- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Elindult a One UI 8 frissítés
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
Új hozzászólás Aktív témák
-
miki002
tag
válasz
szbalogh #3216 üzenetére
ezeket a képeket sajna már nem lehet visszavarázsolni! különböző képfeltöltő oldalak szerverén voltak tárolva és vagy elévültek és megszüntették vagy a felhasználó,képfeltöltő törölte azokat a szerverről! esetleg privát üzit küldhetsz a hozzászólás írójának ,ha meg van még neki küldje el neked! de sokan az évek alatt eltűntek és már nem aktív fórumozók úgyhogy kétséges a dolog! (látjátok milyen vagyok ?! mégis válaszoltam nem vagyok én büszke sas madár ,de ami a szívemen az a számon !
-
Achilles209
tag
válasz
szbalogh #3216 üzenetére
Az oké, hogy desztillált vízbe kell áztatni, ami elvileg nem vezeti az elektromosságot, de azért én nem kockáztatnám meg bekapcsolva szedegetni az AG-t.
Amúgy nem olyan bonyolult, mint amilyennek hangzik. Leírom. A fóliák elhelyezkedése:
- Antiglare réteg
- Polár fólia
- LCD panel1. a monitort lerakod egy asztalra, vagy tepsibe, vagy bármibe, hogy ne menjen szét majd a víz.
2. én papír törlőkendővel le is takargattam, így nem kell nyakig meríteni, elég beáztatni a papírt
3. desztillált vízbe áztatod fél órát. Nekem elég volt 15 perc is, mert nem bírtam ki
4. pengével/szikével/késsel alányúlsz, és keresel egy vékony, könnyen hajló réteget (vagy kettőt és a felsőt szeded le), ami nem merev, és könnyen lejön, és egy határozott (nem gyors) mozdulattal lehúzod, van, akinek rossz minőségű ez a réteg, annak lehet, hogy 10 darabban fog csak lejönni, nekem úgy jött, mint az álom
5. tovább áztatod egy kicsit, és a maradék trutyit is letörölgeted (a polárfólia védi is a panelt a karcoktól, tehát csak nyugodtan, mert maszatos maradhat az ag ragasztójától)
6. ha megszáradt, kipróbálod, hogy működik-e a monitorod
7. ha igen, mindenki boldog lesz, ha nem, veszel egy újat, és visszatérsz az egyes ponthoz
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest