Hirdetés
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Egy óra, két rendszer
- Nincs megállás akkuméretben
- Poco F7
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
Superman
nagyúr
A helyzet a következő: adott egy ASUS TUSL2 - C alaplap, benne egy 900MHz - es Celeron2 1116Mhz - en üzemeltetve. Az AGP sínben egy Leadtek Winfast GeForce 2MX - es DDR Ramos kártya: Mag:175Mhz, Memória: 286Mhz. Jelenleg a mag órajele 200Mhz, a memóriáé 340Mhz. Nem vagyok nagy játékos, de szeretem ha működnek a dolgok és most nem ez a helyzet. Megpróbáltam a 4X - es AGP - t engedélyezni, ami nem sikerült. A LEadtek finomhangoló szoftvert is adott a kártyához (WinFox), de ott sem lehet engedélyezni a 4X - es AGP -t. Próbáltam más szoftverekkel is, pl. Power Strip 3.02 Beta, de az kidobta, hogy az alaplap nem támogatja ezt az opciót(!!!!), vagy ha mégis engedélyezzem. Na most, éppen most frissítettem az ACPI Biost 1009 - ről 1010 - es verziószámúra. A Biosban az ADVANCED/CHIP CONFIGURATION fül alatt található az AGP Capability opció, amelyben a kezdet kezdetétől a 4X - es AGP volt beállítva, mindhiába. A WCPUID mérőszoftver is azt állítja, hogy az AGP csak a kétszeres átviteli sebességet támogatja.
Van valakinek értelmes ötlete, mitől lehet ez a jelenség?
Aktív témák
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS 560M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
- Samsung Galaxy A35 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest