Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Yodamest

veterán

válasz András12345 #67398 üzenetére

Meg egy plat sokszor még jobb is tud lenni, ha mondjuk csak az a cél, hogy valaki egy stabil gold teteje szintet elérjen, mert silver alján tengődik. Ha túl nagy a lvl diff a coach és a diák között az értetlenséget is kiválthat. Mint egy kiégett matek tanár aki már nem tud jól magyarázni csak egyből az egyenlet végére ugrik, mert a többi neki már uncsi... hiába tudja a dolgot rettenet jól, ha az alapok már annyira természetesek számára, hogy azokra már nem képes hangsúlyt fektetni.

Néztem anno Neace és társaikat, jó ő értem én hogy egy rosszabb fajta példa, de rettenet dolgokat magyarázott silver meg gold játékosoknak... Olyanokért lebaxta őket, ami ilyen atom micro management a lanen, pl. ha kicsit jobban használja a stop movet akkor 3 helyett csak 2 minion shotot kapott volna be a trade alatt.... Nem ez lesz egy gold és az alatti játékos legnagyobb gondja... Én úgy érzem tudom mi az ami körvonalazva és elnagyolva, de tényleg fontos és tényleg meccseket nyer. Mi az amit tényleg ösztön szinten meg lehet tanulni, hogy utána már minden meccsen fogod tudni alkalmazni, nem pedig ilyen jellegű dolgok, hogy ha 2 lépéssel arrébb ment volna meg ha a auto reset elé még beékelt volna egy attackot akkor mi lett volna...

Amikre én gondolok, azok nem ilyen rögtönzött mozdulatok, mert ezeket nyilván rögtönözni kell. Ami igazán fontos az azok a dolgok, amik állandóak minden meccsen, amik nem reakció alapú dolgok, hanem egyfajta egyetemes tudás... Mert azt ha tudod, utána mindig tudni is fogod, akár előnyben akár hátrányban játszol.

• Yodamest

veterán

válasz András12345 #67398 üzenetére

Ez amúgy jó. :DDD De ezért is írtam, hogy a rank ne legyen megtévesztő, taktikailag sokkal magasabb szinten vagyok, csak nyilván attól még ha statcheckel az enemy nem fogok tudni mit csinálni, egy Nocturne ulti vagy egy flash + Q + E + ulti Garen ugyanúgy meg fog ölni bármennyire is tudom a macrot. Szóval ezeket én külön választanám.

grimm2015 most ezt a Jinx képet nem értem, ezen mit kéne nézni? nem is az én meccsem.

Új hozzászólás Aktív témák