Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Yettel topik
- Légy kocka: ellesi a Huawei és az Oppo az iPhone 17 szelfitrükkjét
- Több könyvet passzolna el a Samsung, mint kagylót
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arkennys
addikt
Részemről én is, párom is játszogatunk vele (mindketten én accountomon, steamen), most is onnan léptem ki épp
Jó volt régebben, mikor 75% os akcióban volt, hamar megvettem, nem is bántam meg. Legtöbbet ezzel szórakozok, és eléggé sokan nyomják még mindig. Magyarokkal is össze összefutni. Ha valaki gondolja, valamikor próbálhatunk csakmagyar 4 fős csapattal nyomulni, mikor sikerült összehozni már, elég jó volt 
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Redmi A5 / 3/64GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB LIAN LI LANCOOL 207 Digital 650W
- iKing.hu -OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Jó volt régebben, mikor 75% os akcióban volt, hamar megvettem, nem is bántam meg. Legtöbbet ezzel szórakozok, és eléggé sokan nyomják még mindig. Magyarokkal is össze összefutni. Ha valaki gondolja, valamikor próbálhatunk csakmagyar 4 fős csapattal nyomulni, mikor sikerült összehozni már, elég jó volt