Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Littletiger

tag

bzoley!

4988-ban írtad: ''Vezérlőpult - hangtulajdonságok - audió - hangrögzítés - hangerő, ott beállítások - tulajdonságok, majd kiválasztod azt, ami neked kell, pl. aux(külső), cd-in, vagy egyéb.''

Ott csak azt lehet beállítani, hogy milyen hangerőszabályzókat jelenítsen meg. A hangerőnél lehet kiválasztani, hogy milyen forrásról vegyen fel. Nálam a 'külső' van kipipálva. A PVR-ben szintén külsőre van állítva az audio recording line. Alaplapi hangkártyám van, és azon az aux-ra dugtam a tv tunerből jővő kábelt. Az is külsőt jelent, szóval elvileg okénak kellene lennie. Csakhogy továbbra sem próbálkoztam felvétellel. Egyelőre csak azt szeretném elérni, hogy tv nézés közben legyen hang. Tehát nem a felvétellel van gondom. Nem is érdekelne különösebben, ha nem tudnék felvenni. Elsősorban tv nézésre vettem. Szóval hagyjuk most a hangrögzítést és szorítkozzunk a hanglejátszásra. Lehet, hogy az alaplapi hangkártyámmal van gond? Az audio-out control line-nál ugyanis nem jelenik meg az a lehetőség, hogy aux avagy külső. Pedig, ha jól értelmeztem, ezt az opciót is arra kellene állítani. Vegyek egy hangkártyát? Vagy mit csináljak?

Új hozzászólás Aktív témák