Hirdetés
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Macrodroid
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
Aktív témák
-
Petya
tag
válasz
danteshell
üzenetére
Nyugodtan vegyél! Ahhoz nagyon lamernak kell lenni hogy hazavágd, akinek sikerül az meg is érdemli! Viszont a hűtőt néha jobb kézzel beakasztani mint csavarhuzóval mert ha a csavarhuzó kiugrik a likból akkor szánthat az alaplapon mikor izomból nyomod.
Már pár topicba beirtam, de ugy látszik állandóan újak nyilnak ebben a témában: Nekem egy szar TITAN Cooler van a gépemben Thunderbird 1.4@1550 szintén MSI K7TPRO2. Nagytorony, zárt +2 tápventivel át van fujatva és legrosszabb esetben is 48°C tuningolva. Persze a feszültség is növelve van.
Arról meg hogy milyen módon szereljük a procit nem hiszem hogy cikket kéne irni mert ugyis csak az odafigyelésen múlik. Én mindig először a ventit rakom fel és sikba benézem hogy ne legyen fényrés a mag meg a venti között, azután teszem be az alaplapot. De aki először nyul a gép belsejébe annak nem ajánlok Athlont.
Aktív témák
- Több darab Ryzen 5 Pro 3400g Legolcsóbban!
- Hibátlan, újszerű AMD Ryzen 5 5500GT AM4 BOX processzor gyári hűtőjével - 20 hónap bolti garival! -
- KiO12. 13. 14. Generációs procik érkeztek!!! Legjobb ár!!!
- Intel Core i9-9900KF 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- VILÁG LEGERŐSEBB KOMBÓJA!! i9-14900KS + ASUS ROG Maximus Z790 Apex Encore SZETT
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest