArt szériás VGA-ján
- Battlefield 6
- Milyen videókártyát?
- Kuponkunyeráló
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest