Hirdetés
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- iPhone topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Danika256
aktív tag
Sziasztok
Tegnap volt egy kis időm tesztelni és persze volt egy kis vesszőfutásom is! Erről írnék pár sorban, mert lehet másoknak is tanulságos!
- AICP 13.1. Nagy izgalommal tettem fel, a 21.-ei buildet, de számomra hatalmas csalódás volt!!
A rendszer szüntelen laggolt, és nem csak a rendszer, hanem a programok is. FC-k nem nagyon voltak, de engem sem a felület sem, a teljesítmény nem győzött meg. Hiába a Blackscreen kernel, még max teljesítményen is csak 140k-t hozott az antutuban, ami a rendszer teljesítményéhez viszonyítva még túl sok is. A kép megjelenítési, driver hibákról ne is beszéljünk. Lehet majd egyszer lesz belőle valami, de egyből ment a DELETE!! Még gyatra, nagyon gyatra..Paranoid 7.3 Ez már szívderítőbb volt! Teljesen letisztult AOSP élmény, nagyon gördülékeny rendszer! A rendszer teljesítménye szuper, tesztben nem valami jó, 140k körül tudott hozni. De sajnos a felület nálam nem tudja felvenni a versenyt az EUI-éval.. Dolby Atmos is hiányzott! Mindenesetre nagyon jól használható! Ha Oreoból elkészítenék, biztos szuper lenne...
Pixeles OREO még próbára vár, bár nem tudom egy ALPHA rendszer tényleg olyan jó e? Viszont XDA-n nem láttam új buildet, honnan lehet letölteni? Sebességben milyen??
És akkor a vesszőfutás:
Ezek után vissza szerettem volna tenni a jól belakott EUI mentést, amit 3.1-es TWRP-vel csináltam. Vissza is ment a 3.2-vel, de belépni nem tudtam, mert nem ismerte sem az ujjlenyomatomat sem a mintámat

Akkor döntöttem a tiszta újratelepítés mellett, viszont mindent legyepáltam és nem volt a ROM sem a belső tárolón..Persze hiába volt az MTP mód bekapcsolva, nem láttam a PC-n a belső tárolót..
Próbáltam ADB sideloadon keresztül, de nem ment, shell módba sem tudtam belépni. Error closed hiba miatt. Próbáltam több ADB drivert, semmi... Közben a TWRP is cseszekölődött sokszori újraindításkor sem mindig jó az érintő.. Ez sem tökéletes!
Aztán rájöttem a megoldásra, Nem jó az ADB driver az MTP-hez, az USB compozit driver kell, hogy menjen az MTP mód!!
Na onnantól tudtam rá másolni! Feltettem újra a stock verziót, kínai appok nélkül. Erre fel csomó alkalmazás leáll állandóan, több menüben is, pl. az uninstall sem ok.. Itt hagytam abba, elmúlt éjfél, reggel meg meló.. Vagy megpróbálom a mentést visszatenni a Pixeles Oreo próbája után, de viszont 3.1-es TWRP-ből.
Aztán ha úgy sem jó, akkor teljes újratelepítés a 3.1-ből és ha nem, akkor a TWRP okozza! Akkor nem jó a teljes gyalult telepítés,csak a majdnem és akkor utána az uninstall menüben gyalulok. Eddig is voltak problémák a telepítésnél, de eddig az új gappsos verzióban! Azért vannak még problémák az Aroma installerel is!! Vajon ezek ki lesznek javítva? Vagy lesz 26s verzió?
Folyt köv ..
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Fujifilm X
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad E595 Ryzen 5 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900X 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 5530 15,6" FHD, i7 8850H, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
- LG UltraWide 38WR85QC-W IPS Monitor! 3840x1600 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest