- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Aktív témák
-
GBX
aktív tag
KártyaDriver válogatja.
Én speciel a driveremben nem , de pld digizőprogiknál be tudom állítani (egyben ezeken keresztül nézem a tv-t is). ilyen progik amiknek a nevében van vmi vcr meg hasonló hangzatos kifejezések. ezek általában egy félig-meddig szabványos WDM driveren keresztül dumálnak a kártáyval. Ezen WDM driver beállitási lehetőségei közt ált. szerepel ezen beállítás (lehet hogy más néven). Beállítani, mint mondtam digiprogin keresztül, annak a proginak a setup/configure... részében ahol a progit rá lehet állítani a tvtunnerre is. Hajrá -
GBX
aktív tag
Nálad a következő probléma léphetett fel.
az adott layer amin keresztül megjeleníted a filmet... rgb24/32 bites amit nem bír a géped, ezek szerint. Nyugi nekem 2600+ volt és a tv 640*480-ban szaggatot amíg:
találtam beállítást ahol ezt a layer-t be lehetett állítani, pl rgb16, rgb32, yuv, yuv224.... naszóvel ezeket végigpróbálva az egyik már folyamatos képet adott szép kép mellett is.
Aktív témák
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- HP ProBook 6570b notebook (i3-3120M - 8GB - 500GB HDD)
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest