-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hubapeti
tag
Sziasztok
Nekem globalom van es nagyon zajos a kep a kabelteve bemeneten.Lehet e altani a zajt vagy fesuszurest stb...? -
Hubapeti
tag
Nem hiszitek el!!!!
Panaszkodtam itt,hogy barmit csinalok, bolhas a kep!a hetvegen a haverom nalam volt es nekialtunk megbabralni a gepet,driverek ujra PVR ujratelepitve es semmi eredemeny.Attettem mas PCI slot ba es semmi,ugyanugy megy es ekkor valamiert kihuztam a tv kabel es egy pillanatra szep kep lett,hat az F-csatis dugasz(apa) roszul erintkezik es amugyis vekony a belso erintkezoje es veszek egy normal tv csatlakozot,remelem igy rendben lesz.
Csak azert irtam ,hatha valaki igy jar,ne idegeskedjen,amugy mindent jol szereltem. -
Hubapeti
tag
a netnek kell szuro?
es ha igen akkor milyen? -
Hubapeti
tag
Sziasztok,
Van egy nagy problemam,vettem egy Globalt a mult heten es betettem es feltettem a cd-rol a drivereket es a progit es barhogy allitom bolhas a kep,de nagyon.Probaltam mas orszagokkal is de hiaba .A jel nagyon jo mert tevevel szuper kepet ad.Nem tudom mi lehet a gond.A progi az a PVR csak szimplan,ez lenne a hibas?
Help plz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged