- Yettel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Apple Watch
Aktív témák
-
bucika
tag
Üdv MIndenkinek!
Újrapakoltam a gépem. TV2000XP Expret kártya. Újrapakolás előtt tökéletesen működik, de most a hangom is súg és nem jegyzi meg a beállítás után hogy milyen rendszer. Beállítással szép színes kép, majd PVR kilép újraindít és a kép lilás árnyalatúra vált. Újrahangolás és randszer beállítás aztán minden előlről! Amíg ki nem lépek kép oké, de a hang szar mint 1 állat, súg! Próbáltam már a stereo/mono átváltást, de ugyanúgy súg! Ötlet valakitől?
PVR 3.0.10.93, driver meg 4.0.107.3204-es!
[Szerkesztve] -
bucika
tag
1 kis konklúzió!!
Szal ugye vettem 1 Leadtek Winfast TV2000XP Expert kártyát!
- gondoltam egyből a legfrisebb netről letöltött driverekkel pakolom fel a kártyát. Eredmény: Kép jó, hangban súgás!!!
- másik gépben próba hátha szar a kártya: Eredmény: ugyanaz, kép jó, hangban súgás!
- ledobtam legújabb driver, telepítés előlről a DOBOZBOL ELŐVETT CD-VEL. Eredmény: Kicsit roszabb képminőség, súgásmentes hang!!
- Driverek és PVR frissítése: eredmény: nem változott semmi, tökéletesen működik minden!!
Összefoglalva: Ha valaki ilyen kártyát vesz akkor először mindenképpen a CD-ről telepítsen és utána ha minden ok akkor frissítse csak fel a drivert meg a WinFast PVR-t!!! Nekem így már minden rendesen működik! És a hang se lagymatag, szól mint 1 állat!!
UI: A távirányító viszonylag hamar reagál, kicsit lassabb mint 1 normál TV távirányító!
[Szerkesztve] -
bucika
tag
Bzoley: Felraktam az eredeti(CD-n kapott) driverrrel+azzal a PVR-el!! A kép sokkal szarabb minőségű, de legalább a hang már nem zúg!!! Most megpróbálom a te linkjeiddel frissíteni a kártya driverét!! Remélem a PVR volt a szar nem a driver!! Köszi a segítséget, majd jelentkezem mi is lett a végeredmény!
-
bucika
tag
2 napja vettem 1 Leadtek Winfast tv2000xp expert kártyát. Leszedtem a legújabb PVR-t és drivereket a leadtek holapjáról és azzal telepítettem!! A kártya tökéletesen működik, de a hangon iszonyatosan súg, kép jó!! A kártya a deign3 tehát a cd-romoknál használt audió kábellel lövi át a jelet a hangkártyára. SB LIVE Value! emu10k1 a hangkártya! Szal mi lehet a baja? A csatornáknál kiróbáltam az audió jeleket változtatni vmi Stereo/Mono/.... S betű a PVR-ben de a súgás megmarad!! Mi lehet a baja? Próbáltam a kézi finomhangolást is, de még mindig semmi!! Kipróbáljam a CD-n hozzás adott cuccokkal???
Aktív témák
Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- BestBuy ruhás topik
- BestBuy topik
- TCL LCD és LED TV-k
- War Thunder - MMO Combat Game
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Gitáros topic
- Óra topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁS - Asus TUF FX505DT gamer laptop eladó
- Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm Kozmoszfekete (Telekom gari 2027.10.)
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest