Hirdetés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szvl
tag
Hát nem tudom, hogy egy WinFast PVR2 telepítésén mit lehetett volna rosszul csinálni. Beteszi az ember a tunerrel kapott lemezt vagy letölti a WinFast PVR2-t a Leadtek honlapjáról és végigzavarja az install wizard-ot.
Ami pedig a WinFast PVR2 kontra Windows Media Center-t illeti: nem tudom, hogy te mire használod a WinFast-ot, én a földfelszíni digitális sugárzást nézem rajta. Nos, a WinFast
- nem képes megjeleníteni az EPG-t, minden karakter helyett ? szerepel
- a WinFast nem reagál a tuner távirányítójára
- a WinFast-ban az M1 HD és M2 HD 4:3 oldalarányú műsorait nem lehet ugyancsak 4:3 arányú monitoron teljes képernyőre gyászkeret vagy oldalsó csíkok nélkül teljes képernyőre méretarányosan kitenni
- nálam a WinFast csak rendszergazdaként hajlandó elindulni.Mindezekből a kellemetlenségekből a Windows Media Centerben semmit sem tapasztaltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Jura Impressa F70 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3618,96% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest