- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
Aktív témák
-
Foglalt név
addikt
Folytatás a Leadtek belső tévétunerek topicban.
-
amdni
aktív tag
A driver dátuma alapján biztos hogy azt használom amit feltettem mert a dátum egyezik, nem a netről töltötte le a vista a drivert magától mert az nem jó én is tudom.
Amúgy már haladtam a megoldással kapcsolatban. Letöröltem az audigy 2 drivert, és most már nem fagy le a dscaler, és az alaplapi hangkarival megy is rendesen. Visszatettem az audigy 2 drivert, most sem fagy le viszont nincs hang. Nincs letiltva pedig a cd in hangbemenet a hangkártyán. 2-3 másodpercre hallom a tv hangot mikor csatornát váltok aztán elhalkul.
Most ezt ugyan miért csinálja?
Újratelepítettem a dscalert de az sem segített. -
bzoley
veterán
Hogy sikerült előkotorni ezt a topic-ot?
Valószínűleg csak hiszed, hogy az általad telepített drivert használod, bár lehet szerencséd is. Cd-re semmi szükség, és ha Dscalert használsz ne is csodálkozz, hogy nem megy a saját programmal. A driverrel kapcsolatos teendőket daa-raa linkelte. -
amdni
aktív tag
válasz
#65675776 #26 üzenetére
Nem, a winfast.com-ról letöltött drivert telepítettem föl. Egyébként xp alatt is volt hogy már nem ment a winfast pvr program.
Egyszer javasolta valaki hogy futtassak le legy filet az eredeti cd-jéről és akkor helyre jön a kártya de mivel nincs már meg a cd nem tudtam ezt megtenni. -
amdni
aktív tag
Üdv!
Van egy winfast tv 2000 xp epxert kártyám, kb. 4-5 éves lehet. Vista alatt eddig dscalert használtam, mert a gyári program nem indul el kártyával, azt dobja ki hibaüzenetnek hogy nem látja a kártyát. 2007-es driver van fött, újabbat nem fogad el.
A gond az hogy ma tapasztaltam hogy ha a dscalert másodjára indítom el, lefagy a gép. Újraindulás után 1x elindíthatom, de 2.-ra lefagy.
audigy 2- hangkártyára van kötve.Elromolhatott? Ugyan miért nem fut a gyári szoftverével? Ja a cd sajnos már nincs meg amit kaptam hozzá.
-
ArGab
őstag
Most raktam fel próbaképpen a 4.1.11-est, és ezzel már volt nálam hang Expertes karival. (A 4.1.9-es még nem szólt).
Bővebben: link -
Johnnye
csendes tag
Gyerekek! Full hülye vagyok. Ezt a Dscalert hogy kell használni?
-
DeX
tag
Amikor valamiert el kell tavoznod a tv elol, akkor bekapcsolod. Ekkor elkezdi felvenni az adott csatornat. Ha visszaertel kikapcsolod. Majd pl. a kovetkezo reklamblokkban megnezed (marmint a felvett reszt). A visszanezesre van meg 1 lehetoseg: pip. Vagy a tv megy nagyban vagy a visszajatszas es ahol izgalmas resz van azt valtod oda, kis negyzetben meg nezheted a masikat. Ha mindket helye erdekes musor megy, akkor a visszajatszast addig szunetelteted.
[Szerkesztve] -
redsas
tag
TimeShifting funkciót magyarázza már el nekem valaki,hogy mire jó és hogyan müködik!!!! Köszi
-
DeX
tag
Tegnap en is kiprobaltam a 4.1.9 alpha-t. Felismerte az expert-et azonnal, kep ebben mar van rendesen (4.1.8-ban meg azzal is sok bajom volt), de hang nincs. Forumokban keresgettem, sokan irjak, hogy van hang es sokan, hogy nincs.
Olyan erzesem van, mintha inditas utan mute-olna (nemitana) azt a csatornat, amin a hangjel atmegy a hangkartyaba. Kilepeskor sokszor be is kapcsolja a nemitast. Tobb helyen is talaltam autonemitasra vonatkozo beallitast, de egyik sem hatotta meg.
Valoszinu a nalunk hasznalt szabvannyal meg nem mukodik tokeletesen es secam-os reszeken meg hasznalhatobb.
Meg varni kell, hogy hasznalhato legyen.
Egyre jobban meg vagyok gyozodve arrol, hogy miert kell netmeeting launcher-t inditanom a pvr elott: a 4.1.8 dscaler-rel valo elso benazasaim soran sikerult olyan beallitast talalni, ami egy kicsit megpiszkalta a kartya eeprom-jat (erre figyelmeztet is a telepito, hogy tortenhet ilyen), igy mas szabvanyban akar hangot fogadni. A launcher pedig rakenyszeriti a pal b-re.
Mostmar csak magyar expert 'bios'-t kell szereznem es valahogy frissiteni. Tud valaki ebben barmit is segiteni?
-
darkmann
őstag
Ez csúnya volt!
Azé' kérdeztem, mert nekem meg havernak (nekem Leadtek, neki Pinnacle) a hülye Windows Messenger miatt fél perc után leépült a hang.
Na több se kellett, ledúrtuk a sz@rba.
De akkor neked nincs más választásod, mint megvárni az új verziót.
A gyári progiban az nem tetszik, hogy kevés beállítási lehetőség van.
[Szerkesztve] -
eziskamu
addikt
Na igen, de a Deluxe és az alatti tuner karik a BT878 alapúak, amit a Dscaler alapból támogat, ugyanis arra fejlesztették ki a progit (bt8x8 családhoz), az expert viszont bt88x alapú, amihez mostanában készítették fel a legutóbbi alphákat több (-kevesebb
) sikerrel. A bt878 és a bt881(aka. cx23881 ) közti legfőbb különbség az utóbbi javára a 10bites videódigitalizálás a 8bites helyett, valamint, beépített sztereó hangdekóder, (ugyanis a bt878-as kártyáknál, hogy tudja fogni pl a Nicam stereo adások digitális hangját külön csippet alkalmaztak, na ezek közül a dscaler főleg a micronas nicam stereó decoderekkel tud együtt dolgozni. Micronas msp-ket használ(t) a Pinaccle és a Hauppauge is kártyáin.)
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Johnny
senior tag
Nálam - igaz sima Leadtek tv2000 - volt kép is, hang is Dscalerrel. Fel nem ismerte ugyan, de kézi beállításokkal tökéletesen müködött.
-
eziskamu
addikt
Na sikerült valakinek a legújabb alpha mellett életre kelteni a hangot, úgy hogy még a kép is jó legyen?
-
eziskamu
addikt
Hát nem sikerült, hang most sincs, de legalább rendesen felismeri a karit, ha pedig a netmeeting launcherével előhozom a hangot a kép elkezd enyhén remegni, valamint kisebb felbontásúnak látszik, ha pedig megpróbálom váltani a felbontást a Dscalerben, akkor megint elmegy a hang.
-
eziskamu
addikt
Mi van Dex? Talán szóhoz sem tudsz jutni?
Ja amúgy most lelépek, ha érdekel valakit. Este még benézek.
[Szerkesztve] -
simonzé
addikt
Nekem sem ment egy ilyen kártyával a DScaler. Nekem még képe sem volt, igaz hogy akkor még csak a 3.10-es verzió létezett. Viszont a kártya saját programja nem rossz, legalábbis a többi kártyáéhoz viszonyítva.
Sem a BorgTV-vel, sem a Radiatorral nem működik együtt.Azért nagyon jó és olcsó kis kártya ez.
-
eziskamu
addikt
Itt:
Bővebben: link -
eziskamu
addikt
Gyerekek, ezt nem hiszem el ! Van Dscaler 4.19! Este tesztelem.
Ps: ja ha az sem megy, akkor módosítani kell a címet
[Szerkesztve] -
DeX
tag
Egyszer megprobaltam hasznalni a dscaler-t. Azota csuklik a keszitoje
. Ugy kell inditanom a tv-t, hogy elotte a wizard-ban elinditom a netmeeting-es reszt, es utana a tv-t, kulonben csak sisterges van hang helyett. Ha erre tud valaki megoldast, annak nagyon orulnek (angol XP+SP1).
Amugy nekem is csak kep jott be, bar nem sokat kiserleteztem. -
eziskamu
addikt
Van-e valaki, akinek sikerült a Leadtek tv2000 xp expert-et Dscalerral működtetni, hogy még hang is legyen. Én a digit chipet cx23880 pal-ra állítottam (a karin 881-es van, de ilyen beállítás nincs), a tunert pedig Philips MK3-ra, mert ugye ez van rajta. Ha jó napja van a dscalernak, így működik is a dolog, csak hang nincs. Valakinek sikrült rendesen beállítania? Vagy várni kell a dscaler 4.19-re?
Aktív témák
Hirdetés
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest