Keresés

Aktív témák

• darkman1

csendes tag

válasz ddt99 #1213 üzenetére

Koszi a gyors hozzaszolast.
    Nos letoltom a progit,aztan 7vegen probalkozok vele,hogy mi ujsag+a scanning mode-on is valltoztatok,hatha.
    A jelet egyebkent tenyleg osztottam,keszitek rola kremshotot,bar nem tudom mennyire fog latszodni,mert azert bevallom,hogy annyira nem feltuno,csak kicsit,bar ezt ahogy olvasgattam siman beleferhet meg a kabel leosztas hibajaba,pedig direkt ezert egy jobb elosztot vettem,mind1.
    A konfigom egyebkent egy 2,4Ghz-es PIV meg a regi 533-as szeriabol 1 GB rammal megpakolva.

• darkman1

csendes tag

Sziasztok!

A heten vettem egy ilyen kartyat,es lenne egy par kerdesem ezzel kapcsolatban.
    1:UPC Direct mholdas digitalis belteri egysegrol kotottem le egy koax kabellel a tuner kartyaba es amikor elkezdem keresni a belteri frekijet,akkor ha HUN-ra van allitva a progi,akkor semmit nem talal.Ha atallitom Germany-ra akkor megtalalja a belteri jelt,viszont nincs hang.Ha visszallitom Hun P/N-re,akkor megjon a hang,de akkor meg mar nem tudom elmenteni a csatornat,mivel a Germany beallitas szerint ez a csatorna a 95-os,de a Hungary beallitason nincs csak 78-ig csatornakiosztas.Szoval hogyan lehet ravenni,hogy elmentse nekem ezt a csatornat a hozza tartozo hanggal egyutt?
    Jah es a hozza kapott PVR ''csodaval'' ugykodtem.
    2:Nekem egy kicsit ''szemcsesnek'' tunik a kep,ami pedig a TV kristalytiszta.
    Probaltam a Fine Tune0val,de semmi.
    A Video Quality pedig optimum-ra van beallitva.
    A kabel amivel lekotottem egy arnyekolt kabel.
    3:Mi az az optimalis beallitas,amivel normalisan lehet felvenni a musorokat?
    Remelem nem tul bonyolultul sikerult leirnom a helyzetet.
    Koszi elore is a segitseget.

Aktív témák