Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• szab.tam

nagyúr

válasz #65675776 #1218 üzenetére

akkor összegezzük:
    van egy nagy gépem, (konfig leírrásban látható). ezt nem bántom.
    építettem egy htpc-t, és abba vettem egy pvr3000-et, mert a nagyban megszerettem a 2000-en keresztül a leadteket, (sok szar tv után felüdülés volt), és az új félmagas, ami jót tesz a szellpőzésnek ugye.
    és a htpc-be vennék még egy 3000-et, vagy valamilyn hardveres mpeg2 rec-es-t.
    xp-t használok, a vista-tól heveny kiütést kapok. sajna olyan nálam, mint az angol: többször nekifutottam, de elvérzek folyton..... :O
    a nagy gépben a winfast pvr1 van, (azt kaptam gyárilag a 2000-hez ugye), az újat meg nem engedte valamiért feltenni, így nem tudtam még kipróbálni a dupla kártyakezelést. de a nagy gépben a hanghullám sávon (pci), van az aver media tuner, és rettentő, hogy bármilyen hanggal kapcsolatos pillanatnyi változás van, a némításból kiugrik, és pl skype, vagy freecall hívás közben el kezd visítani a fülembe. de a másik hangsávon lévő 2000-es szépen kussol.... ezért kerülöm, hogy a hangerő kontrollpanelen egy poti alá több tv kerüljön. ezért akarok egy + tv-t egy másik hangsávra. az sm zavar, ha a saját gyári progiját használja.
    de ha azt mondod, hogy a pvr2 teljesen külön kezeli a 2 karit, akkor megpróbálhatok egy másik 3000-et, és átírom az általad vázolt módon a hangot a pci-ra. csak még 1x kérdem: ha a pvr2-ben az egyik tv-t elnémítom, miközben mindkettő hangja a pci-ra van küldve, bejön egy hívás, nem fog mindkettő 1x-re üvölteni a fülembe?

és azért jöttem ide, és nem a 3000-es totyikba, mert frissebb volt a multimédia tpicok listáján, és ilyen tv-m is van.... :)

és persez egy + hangkari is megoldás lenne, mert azon lenne + audió csatlakozás. de már így is túllőttem bőven. (50-ből akartam csinálni egy 1x-ű letöltőgépet, ami mozizni is elmegy. aztán dual celeron, scyth sflex hűtők, kis ninja, meg ilyenek.... (120-nál tartok....) való igaz, halk, nem fűt, és játék kivételével mindenre jó. gyorsan be is lőttem virtuális webserver-nek, és a telómra bármikor lerántok róla akármit, bárhonnan....

Aktív témák