Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• miki002

tag

válasz szbalogh #3216 üzenetére

ezeket a képeket sajna már nem lehet visszavarázsolni! különböző képfeltöltő oldalak szerverén voltak tárolva és vagy elévültek és megszüntették vagy a felhasználó,képfeltöltő törölte azokat a szerverről! esetleg privát üzit küldhetsz a hozzászólás írójának ,ha meg van még neki küldje el neked! de sokan az évek alatt eltűntek és már nem aktív fórumozók úgyhogy kétséges a dolog! (látjátok milyen vagyok ?! mégis válaszoltam nem vagyok én büszke sas madár ,de ami a szívemen az a számon ! :))

• Achilles209

tag

válasz szbalogh #3216 üzenetére

Az oké, hogy desztillált vízbe kell áztatni, ami elvileg nem vezeti az elektromosságot, de azért én nem kockáztatnám meg bekapcsolva szedegetni az AG-t.

Amúgy nem olyan bonyolult, mint amilyennek hangzik. Leírom. A fóliák elhelyezkedése:

- Antiglare réteg
    - Polár fólia
    - LCD panel

1. a monitort lerakod egy asztalra, vagy tepsibe, vagy bármibe, hogy ne menjen szét majd a víz.
    2. én papír törlőkendővel le is takargattam, így nem kell nyakig meríteni, elég beáztatni a papírt
    3. desztillált vízbe áztatod fél órát. Nekem elég volt 15 perc is, mert nem bírtam ki :D
    4. pengével/szikével/késsel alányúlsz, és keresel egy vékony, könnyen hajló réteget (vagy kettőt és a felsőt szeded le), ami nem merev, és könnyen lejön, és egy határozott (nem gyors) mozdulattal lehúzod, van, akinek rossz minőségű ez a réteg, annak lehet, hogy 10 darabban fog csak lejönni, nekem úgy jött, mint az álom
    5. tovább áztatod egy kicsit, és a maradék trutyit is letörölgeted (a polárfólia védi is a panelt a karcoktól, tehát csak nyugodtan, mert maszatos maradhat az ag ragasztójától)
    6. ha megszáradt, kipróbálod, hogy működik-e a monitorod
    7. ha igen, mindenki boldog lesz, ha nem, veszel egy újat, és visszatérsz az egyes ponthoz :DDD

Új hozzászólás Aktív témák