- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Nem lesz iPhone 19
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Google Pixel topik
- November 4-én érkezik a Nothing Phone (3a)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
válasz
garfield-r
üzenetére
A cd-n lévő verzióval nem biztos, de az újabbakban a csatornák alatt ott van két ikon.
(csatornalista exportálása/importálása, vagy hasonló) -
bzoley
veterán
válasz
garfield-r
üzenetére
Ez a program csak visszaállítja a hw azonosítót eredeti állapotába. Ha jó, ha rossz a kártya, kárt nem okoz benne, ha a leírásnak megfelelően használod(max, ha rossz cimkét választasz, rossz típusnak ismeri fel).
partymaci
Megy, de a lényeget előttem elmondták.
BognarT
Nem lehet. A távirányítós kérdés, ha PVR2-re vonatkozott, akkor működnie kell ugyanúgy.(wizard-nak is, és ott engedélyezve)
Dreft
Vagy én vagyok túl fáradt, vagy te keversz valamit.
A tuneren van tüske, az tuti. Az alaplapon ha nincs, akkor a tüskékről vezetsz ki egy drótot a gép hátulján lévő lin-in-re. Ehhez barkácsolnod kell egy tüskés->jack kábelt.
A coax nemtom, hogy jön ide. -
bzoley
veterán
válasz
garfield-r
üzenetére
Esetleg próbáld ki ezt:[link]
Ha korábban pl. dscalert használtál, esetleg belepiszkált az eeprom-ba. Ez visszaállítja.
GS nincs, GTO van, probléma nincs.
Történ néhány apróbb változtatás a kártyán, de okosabb nem lett, max jobban tűrik a zajosabb adókat. A te kártyád működését meg végképp nem befolyásolják. -
törölt tag
válasz
garfield-r
üzenetére
Az összes driver benne van minden csomagban. A kártyádnak megfelelőt kell választanod. Ha régebbi változatok is érdekelnek, azokat innen szerezheted be: [link]
-
t.tomi
tag
válasz
garfield-r
üzenetére
Itt szépen össze van gyűjtve minden:
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- ZIDOO médialejátszók
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- DUNE médialejátszók topicja
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nem lesz iPhone 19
- KábelszatNet-2002 Kft.
- További aktív témák...
- Apple HomePod Mini fehér
- Lenvoo M70q / M90q Micro - Mini PC - Core i5 10400T / 10500T- 16GB DDR4 256GB NVMe SSD - több db
- Apple iPhone 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ProDesk 600 G6 mini - Core i5 10500T -16GB ram 256Gb NVMe SSD -gyári WIFI - számla is -1 év gari
- Eladó Hori Split Pad Compact (Switch)
- HP Prodesk 600 G5 i5-9500 16GB 256GB 1 év garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Huawei Watch GT 5 Pro 42mm, 1 Év Garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő