- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Itt a Google Pixel 10a EU-s energiacímkéje
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sarkan
aktív tag
-
rigoberto
őstag
Ha majd a külsőre is adnak akkor talán..
-
Technoman
őstag
Én amit itt kivettem az elmúlt hónapok során: baromi jók fotó terén, viszont nem annyira megbízhatóak szoft/hardwer terén, mint pld. egy hivatalosan is kapható S23Ultra.
Én is pont ebben a kettőben (7 Pro vs S23 Ultra) gondolkozok és még mindig vakarom a fülem tövét, hogy melyiket. -
hardver1985
tag
tesztmodell 12/256 GB
képen pedig 128gb szerepel
-
gilfoyle
őstag
Kinézetre az LG G5 ugrott be... De az még ennél is csúnyább volt. Kézbe kéne fogni, úgy alakul ki az érzés...
Belsőleg meg úgyis tele lesz kisebb nagyobb bugokkal, így szokta a Google
-
tomboy0013
veterán
Örülök hogy nem vártam erre és megvettem a 7 Pro-t. Nem tetszik sem a kamerarész, sem a kijelző túlzott lekerekítése.
-
Garada
őstag
Korábbi pixelek formavilága nekem jobban tetszettek, ez most szerintem egy kifejezetten ronda telefon ezekkel a szenzorokkal már.
-
andris155
csendes tag
Szerintem a dizájn sokkal jobb lett. Végre nincsen a zavaró lekerekített kijelző rajta 2 oldalt és valószínűleg a hátlap sem csúszós így már annyira, hogy matt üveg lett a fényes üveg helyett.
-
Aryon87
félisten
Csak nekem tunik idetlennek ez a kulso? Full kerekitett sarkok es zsufolt kamerasziget. Elodje meg jol nezett ki (sztem a 6Pro a legszebb az uj dizajt illetoen).
Ettol fuggetlenul kivancsian varom a telot. -
knox83
senior tag
Jónak tűnik, de ha ugyanazok a gondok lesznek mint általában a pixelekkel akkor megint nem lesz telefon csere..
-
kcsa
veterán
"A tesztmodell 12/256 GB-os konfigurációban futott, azért remélhetőleg a Pixel 8 Pro legalább 256 GB-on indít."
A képen 128GB van

Új hozzászólás Aktív témák
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- Milyen okostelefont vegyek?
- PayPal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen TV-t vegyek?
- Vicces képek
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Itt a Google Pixel 10a EU-s energiacímkéje
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- iPhone 17 256 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
- iPhone 17 512 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Fekete Titán - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártyafüggetlen, 100% Aksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Fehér Titán - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártyafüggetlen, 100% Aksi
- Pixel 7 értékelésre vár
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4480
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4405, 100% Akksi
- Ram bazár DDR3 (4GB/2GB)
- Friss készlet! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (238)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
képen pedig 128gb szerepel