Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Xiaomi MI-3 - odavág a nagyoknak
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Aktív témák
-
Petya
tag
válasz
danteshell
üzenetére
Nyugodtan vegyél! Ahhoz nagyon lamernak kell lenni hogy hazavágd, akinek sikerül az meg is érdemli! Viszont a hűtőt néha jobb kézzel beakasztani mint csavarhuzóval mert ha a csavarhuzó kiugrik a likból akkor szánthat az alaplapon mikor izomból nyomod.
Már pár topicba beirtam, de ugy látszik állandóan újak nyilnak ebben a témában: Nekem egy szar TITAN Cooler van a gépemben Thunderbird 1.4@1550 szintén MSI K7TPRO2. Nagytorony, zárt +2 tápventivel át van fujatva és legrosszabb esetben is 48°C tuningolva. Persze a feszültség is növelve van.
Arról meg hogy milyen módon szereljük a procit nem hiszem hogy cikket kéne irni mert ugyis csak az odafigyelésen múlik. Én mindig először a ventit rakom fel és sikba benézem hogy ne legyen fényrés a mag meg a venti között, azután teszem be az alaplapot. De aki először nyul a gép belsejébe annak nem ajánlok Athlont.
Aktív témák
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Call of Duty: Black Ops 7
- Parfüm topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Óra topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest