- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Légies iPhone halvány színei
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Aktív témák
-
Balinov
titán
hát,az a miro tuner is van már vagy 5 éves.
tuner részére már nem emléxem,milyen volt,talán temic vagy lg (nem saját volt,csak beüzemeltem). akkori helyi kábeltv-n csak az ORF1 votl rendes sztereo,ezt a miro pvr progija ki is jelezte. akkor az én leadtek xp deluxe-om 17k volt,a pctv pro meg majdnem 30k. leadtek előtt volt egy Kworld BT878-as chipes tunerem is (mono) de a botlos srác felhívta a figyelmemet rá,hogy képes az ''ál''sztereóra is. -
-
Balinov
titán
framedrop lehet bika gép mellett is,ez tuti.
függ a használt kodektől (mpeg1/2,divx/xvid,mjpeg,stb.),vinyó sebességétől (ata133/sata1/2,cache méret,RPM), hdd töredezettségétől. fat32-nél gigabyte-os a max fileméret,ntfs javallot,célszerül a felvételt egy külön,nem rendszerpatrícióra rakni.
on-the-fly saját tapasztalat szerint nem tudja a kritériumaidat teljesíteni (kis fileméret,jó minőség,stb). célszerü először magas bitrate-val pcm wav-ba rögzíteni az anyagot,aztán már mehet akármilyen mpeg4/mpeg1/2 formátumba,mp3 hanggal. -
Balinov
titán
próba cseresznye.
alkatrészajánlatot nem csak neked szántam, hanem mindenkinek.csak gyorsan kellett írnom. pl. ha valakinek meghalt a távirányítója,keressen meg.
dejó lenne,ha azon kéne görcsölni,hogy az újabb driverrel mit megy. de sajnos,mivel egy másik ,dscaler mentes gépen sem bírtam beüzemelni,kevés esélyt látok a dologra. -
Balinov
titán
hát ez nemjó hír,sőt katasztrófa. nálam meg még cikibb volt,mert költözéskor plusz kábeltv csati hiányában kivettem a gépből,pár hónapig ott dekkolt a dobozában,azt eladás előtti otthoni főpróbánál szart be.vettem volna én is hauppage-t,anno annyi pénzért kaptam volna,az fix.
-
Balinov
titán
Sjanka, nem akarlak elkeseríteni,de kb fél éve kisértetiesen hasonlóképp jártam a leadtekemmel,igaz az nem xp expert stereo,hanem xp deluxe-volt. az istennek nem akart működni,win állandóan új hardverként azonosította,hiába adtam neki akármilyen verziójú drivert,az eszközkezelőben látszólag rendesen feltelepült,de a saját winfast pvr-je az istennek nem akarta megtalálni. próbáltam nf2-ultra400 chipsetes gépben,via kt400a-s gépben, intel i845G-s gépben,eredménytelenül. Dryman alaplapmágus barátomfórumtársunkat megkértem,vessen rá egy pillantást, és 1 délutánnyi tesztelés után azt állapítottuk meg,hogy a tunerkártyán lévő Conexant (BT) 878 chip valami iszonyatosan melegedik (égési sérülést okozott az ujjbegyemen). szóval kuka.
-
Balinov
titán
válasz
szabzolee #1572 üzenetére
fizetős pl.
Intervideo WinDVR
ChrisTV prof - ebből van asszem butított,free változat.
Showshifter
ingyenes pl. Dscaler.
de ha körülnézel itt Bővebben: link akkor sztem itt is találsz párat.
üdv és jó keresgélést
Balinov -
Balinov
titán
válasz
REAL WORLD #1564 üzenetére
véletlenül nem directx 9b van fenn, valahol korábban irták,hogy az szopatta a jónépet
-
Balinov
titán
válasz
biboistvan #1544 üzenetére
Ok, mester, megkaptam az sms-edet,válaszotam is rá. jövő hét elején feladom,úgy jó lesz neked? húú,rühellem az ISO-t...volt már részem benne...
-
Balinov
titán
válasz
biboistvan #1536 üzenetére
Oké,tehát viszem a távirányítót,meg a kábeles,vevős részt. 1500.küldj mélbe egy nevet meg egy telszámot hogy tudjak szólni,ha változik a menetrend,mert nem tudom még,melyikkel vonattal érkezünk.elemet nemtok adni,mert kellett a klíma távirányítójába. Keletibe hol találkozzunk?
-
Balinov
titán
válasz
biboistvan #1534 üzenetére
ha azon is jack dugóval csatlakozik (a 3,5-es jacknál kissebb) akkor valszeg jó.
Keleti? 29-én? délelőtt, 8-9 között ér be a vonatom.(még nemtom melyikkel megyek).
Figyu,lásd kivel van dolgod és hogy én bízok benned. Küldd el ma 3-ig a mélcimemre az neved és a címed. én feladom postán egy kis csomagba. ha okés részedről,lesz a csomagba egy név cimmel és telszámmal és egy számlaszámmal.ha kipróbáltad a tyukbelet meg a távirányítót és megfelel,akkor erre a számlára utaljál 1800Ft-ot. ha nem megfelelő,akkor meg a cimemre visszapostázod.
[Szerkesztve] -
Balinov
titán
válasz
biboistvan #1531 üzenetére
megbízni még mindig olcsóbb,mint az utánvét.akkor halljuk a te javaslatodat.
-
Balinov
titán
válasz
biboistvan #1528 üzenetére
Én olyan 2k-ra gondoltam. 29-én megyek Pestre,vonattal.Keleti pu-nál megoldható lenne a tali.
-
Balinov
titán
válasz
biboistvan #1525 üzenetére
én pl.mikor még jó volt az enyém ágyból,távirányítóval néztem mindig a tv-t egy 17'' CRT-n,jó 2-2,5méterről.
-
Balinov
titán
válasz
biboistvan #1521 üzenetére
Üdv,
mit ér ez meg neked? Az enyémhez nem a fehér,hanem a sötétkék távbizgentyű volt már.
épp ilyen,mint a board layout manualba
Bővebben: link
Bali -
Balinov
titán
Üdv,
leadtek winfast TV2000 XP Deluxe,távirányítóval,installcd-vel valakinek nem kell alkatrésznek? tuner része úgynézki,jó, egyedül a BT878 ic melegszik kurvára Dryman szervízmesterhaversrác szerint.
Bali -
Balinov
titán
válasz
Vigneau #1463 üzenetére
Vigneau,ha érdekel,milyen a többi,pl. sasold meg a Pinnancle/Miro PCTV PRO topikját.ahoz képest az expert/deluxe tulajok gondjai kismiskák.
Igazából,mikor én ezt a deluxe-t vettem, Hauppage-t akartam venni,csak sehol nem volt épp győrbe és akkor még azt sem tudtam,mi az a PH!. -
Balinov
titán
válasz
Vigneau #1452 üzenetére
Nos,hát shareware a ChrisTv,a DScaler az free. ChrisTV-vel nem próbáltam felvenni,az az igazság,mikor utoljára próbálkoztam még a szar 266-os ramjaim voltak és ugyanaz az 5400rpm-es 2mb cache-s vinyó,mint most. Azóta nem tudtam vele próbálkozni,ugyanis nagyon úgynéz ki,hogy a Fusion 878 (BT878) chip eltávozott tőlünk.Ja, nekem LT. winfasttv2000 XP Deluxe-m van. Felvételre a gyári PVR-t szoktam jobbára használni,mpeg1-es VCD profillal.A hozzáadott ulead videostudio 6.0 SE DVD is egész jól tudott felvenni.Még a Pinnacle studio 9-el prószáltam,de annak meg az alapvető hw igénye horribilis...az azér nem jött be.
Ja, igen, minden WDM drivert igénylő 3rd party TV néző alkalmazásnak fel kell ismernie, általában a kártyán lévő tuner tipusát kell még megadni. a Deluxe-on LG tuner van.
Üdv
Balinov -
Balinov
titán
egy esetleges alternatíva a gyári PVR kiváltásához:
Bővebben: link -
Balinov
titán
válasz
FunkyBoy #1303 üzenetére
Hali,
hát nemegészen. Ha jól rémlik,akkor mikor a pvr capture részébe mész,akkor van ott a profiloknál (VCD,SVCD,DVD,stb..) egy ''new'' gomb,katt rá, beírod az új profil nevét és mented,ezután tudod állítani a dolgokat (kodek,méret,bitrate,stb..)
Sajnos tényleg csak emlékezetből tudom írni,mivel az XP deluxe karim hirtelen elkezdte nem komállni az alaplapomat.
Majd írd meg,lszi. hogy mire jutottál!
Bali -
Balinov
titán
életembe 2x írtam emailt supportnak.
1x az OKI-nak,hogy az OL400e-hez van-e xp driver és milyen cartridge kell bele
1x az NGK-nak,hogy melyik típusú izzíítógyertyát ajánlják a 205 XRD-hez.
Oki csak a cartridge típusát írta meg,viszont NGK még azt is megmondta,ki a hivatalos magyar disztribútoruk.. -
Balinov
titán
-
Balinov
titán
Akkor rendben van! Mindenkinek további jó és hasznos fórumozást!
üdv
Bali -
Balinov
titán
Szivesen,nincs mit. Dtt99 ugyanezt tette volna. Ugye Dtt99 nincs harag?
-
Balinov
titán
válasz
Balinov #1195 üzenetére
ha itt
megnézed, látszik,hogy a deluxe és a RM között csak az FM tuner a hozzáadott videószerkesztő progi (nekem UVS 6.0 SE+Xara valami) különbözik. -
Balinov
titán
-
Balinov
titán
anyámék sulijának van egy cirka 5 éves sony handycam-je, az igaz,hogy IIEE (aka firewire) tyukbél nincs hozzá,viszont van hozzá piciny csatlakozó aljzat,amibe egy 3,5k-s PCI-s firwire kártyához adott 4/6-os kábel szépen belepasszol. Eljegyzésünket vettem fel vele miniDV kazira,majd a leadtek winfast tv2000 hez adott Ulead visual (video???) studióval csináltam belőle menüs, zenei aláfestéses,chapteres dvd-t.
-
Balinov
titán
van választék.
tvnézéshez leadtek tunerek jók, rögzíteni,háát. írtad,hogy kameráról. ha van a kamerán firewire,akkor inkább szerezzél egy fw kártyát,minőségibb videókat lehet vele csinálni pl. dvd-re. Ez az én véleményem,többiek úgyis megmondják még a frankót.
üdv
Bali -
Balinov
titán
válasz
Alvin_ti4200 #1134 üzenetére
pölö,de akár satur/MM/elektrovörld is megteszi.
-
Balinov
titán
válasz
Alvin_ti4200 #1132 üzenetére
Győrben tudok 2-ről...biztos felétek is van..
-
Balinov
titán
válasz
Alvin_ti4200 #1130 üzenetére
rosseb tudja, ha akkor nem döntöttem volna a kábeltv beköttetése mellet,valszeg inkább egy szagboltba mentem volna...sugárzó tekintetü tuskós eladótól biztos ,hogy hiába vártam volna segítséget..
-
Balinov
titán
válasz
Alvin_ti4200 #1128 üzenetére
húbazz, valamikor 1 éve tuskóba néztem szobaantennákat,de ha agyonversz szívlapáttal,akkor se emléxem,mipézbe kerültek.
-
Balinov
titán
válasz
Alvin_ti4200 #1126 üzenetére
az biztos. énis ezér vettem anno tunert.pofára is estem...ui. később tudtam meg (jöttem rá),hogy amíg TV-nek gyengébb jel is elég ua. minőséghez,addig tunerek szeretik az erős,finom kis jelet.
-
Balinov
titán
válasz
Alvin_ti4200 #1124 üzenetére
pengeéles képre ne számítsál! Hirschmann antennákra mondják,hogy jók!
szivesen ;o) -
Balinov
titán
válasz
Alvin_ti4200 #1122 üzenetére
elméletileg igen. nekem xp deluxe-hoz adtak egy Y-ba végződő tyukbelet,de lófaß se jött be normálisan rajta. Ultragagyi szobaantennával már épp hogy élvezhetően bejöttek ezek az adók,amiket te is említettél. Áll. vannak egész fasza,erősítős, szobaantennák,azzal szvsz már jobb eredményt el lehet érni...
-
Balinov
titán
válasz
Alvin_ti4200 #1119 üzenetére
tán digital video bradcasting...műholdas digitális műsorszórás (mint a UPC direct)
nem kábelen dzsáver a petrol..most akarnak földi sugárzásu digitálist magyaro-n
azér Rm,most hogy megnéztem,hogy nincs rajta FM tuner...mennyiér vesztegetik ezt mostan óem?
[Szerkesztve] -
Balinov
titán
válasz
Alvin_ti4200 #1117 üzenetére
Alvin, hacsak nem DVB-s (remélem jól írtam) akkor elméletileg igen. Tán még adnak hozzá egy szar kis antennyakábelt. Hajól értettem a kérdést,ugye...
-
Balinov
titán
Szia DDT99,persze ,hogy neked válaszoltam,te vagy ugyis a szaki.
Nos, sorba menve:
PVR-t természetesen újraraktam. Legelső probánál a taiwani ftp-ről lezúzott márciusi pvr ill. a legutolsó elérhető drivert szedtem le. Mikor korábbi driver/PVR kombókkal próbálkoztam előtte mindig kigyalultam az eszközkezelőből a leadtek cuccait és uninstalltam a PVR-t,sőt, reboot is következett.
Tippet köszi a csati beállításokhoz,ezt nemtudtam,majd ha működni fog,backupolom őket. Dscaler: PVR-rel és anélkül is próbáltam,mind2 esetben megtalálta a kártyát ill. a csatikat. UVS8 trial szintén,sőt, itt még a rögzítés is ment MPEG2-be a kiválasztott csatiról.
Lehet,hogy még a végén ma este újrarakom a winfost...már más 5letem nekem sincs.
Nemtom,számít-e 5.10-es WHQL nforce driver + Catalyst 5.3 kombó van fent. sp1a-val,de valahol van egy sp2-m is. -
Balinov
titán
válasz
Balinov #1101 üzenetére
tegnap újra próba volt,ahogy írtad,gondoltam,ha nem 200-as vérnyomással csinálom,tán sikerülhet. Továbbra sem gromek! Gondoltam,hátha tuning gondja van,visszapakoltam minden settinget auto/by sped/optimal-ra,eredménytelenül.
Találtam egy Ulead Video( vagy visual) studio 8 trialt egy cd-n, na az is megtalálja.
eredeti PVR nem.
Nekem itt valami nagyon büdös,mert ha felrakatom kézzel a crossbart,tv/audio,tuner,stb.. eszközöket, se sárga kérdőjel,se piros felkiáltójel nem jelenik meg az eszköznél,viszont,ha az egyes cucc tulajonságaira megyek,aszongya az eszköz illesztőprogramja nincs +felelően telepítve...
Lassan kezdek passzolni, már más 5letem nincs, odaadom cd-stül valamelyik cimbinek,hogy próbálja ő ki...
Bali -
Balinov
titán
igaz, valami rémlett a dscaler-ről...hát ez volt az...
az a kézzel megadom - I have disk,ahogy te írtad- na az se működik.
ma,nyugodt idegállapotban újra megpróbálom. még a win re-install nem volt meg, karácsony előtt raktam újra a winfost,de akkor már a tuner nem volt beszerelve...szóval még a régi,esetlegesen bugos driverrel sem veszhet a baromarcu össze...
korábban is csinált olyanokat,hogy ha valamit matattam a gépbe,utána nem ismerte fel a win a tunert (pl. kivettem a fw kártyát mellőle) ezt mondjuk nem értem,mert hátlap be van csavarozva,szóval nem mozdulhat el a slotban...próbáltam letörölni a PCI kis érintkezőit,kifújtam az esetleges pororoszlánokat a slotok és környékéről,de hasztalan.. -
Balinov
titán
Sziasztok Szakik,
igaz,nekem deluxe és nem expert van,de hátha tud valaki megoldást,mert én már ott tartok,hogy kiszóróm a 6-ikról a tuneremet.
Nostehát
konfig: Asus A7N8X,2500+barci, 2x256MB DDR400,winxp+sp1a,lap,vga driver új,alaplap bios legfrissebb.
Történet: tunert dec-ig folyamatosan használtam,problémamentesen.
Költözés miatt csak most jutott az eszembe,hogy elhúzzam a kábeltévét a szgépig, (meccs,filmek rögzítése..) Tehát, ház lebont, tuner betesz, (egy 9600-on kívül nincs más bővítőkártya) gép beröffent,vindóz új hardver talál, namondom, ugyis lekaptam a legutolsót +pvr-t is, megkerestet. A megadott helyen nem talál drivert, próba egy régebbi driverrel (tán tavaly őszi verzió),sikertelenül. Gyári cd megkeres,de azon se talált drivert. Winfos eszközkezelőben multimedia vide és audio adaptert talál. Mondom, anyád, driver frissítése manuálisan, ki is választottam a gyári drivert, fel is mászot,olyannyira,hogy megtaláltam a wdm crossbart,tunert,stb..-t,szóval az összes eszközt,aminek lennie kell. PVr beizzít,
(winfast wizard a tálcán),jobbklikk a megszokott módon,de csak setup/unload opciót találtam a szokásos négyesfogat helyett. Ha a setupra megyek ki lehet(ne) választani a tunert ill. a remote controlt enabled-re lehet állítani.) Mondom,hülye pvr, találtam a vinyón egy 4.xx-es dscalert, belövöm,chanel setup,és megtalálja majd az összes kábeltv-s adót elsőre,mindenféle állítgatás nélkül.
Fogalmam sincs hogy mi a gáz. Bios defaultra lövése megvolt, a tunert helyileg az összes pci slot-ban kipróbáltam,de egyből,faszán egyik slotban sem találja meg a windóz.
Valakinek tipp/5let?
Örök hála
Balinov -
Balinov
titán
Sziasztok,
lenne egy szakmai kérdésem a hozzáértőkhöz. adott egy panel,szobában kábeltv csatlakozás 1 van (TV van rajta),namost ebből az aljzatból kéne nekem egy cirka 6-8m-es tyukbéllel elvinnem a jelet a másik sarokba lévő PC-hez. Milyen fajta/márkáju eszközöket ajánlotok,meg egyáltalán,hogyan kérjem a boltba?
Saját kútfőből vennék 1db Y elosztót (go to falialjazat) meg akkora tyukbelet 2 végén megfelelő dugóval. Jól gondolom?
Köszi
Balinov -
Balinov
titán
Sziasztok,azt szeretném kérdezni,hogy a leadtek driversupport oldalán ami van külön feltüntetve PVR azt használhatom ugye a deluxe-hoz is?
-
Balinov
titán
Csatlakozom előttem szólóhoz,valszeg a gépeddel lehet a gáz. Igen részletes konfigot várunk.
Sajnos tényleg lehet alaplap. Mi anno haverral szívtunk hetekig egy Ali csipszetes K6-os lappal meg egy Miro PCTV Pro-val,mire rájöttünk,hogy a tuner meg a csipszet egyszerüen rühellik egymást -
Balinov
titán
Hali,
nem tudjátok véletlen,hogy ezt az uj PVR programot csak az expert változathoz lehet használni? vagy műxik a deluxe-val is?
Köszi
Balinov -
Balinov
titán
Sziasztok,
igaz nekem nem Expertem hanem deluxe-om van,de azért megkérdezném.
7végén feltettem az uj drivert és az uj pvr-t,amit a leadtek oldaláról szedtem le.
Mivel a házimozimon szoktam dvd-videót nézni,ugy,hogy tuner bemenetére kötöm és a pvr-ben video source-ot váltok. (nincs hely a piciny szobámban,mielőtt valaki leüti a magaslabdát). Namost az új driver+pvr kombóval,hiába váltok akár a távbizgentyűn akár a pvr proginál video source-t,nem hajlandó átváltani se cvbs-re se arra a másikra,amire most fejből nem emléxem. Drivercleanerrel lepucoltam előtte a régi drivert,a pvr-t korábbi verzió uninstall-t követő reboot után raktam fel.
Én szabtam el valamit,vagy más is jár(t) hasonló cipőben? Még 1 sanszot adok neki,ma ujrateszem az xp-t.
Valaki tipp?
Köszönettel
Balinov
Aktív témák
Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- A HMD visszalép az USA piacáról
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest