Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Élő Fordítást hoz a Mikulás az európai AirPods tulajoknak
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
o0tomy0o
tag
Én azért akarok diy projektort magamnak, mert egyre több HD film érhető el, mert sima dvd-t tudok nézni nagytv-n is, de HD nak csak így van értelme.
Azért egy 150 rugós projektor árából ami mégcsak nem is HD-s kilehet hozni egy jó diy projektort ami viszont HD-s, és maradékból 5 évig el tudod látni magad égővel. Én úgy számoltam hogy mindennel együtt max 90-e forintba kerül egy 17" monitorból készített proji a legelső hsz-ben lévő külföldi boltokból rendelve alkatrészeket. Ha nem így van kérem világosítsatok fel! (kb mennyi lehet ha az embernek csak egy 17" monitora van elfekvőben, más nincs, faforgács lapokon és csavarokon kívül.)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők SZÁMLÁVAL! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!!!
- Chieftec CTG-450-80P 450W teljesítményű, 80+ minősítésű ATX tápegység
- 27% Számlával! ASUS ROG Loki 1200W 80 PLUS Titanium Tápegység!
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- Thermaltake TOUGHLIQUID Ultra LCD Kijelzős vízhűtés!
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest