- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Aktív témák
-
atti67
csendes tag
-
atti67
csendes tag
-
atti67
csendes tag
Még annyit elfelejtettem az előbb, hogy magyar WinXP + integrált SP1 van a gépemen...
-
atti67
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Vettem egy Expert kártyát, és nagyon jónak tartom, főleg azután, hogy kipróbáltam előtte két másik típust. Csupán két problémám a használatával kapcsolatban, hátha tud vki segíteni. Az első probléma az, hogy ha jól vettem ki a leírásból, az időzített felvétel a számítógép készenléti és hibernált üzemmódjából is elindul (idézet a kézikönyvből: 'Megjegyzés: A számítógép egy előre
programozott esemény bekövetkeztekor kilép a készenléti és a hibernált állapotból.'). Mármost ha beállítom a felvételi időpontot, akkor a gépemet nem tudom sem hibernálni, sem készenléti üzemmódba kapcsolni. Egyszerűen figyelmen kívül hagyja mindkettőt. Esetleg találkozott már közületek vki ezzel a problémával?
A másik problémám pedig az, hogy az FM mód kiválasztásakor kapok egy hibaüzenetet, aminek az a lényege, hogy nincs hangfelvételi eszközöm. NForce2 chipsetes Gigabyte GA-7N400-L alaplapom van, integrált 5.1-es hangkártyával. A rádiót tudom hallgatni, csak éppen felvenni nem tudom a műsort. Ezzel a gonddal már találkoztam itt, de ha jól emlékszem (ami nem biztos...) nem érkezett rá válasz, és hátha azóta sikerült vkinek megoldást találnia (azon kívül persze, hogy tegyek bele egy hangkártyát, és az alaplapit tiltsam le).
Ettől a két problámától függetlenül nagyon jónak tartom a kártyát, és bátran ajánlom mindenkinek.
Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- Eladó megkímélt állapotban levő Apple iPhone 13 Pro Max 128GB / AKKU 84% / 12 hónap jótállás
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest