Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kernel

nagyúr

válasz Kocska89 #6554 üzenetére

Nem kell ez, nem volt otthon labortáp, főleg nem kettős táp, a szervizemben lett volna, de ezt nem ott csináltam. De azt körültekintően, ampermérő beiktatásával. Plusz még számos részlete van a dolognak, amit még ennél is hosszabb lett volna leírni. Nem tegnap kezdtem a szakmát, úgyhogy erre az arcátlan hozzászólásra semmi szükség nem volt.

Senki nem vitatkozott veled, csak leírtam, hogy véletlenül hozzájutottam egy ilyen TV-hez. Magamtól nem vettem volna, ez így sikerült, ne haragudj már, hogy a kedvenc monitorom lett belőle és megírtam a tapasztalataimat.

Nem értem, mit kell szemétkedni, senki nem bántott...

Beégtél, az egy dolog, a hiányzó kondenzátorokra azt hitted, hogy spórolás, holott ez csak egy univerzális PCB, amit többféle változatban gyártanak, többféle teljesítményre, készülékméret stb. függvényében. Nagyon is ki van ez találva, legfeljebb te nem látod át annyira, zsigerből fikázol.

De én ezt nem tettem szóvá, hogy benézted, csak megírtam a tényeket. Sajnálatos, hogy nem bírtad feldolgozni.

Azt sem tudod, miről beszélsz, szakmai érvekre nem telt, csak szemétkedésre, egy 30 éve szakmában lévő kollégáddal, szép kolléga az ilyen...

Új hozzászólás Aktív témák