Aktív témák
-
darkman1
csendes tag
Koszi a gyors hozzaszolast.
Nos letoltom a progit,aztan 7vegen probalkozok vele,hogy mi ujsag+a scanning mode-on is valltoztatok,hatha.
A jelet egyebkent tenyleg osztottam,keszitek rola kremshotot,bar nem tudom mennyire fog latszodni,mert azert bevallom,hogy annyira nem feltuno,csak kicsit,bar ezt ahogy olvasgattam siman beleferhet meg a kabel leosztas hibajaba,pedig direkt ezert egy jobb elosztot vettem,mind1.
A konfigom egyebkent egy 2,4Ghz-es PIV meg a regi 533-as szeriabol 1 GB rammal megpakolva. -
darkman1
csendes tag
Sziasztok!
A heten vettem egy ilyen kartyat,es lenne egy par kerdesem ezzel kapcsolatban.
1PC Direct mholdas digitalis belteri egysegrol kotottem le egy koax kabellel a tuner kartyaba es amikor elkezdem keresni a belteri frekijet,akkor ha HUN-ra van allitva a progi,akkor semmit nem talal.Ha atallitom Germany-ra akkor megtalalja a belteri jelt,viszont nincs hang.Ha visszallitom Hun P/N-re,akkor megjon a hang,de akkor meg mar nem tudom elmenteni a csatornat,mivel a Germany beallitas szerint ez a csatorna a 95-os,de a Hungary beallitason nincs csak 78-ig csatornakiosztas.Szoval hogyan lehet ravenni,hogy elmentse nekem ezt a csatornat a hozza tartozo hanggal egyutt?
Jah es a hozza kapott PVR ''csodaval'' ugykodtem.
2:Nekem egy kicsit ''szemcsesnek'' tunik a kep,ami pedig a TV kristalytiszta.
Probaltam a Fine Tune0val,de semmi.
A Video Quality pedig optimum-ra van beallitva.
A kabel amivel lekotottem egy arnyekolt kabel.
3:Mi az az optimalis beallitas,amivel normalisan lehet felvenni a musorokat?
Remelem nem tul bonyolultul sikerult leirnom a helyzetet.
Koszi elore is a segitseget.
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Formula-1
- Futás, futópályák
- Külföldi SIM-ek itthon
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- HP Envy x360 14-fc0789nz - ÚJ - 14" 2-in-1 notebook - Core U7, 32GB, 2.8k OLED
- Asztali PC , i5 10500 , RTX 3070 , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Lenovo Gaming 3 15ARH7 Laptop , R5 7535HS , RTX 3050 6GB
- Eladó Dell Latitude 3410 i3 10. generáció, 8GB RAM, 256GB SSD
- DJI Air 2s drón szett hibátlan állapotban
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest