-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
schumifun5ma
csendes tag
Köszönöm.
Ez a TMPGEnc Xpress egész jó.
A DVB-s topikban legutóbb linkelt két rtlklub-os .ts felvétel hangját egyenlőre csak vlc player segítségével tudtam előcsalni.
Pedig van fent AAC audio codec...
De éppen ezért (gondolom én) a TMPEGEnc már megnyitáskor anyázik az audio rész miatt.
Erre esetleg valami megoldást tudsz?Mégis csak egy 15 000 Ft-os beruházást tervezek, így inkább biztosra megyek, mintsem feleslegesen megvegyem.
-
schumifun5ma
csendes tag
Sziasztok!
Egy Leadtek DTV2000H Plus megvételét tervezem.
Az lenne a kérdésem, hogy a digitális adást csak *.TS-ként lehet elmenteni, vagy van lehetőség mpeg, esetleg avi formátumba is rögzíteni?Főleg F1-es hétvégék rögzítésére lenne a kártya, és a reklámok kivágására alkalmas programot még nem találtam a ts fájlokhoz. Ha esetleg ti tudtok ilyet, akkor az még jobb volna.
Sőt akkor még lenne egy újabb kérdésem. Létezik olyan TS to DVD program, ami nagyon jó minőséget produkál és van valakinek tapasztalata is vele?A válasz(oka)t előre is köszönöm!
schumifun
Új hozzászólás Aktív témák
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vicces képek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobil flották
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Windows 11
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Gamer PC - i3 12100f, RTX 3070 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest