-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gelbelex
őstag
válasz
#65675776 #6362 üzenetére
PCI-A esetén a tuner digitalizálja a hangot, majd azt elküldi a hangkártyának esetleges további feldolgozásra ... és a hangkártya küldi el a processzornak tömörítésre. Ez jóval hosszabb út, mint amit a videostream jár be.
Világos, köszönöm.
Olvasva itt azóta a technikai dolgokat, úgy tűnik, hogy a hw-tömörítés nélküli tunerkártyák (+szoftver) egész egyszerűen nincsenek készen.
Ez így gáz. -
gelbelex
őstag
válasz
#65675776 #6358 üzenetére
Csak hw encoder esetén történik a hang feldolgozása a tunerkártyán. Az, hogy a digitalizálás ott történt meg nem jelent semmit.
Hát, ezt még nem értem. Ha már a tunerkártya digitalizálja a hangot is, akkor már a hang is "tartalmaz" (tunerkártyáról származó, a digitalizált képével nyilván egyező) órajelet, nem? Ezesetben minek kell az egészhez egyáltalán a hangkártya (aszinkron) órajele, és mitől a csúszás?
Nem kukacoskodok, tényleg szeretném megérteni, hogy működik az egész, előre is (ahogy eddig is) köszönöm a választ! -
-
gelbelex
őstag
Ismét (lehet, hogy nagyon láma) kérdésem lenne...
DTV2000 H Plus, PVR2 2.0.3.32. Win7 64bit. Analóg módban MPEG2 Standard-ban felvételt készítve kábé 60% összes processzorterhelés (ebből kb. 30% a PVR2) mellett a felvett videóban csúszik a hang...Csalódott vagyok.
Mi lehet az oka? Előre is köszönöm! -
gelbelex
őstag
válasz
#65675776 #6231 üzenetére
Frissítettem a Live Update-tel mindent. A PVR2 2.0.3.32-es, az FM 1.0.0.19-es lett.
Töröltem a registry-ből manuálisan a "UsePCIAudio"-t...
1.a. A 32-es már nem némít.
1.b. Logikus. Bár ha a 28-as PVR2 induláskor némítja a Master Volume-ot, akkor azért egy "Mute"-jellegű utasításféle csak odajut, PCIa-on keresztül is. Azt tippelném, hogy a hangerő is átmehetne valahogy..., akárhogy is, a programba nem írták bele. Mindegy, átkötöttem Line In-re, működik tévé is, rádió is...Köszönöm a válaszokat!!
-
gelbelex
őstag
válasz
gelbelex #6163 üzenetére
Nos, DTV2000 H Plus lett (a PVR2000 helyett).
Win7 Prof, 64bit. Alaplapi hangkártya, sztereó hangszórók.Gépbe beledug, kártya magától felismer, driverek (6.0.109.7002) letölt magától mindhárom device-hoz.
A PCI-Audio-t és a PVR2-t (2.0.3.28) feltelepítettem.Egyelőre analóg TV van, működik. (A hw-tömörítés valóban nem hiányzik, dvd-minőségben felvéve ~20% proc-terhelés (E6400) oké.)
Lenne egykét kérdésem a hozzáértőkhöz...:
1.a. Amikor a PVR2-t elindítom, elnémítja a Master Volume-ot a Volume Mixer-ben. Miért?
Kikapcsolható ez?
1.b. A multimédiás billentyűzetem hangerőgombjai normálisan (más alkalmazásokban, pl. Media Player) a Volume Mixer-ben a Master Volume-ot állítja; ha a PVR2 aktív, akkor a PVR2 hangerejét. (Hasonló a helyzet az MPC-HC-val is.) Utóbbi nem tetszik nekem, kikapcsolható valahogy? Mit kellene piszkáljak?
2. Az FM mode nem szólal meg...
Nincs ötletem. Mit nézzek meg?
Előre is köszönöm!
-
gelbelex
őstag
(nem adminoknak, fejlesztőknek)
Értettem én elsőre is...
(Csak örültem volna, ha a Mikrosoft rugalmasabb...)Dvb-t adást nem tömörítünk sehova. Elmentjük úgy, ahogy érkezik,
Ez világos volt, de köszönöm.2012-ben max megint világvége lesz, más nem.
A kábeltévék nem fognak megszűnni.
Nem is gondoltam én azt..semmi haszna, nem is használható a hw encoder.(sőt, semmilyen).
Ez a lényeg, köszönöm.DTV2000H-ba több kábel dugható egyszerre.
Utóbbit olvastam a speckóban. Szempont is valamennyire.Köszönöm a választ!
-
gelbelex
őstag
válasz
#65675776 #6070 üzenetére
( Mert ez a lehetőség alapvetően csak a fejlesztőknek lenne tesztelési célzattal
Oké, és akkor miért nincs rá egy admin-gomb a device manager-ben..? Költői kérdés volt... )No, lemondok a PVR2000-ről...
És jön a dilemma DVR3100H és a DTV2000H Plus között...Nem értek a digitális adásokhoz, a HW-MPEG2-nek van haszna ezesetben is?
A bejövő (nemtommilyen formátumú) digitális adás áttömöríthető vele on-the-fly?
Van értelme? Vagy 2012-től felesleges lesz?Van más érdemi különbség a két kártya köszött?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged