Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Macrodroid
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
-
garga pista
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Littletiger
tag
bzoley!
4988-ban írtad: ''Vezérlőpult - hangtulajdonságok - audió - hangrögzítés - hangerő, ott beállítások - tulajdonságok, majd kiválasztod azt, ami neked kell, pl. aux(külső), cd-in, vagy egyéb.''
Ott csak azt lehet beállítani, hogy milyen hangerőszabályzókat jelenítsen meg. A hangerőnél lehet kiválasztani, hogy milyen forrásról vegyen fel. Nálam a 'külső' van kipipálva. A PVR-ben szintén külsőre van állítva az audio recording line. Alaplapi hangkártyám van, és azon az aux-ra dugtam a tv tunerből jővő kábelt. Az is külsőt jelent, szóval elvileg okénak kellene lennie. Csakhogy továbbra sem próbálkoztam felvétellel. Egyelőre csak azt szeretném elérni, hogy tv nézés közben legyen hang. Tehát nem a felvétellel van gondom. Nem is érdekelne különösebben, ha nem tudnék felvenni. Elsősorban tv nézésre vettem. Szóval hagyjuk most a hangrögzítést és szorítkozzunk a hanglejátszásra. Lehet, hogy az alaplapi hangkártyámmal van gond? Az audio-out control line-nál ugyanis nem jelenik meg az a lehetőség, hogy aux avagy külső. Pedig, ha jól értelmeztem, ezt az opciót is arra kellene állítani. Vegyek egy hangkártyát? Vagy mit csináljak?
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Thin 15 B12UC 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Ghost of Yotei / PS5 / 1x kijátszott
- ZBook Power 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- Lenovo ThinkPad P15 G1 i7-10875H / 32GB RAM / 512GB SSD / RTX 3000 / 15.6" FHD 12 hó garancia
- Honor X5c Plus 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5600XT / RTX 5060 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0326)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest