- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- iOS alkalmazások
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsizmaKo
tag
Hát azért ennyire kételkedni abban,hogy megvan a machine...Mindegy!
Most lenne időm képeket feltenni,de sajnos egyik ismerősöm elkérte nyaraláshoz a gépet és élfelejtettem memo kártyát cserélni,így most ezért nem megy(és ez nem kifogás!).Lenne egy kis gondom,remélem tudsz/tudtok segíteni(bár képekkel biztosan könnyebb lenne).Nos 1-ik ''gondom'' az,hogy a színek v.hogy nem az igaziak,rohadtul sok a zöld.Én arra gondolok,hogy az LCD végett lehet mert az alapból zöld,csak akkor azt nem értem,gyári állapotában mitől volt normálisan fehér.Hellyel közzel korrigálható,de nem az igazi,nem elég fehér a fehér.A másik problémám,hogy kicsit árnyékos a kép jobbra,ez ugyan mitől lehet?!A harmadik pedig,érdekes hiába vettem le az AG-t(kb 1-2 óra áztatással meglepetésemre gyönyörűen lejött,nem hittem volna,
nem kellett össze vissza kapargatni) így is elég sötét a kép,sokkal sötétebb mint a másik panellal volt és a szinek is jobbak voltak a másikkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- Ipad Air M2 11" // Wifi+Cellular // Számla+Garancia //
- iKing.Hu - Nothing Phone (2a) Black Fiatalos Glyph stílus, 120 Hz AMOLED 8/128 GB Gari
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest