Aktív témák
-
bbking
aktív tag
Jaja, ezt már én is kérdezni akartam, hogy végülis tök fölösleges leárnyékolni a karit a házon belül, mert amit lehet rajta zavani dolgot, azon egy fém szar van.
Keveset értek ehez a Tmához, az antennáról annyit, hogy itten kábelTV van, szal én kicsengetem a dellát a matáv kábelTVnél, aztán bedugom a falba a bedugnivalót és gyün a cucc a TVbe! Ennyi tulajdonképpen... Nahmost úgy van, hogy vettem egy elosztót, hogy egyszerre tudjon menni a TV, meg a tv kari... Szal ez egyik végéből az elosztónak jön ide a gépre a koax, ami hama márkályú (elméletileg) árnyékolt 75 ohmos kábel asszem... Ilyen 800 forintos, vagy 400, már nemtom... -
bbking
aktív tag
Ha nem tévedek akkor ezzel a megoldással az a baj, hogy ha scart kábellel kötöm össze a TV kait a videoval akkor azt úgy fogje venni, mint pl ha kamerát dugtam volna bele, tehát nem ő hangolja a csatikat, hanem a video jele csak szimplán belemegy a TV kariba, tehát összesítve a videónak mennie kell és azon kell kapcsolgatnom, ha TVből akarok felvenni vagy TVt nézni... Én így értelmezem... Vagy?
-
bbking
aktív tag
thx all... nemtom mi legyen... nem merek alufóliázni, me parálok a rövidzár miatt... A többi megoldást meg sorba kipróbálom, amit eddig nem...
-
bbking
aktív tag
-
bbking
aktív tag
Hi all!
Először is emiket megtettem
-bedugatam úgy hogy a videoból jöjjön ki, de semmi javulás
-dscaler nem igazán ismeri fel, az a baj... próbáltam már...
Nem vágom ezt a fóliás megoldást... Szal fabrikáljak pl kartonból valami olyasmi szerkentyűt, amit befedek alufóliával és a kártya köré rakom?? Szal valami lapos tégla alakú izé kéne ha jól értem... Mégis hogy nyomassam ezt, hogy ne csesszem el a lapom??? Nem értek én a földeléshez... Nah szal ezt bővebben valaki magyarázza már el plíz...
Azt hogy csinálom, hogy antennakábelből RCA lesz??? Vágom ezt az RCA kábelt, de szal, hogy is van ez????
Nemtudom mennyire számít, de ez a kábel 5 méter, ha jól rémlik 75 Ohm-os Hama árnyékolt kábel... Nem tudom, az számíthat a jelátvitelbe, hogy ilyen hosszú?? Gondolom jah, vagy??
Asszem mindent véleményeztem és visszakérdeztem... THX all amúgy, jöhet még a segítség... -
bbking
aktív tag
mégse minden csatorna ilyen, csak a magyarok, meg néhány külföldi.... RTL klub, m1, m2, mtv2, HBO.... Mitől van ez?????
-
bbking
aktív tag
raktam fel képeket is, hogy néz ki a gond...
Bővebben: link
Bővebben: link
Bővebben: link -
bbking
aktív tag
Hi all!
Az a nagy gond, hogy minden csatorna bejön amit akarok, vagy úgymondom van a normál TVn, a hangjuk is jó meg minden, csak annyi hogy mindegyik csíkos!!!! Valamelyik adón nagyon látni, némelyiken kicsit, de mindegyik csíkos... Hozzá kapott winfast pvr-t használom, abból is a legújabbat, a CDs verziot is használtam de ugyanaz a baja van... A kábel amúgy amin megy Hama, meg bedugtam külön azt a TVbe és ott ugyanolyan jó volt mint a másik... Mi lehet a gond???
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest