- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Aktív témák
-
GBX
aktív tag
KártyaDriver válogatja.
Én speciel a driveremben nem , de pld digizőprogiknál be tudom állítani (egyben ezeken keresztül nézem a tv-t is). ilyen progik amiknek a nevében van vmi vcr meg hasonló hangzatos kifejezések. ezek általában egy félig-meddig szabványos WDM driveren keresztül dumálnak a kártáyval. Ezen WDM driver beállitási lehetőségei közt ált. szerepel ezen beállítás (lehet hogy más néven). Beállítani, mint mondtam digiprogin keresztül, annak a proginak a setup/configure... részében ahol a progit rá lehet állítani a tvtunnerre is. Hajrá -
Skica
őstag
-
fler
tag
Hi!
Én is tegnapelőtt vettem egy Leadtek Winfast TV2000 Deluxe-t.
Lényegében én is csak külső forrás digitalizálására használom.
Szerintem nagyon pöpec, sőt ott van még pluszba a TV tuner, FM tuner, távirányítható médialejátszó.
2000-es Athlon Xp -vel real-time rögzíthetek DVD-PAL, VCD-PAL, DivX(1500 bps)-es mozgóképet 25 fps-al.
Nem tudom a többi kártya árát, de ha ez a kártya csak pár ezressel drágább mint amit kinéztél, akkor ezt vedd. -
Skica
őstag
Kör szűkítés:
MSI VOX USB2.0 TV tuner
ASUS TV FM kártya távirányítóval -
Skica
őstag
Esetleg más ajánlat?
-
Skica
őstag
Ha csak valaki videó digitalizálásra használna valami eszközt, mit ajánlanátok?
PIXELVIEW PLAYTV TUNER+TXT
MIROVIDEO DC10 PCI OEM
LEADTEK TV2000 TUNER+FM
HAUPPAUGE WINTV PCI +FM
AVERMEDIA BG TV+CAPT.+R/C
MSI VOX USB2.0 TV tuner
ASUS TV FM kártya PCI
Szerintetek? -
fler
tag
Hi!
Tegnap letöltöttem az újjabb drivert és most már tökéletesen működik.
GBX! Írtad, hogy layereket lehet választani, hogyan? -
DEx-
tag
Nekem is ez a problémám volt.
Elkértem a haveromtól a driverlemezét(neki eggyel korábbi verzióú volt), és jó lett... -
GBX
aktív tag
Nálad a következő probléma léphetett fel.
az adott layer amin keresztül megjeleníted a filmet... rgb24/32 bites amit nem bír a géped, ezek szerint. Nyugi nekem 2600+ volt és a tv 640*480-ban szaggatot amíg:
találtam beállítást ahol ezt a layer-t be lehetett állítani, pl rgb16, rgb32, yuv, yuv224.... naszóvel ezeket végigpróbálva az egyik már folyamatos képet adott szép kép mellett is. -
fler
tag
Sziasztok!
Tegnap vettem egy Leadtek WinFast TV2000 XP Deluxe tuner kártyát.
Beraktam a géppbe minden simán ment, működik is, DE az fps 21-nél fentebb nem megy.
Se tv nézéskor, se video-in használatkor, se rögzítéskor.
A windows MovieMaker-el is csináltam felvételt és ott simán ment a 25 fps, de ezzel nem tudok csak szar minőségben tömöríteni, mert nem ad több kodeket.
A virtualdub-al is próbáltam és ott is dobálta a frameket rögzítésnél.
Mi lehet a probléma, driver, winfast progi?
Két éve Asus v3400-as vga-m volt amivel tudtam digizni is.
Nem hiszem, hogy ezek nem tudnák azt a teljesítményt nyújtani.
Help.
Aktív témák
Hirdetés
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest