Keresés

Aktív témák

• bucika

tag

Üdv MIndenkinek!

Újrapakoltam a gépem. TV2000XP Expret kártya. Újrapakolás előtt tökéletesen működik, de most a hangom is súg és nem jegyzi meg a beállítás után hogy milyen rendszer. Beállítással szép színes kép, majd PVR kilép újraindít és a kép lilás árnyalatúra vált. Újrahangolás és randszer beállítás aztán minden előlről! Amíg ki nem lépek kép oké, de a hang szar mint 1 állat, súg! Próbáltam már a stereo/mono átváltást, de ugyanúgy súg! Ötlet valakitől?

PVR 3.0.10.93, driver meg 4.0.107.3204-es!

[Szerkesztve]

• bucika

tag

1 kis konklúzió!!

Szal ugye vettem 1 Leadtek Winfast TV2000XP Expert kártyát!
    - gondoltam egyből a legfrisebb netről letöltött driverekkel pakolom fel a kártyát. Eredmény: Kép jó, hangban súgás!!!
    - másik gépben próba hátha szar a kártya: Eredmény: ugyanaz, kép jó, hangban súgás!
    - ledobtam legújabb driver, telepítés előlről a DOBOZBOL ELŐVETT CD-VEL. Eredmény: Kicsit roszabb képminőség, súgásmentes hang!!
    - Driverek és PVR frissítése: eredmény: nem változott semmi, tökéletesen működik minden!!

Összefoglalva: Ha valaki ilyen kártyát vesz akkor először mindenképpen a CD-ről telepítsen és utána ha minden ok akkor frissítse csak fel a drivert meg a WinFast PVR-t!!! Nekem így már minden rendesen működik! És a hang se lagymatag, szól mint 1 állat!!

UI: A távirányító viszonylag hamar reagál, kicsit lassabb mint 1 normál TV távirányító!

[Szerkesztve]

• bucika

tag

válasz bzoley #3081 üzenetére

Bzoley: Felraktam az eredeti(CD-n kapott) driverrrel+azzal a PVR-el!! A kép sokkal szarabb minőségű, de legalább a hang már nem zúg!!! Most megpróbálom a te linkjeiddel frissíteni a kártya driverét!! Remélem a PVR volt a szar nem a driver!! Köszi a segítséget, majd jelentkezem mi is lett a végeredmény!

• bucika

tag

2 napja vettem 1 Leadtek Winfast tv2000xp expert kártyát. Leszedtem a legújabb PVR-t és drivereket a leadtek holapjáról és azzal telepítettem!! A kártya tökéletesen működik, de a hangon iszonyatosan súg, kép jó!! A kártya a deign3 tehát a cd-romoknál használt audió kábellel lövi át a jelet a hangkártyára. SB LIVE Value! emu10k1 a hangkártya! Szal mi lehet a baja? A csatornáknál kiróbáltam az audió jeleket változtatni vmi Stereo/Mono/.... S betű a PVR-ben de a súgás megmarad!! Mi lehet a baja? Próbáltam a kézi finomhangolást is, de még mindig semmi!! Kipróbáljam a CD-n hozzás adott cuccokkal???

Aktív témák

Hirdetés