- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
válasz
garfield-r #181 üzenetére
A cd-n lévő verzióval nem biztos, de az újabbakban a csatornák alatt ott van két ikon.
(csatornalista exportálása/importálása, vagy hasonló) -
bzoley
veterán
válasz
garfield-r #165 üzenetére
Ez a program csak visszaállítja a hw azonosítót eredeti állapotába. Ha jó, ha rossz a kártya, kárt nem okoz benne, ha a leírásnak megfelelően használod(max, ha rossz cimkét választasz, rossz típusnak ismeri fel).
partymaci
Megy, de a lényeget előttem elmondták.
BognarT
Nem lehet. A távirányítós kérdés, ha PVR2-re vonatkozott, akkor működnie kell ugyanúgy.(wizard-nak is, és ott engedélyezve)
Dreft
Vagy én vagyok túl fáradt, vagy te keversz valamit.
A tuneren van tüske, az tuti. Az alaplapon ha nincs, akkor a tüskékről vezetsz ki egy drótot a gép hátulján lévő lin-in-re. Ehhez barkácsolnod kell egy tüskés->jack kábelt.
A coax nemtom, hogy jön ide. -
bzoley
veterán
válasz
garfield-r #163 üzenetére
Esetleg próbáld ki ezt:[link]
Ha korábban pl. dscalert használtál, esetleg belepiszkált az eeprom-ba. Ez visszaállítja.
GS nincs, GTO van, probléma nincs.
Történ néhány apróbb változtatás a kártyán, de okosabb nem lett, max jobban tűrik a zajosabb adókat. A te kártyád működését meg végképp nem befolyásolják. -
törölt tag
válasz
garfield-r #91 üzenetére
Az összes driver benne van minden csomagban. A kártyádnak megfelelőt kell választanod. Ha régebbi változatok is érdekelnek, azokat innen szerezheted be: [link]
-
t.tomi
tag
válasz
garfield-r #85 üzenetére
Itt szépen össze van gyűjtve minden:
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged