Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mutatós dizájnnal várható a Realme első Ultrája
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- A Galaxy S23 is kipróbálhatja a One UI 7-et
-
Mobilarena
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
válasz
SkiDev #53224 üzenetére
Biztos nem rossz az a Janna, de a 8 win zsinórban kétlem hogy miattad lett volna. Eleve jó csapatot kell ,hogy kapj a supportal történő győzelemhez. Tök random amúgy mikor nyersz és mikor nem én már tényleg így vagyok vele.
Tegnap is életembe először játszottam Bard suppot (autofill) és nyertünk, persze jó is voltam, a sors keze sok keccselésre jó volt, de a csapat mindig kell, hogy értelmes legyen. Végén az enemy fel is akart venni barátlistára, gondolom, hogy játsszunk, de én az ilyeneket már alapból nem fogadom el. Máskor meg 24-4-15 Jaycet meg 17-5-10 Garent megyek és vesztünk... minden attól függ, hogy kapod-e az AFK-t meg a trollokat, ha nem akkor úgy is win ha meg igen akkor megszakadhatsz nem lehet lehozni. Tegnap a Bardos win után 4 losom is volt zsinórban, abból eleve 2 nyerhetetlen AFK miatt a másik 2 meg szimplán a tipikus minden lane lose szindróma (enemy Draven hm).
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Indiaiak százait mentették ki a scamközpontokból
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- Renault, Dacia topik
- Gitáros topic
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Feltűnt Kínában az AMD Radeon RX 9070 XT referenciadizájnja
- További aktív témák...
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- Eladó 8GB DDR5 SODIMM RAM memória 5600MHz és 4800Mhz (Samsung, Micron, SK hynix, stb.)
- Eladó használt Xbox series X
- Medion Gaming PC I Intel Core i5-6402P I AMD R9 380 4 GB I 16GB DDR4 I GARANCIA I BESZÁMÍTÁS I
- GP66 Leopard 10UG 15.6" FHD IPS i7-10750H RTX 3070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung A54 128/8GB Fehér / ÚJSZERŰ állapotban / 12 hónap jótállással
- Apple iPhone 16e 128Gb, Kártyafüggetlen, Fekete & fehér színben, 36 hónap Garancia
- MacBook Air 2017 i5 1.8 GHz 8 GB RAM 128 GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Honor 70 256/8GB / szép állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest