Aktív témák
-
Sándor -P20-
senior tag
Mivel nézted? Telóval, vagy fényképezőgéppel?
Álltalában folyamatosan kellene villognia, amíg nyomod a gombot.
Ha néha megy, néha nem, ott valami gáz van a távvezérlővel. Ha garis, vissza boltba, egy kényképezővel felszerelkezve, a hibát demonstrálni, távvezérlőt keresztbe a boltos etetőjébe...Bár ő aztán nem sokat tehet róla ha xszar..
Ha nem garis, illetve nem akarsz balhézni.
Szétszedés után először a tasztatúrát vizsgáld meg. Ha festett az érintkező felület, azaz a guminak a panelra rányomó felületére úgy van felfestve a vezető réteg, akkor azzal semit sem lehet csinálni, ebben az esetben csak a csere a tuti megoldás...Ki kell venni a gumilapot, és valami hasonlóval helyettesíteni. Vagy az egész távvezérlőt cserélni..
Ha anyagában vezet a gumilap, akkor óvatosan aklohollal (min 96%) le kell mosni a panelt, a gumilapot dörzshatású kéztisztítókrémmel, (ultraderm, vagy valami hasonló) + körömkefe / fogkefe/ keményebb szőrű ecset -el szoktam folyó víz alatt alaposan megtisztítani....+ az egész műanyag kacatot, ha már egyszer szét van barmolva, ne ragadjon összerakás után az ember kezéhez...
Összerakás után ha mégsem megy rendesen, a panelt alaposan átvizsgálni forrasztási hibák, vezetékszakadások után. Ha ezután sem yó, esetleg a kristályrezonátor cserét lehet megpróbálni. (csak azonos értéküre!...)
[Szerkesztve] -
Sándor -P20-
senior tag
Azt tudom hogy digit fényképezőgéppel működik, (évek óta azzal tesztelem a távvezérlőket amiket javítok) de telefonba épített kamerával még nem próbáltam.
Szal ha valaki kipróbálná, és megírná a tapasztalatait, lehet hogy a következő telefonomnál már nem lenne kizáró ok a telcsibe épített kamera..
Mod: Hoppá ez itten offnak számít...
[Szerkesztve] -
Sándor -P20-
senior tag
Infra ellenőrzés...
Tegnap a Discoveryn asszem a Mithobusters-ben valami rendszámtábla köré pakoltak infra ledeket, és a működésüket egy kamerás telcsivel ellenőrizte le a pali....
Ezek szerint az is pérzékeli ezeket a hullámhosszokat..
Szal valaki kipróbálhatná a dolgot, és feldobhatna egy üzit, hogy működik-e?
[Szerkesztve] -
Sándor -P20-
senior tag
A távvezérlőt nagyon egyszerűen ki tudod próbálni.
Amikor nem müxik a cucos, a távvezérlőt szembefordítod egy digitális fényképezőgéppel, elkezded nyomkodni a távvezérlő gombjait. Ha hátul a kijelzőn látod villogni a ledet, akkor a távvezérlő yó...
Mod:
Sztem telóval is müxik a dolog, bár azt még nem próbáltam, mert nincs kamerás telóm...
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Google Pixel topik
- Renault, Dacia topik
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Revolut
- Állítólag megérte kitiltani az okostelefonokat az iskolákból
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- RTX 4090, I9-14990 PC Eladó!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest